Νικο και τα δυο εχουν μια χρησιμότητα οταν "ρυθμιζεις" το κοντακι σου η οταν στηνεις ένα καινούριο.ωραια θα το προσπαθησω αυτο απλα πρωτα πρπει να μαθω τι ρολο παιζει η ρηγα και τι η ακιδα;;τι πρεπει να κοιταω;;αυτο δεν το εχω καταλαβει
ωραια θα το προσπαθησω αυτο απλα πρωτα πρπει να μαθω τι ρολο παιζει η ρηγα και τι η ακιδα;;τι πρεπει να κοιταω;;αυτο δεν το εχω καταλαβει
Δεν νομίζω ότι μπορεί να στο απαντήσει αυτό κάποιος. Οι εμπειρίες (επιτυχημένες ή μη) θα σου δώσουν την απάντηση που θες, πολλές φορές χωρίς καν να έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχει συμβεί (αυτό που λέμε υποσυνείδητα). Μέχρι τότε δοκίμαζε και ...τράβα το όπλο ακόμα λίγο πιο μπροστάτο θεμα ειναι ποση προσκοπευση βαζωω?
Το θέμα είναι να φέρεις το όπλο στα μέτρα σου έτσι ώστε οι εικόνες που βλέπεις να είναι αληθής....και επομένως όσο αποκτάς εμπειρία θα γίνεσαι και καλύτερος λόγω εικόνων!το θεμα ειναι ποση προσκοπευση βαζωω?
Αυτό θα έρθει με τον καιρό, δες μερικά βιντεο στο youtube να πάρεις μια ιδέα.το θεμα ειναι ποση προσκοπευση βαζωω?
Στον Πύργο είναι ο Άγγελος Καλυκάς που έχω ακούσει καλά λόγια.Γεια χαρα!
Υπάρχει κάποιος που να ασχολείται με την μετροληψία και τα κοντάκια στην Πάτρα?
Ευχαριστω!
Με το καλό Γιάννη. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις σουΚαλησπέρα! Επειδή βαρέθηκα να βλέπω το όπλο έτσι με τις φέτες,να κουνάνε καμία φορά μετά από κάποιες τουφεκιές,θελω και πιο μεγάλο grip,και γιατί θελω το τέλειο παρόλο που το κοντάκι μου καθετε καλά αποφάσισα να κάνω ένα κοντάκι στις 22 που θα ανέβω Θεσσαλονίκη στον Γιώργο Ανδριανόπουλο..ειδα φωτό μου άρεσε πολύ η δουλεια του..250 € μου είπε και φυσικά θα πάμε και σκοπευτήριο οπως μου είπε για να ρίξω και να μου πει αν είμαι 100% οκ..
Και μια φωτό από τη δουλεια του Γιώργου!
Ναι Χρήστο βέβαια θα βάλω και φωτό εδώ..Με το καλό Γιάννη. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις σου
Καλησπέρα! Επειδή βαρέθηκα να βλέπω το όπλο έτσι με τις φέτες,να κουνάνε καμία φορά μετά από κάποιες τουφεκιές,θελω και πιο μεγάλο grip,και γιατί θελω το τέλειο παρόλο που το κοντάκι μου καθετε καλά αποφάσισα να κάνω ένα κοντάκι στις 22 που θα ανέβω Θεσσαλονίκη στον Γιώργο Ανδριανόπουλο..ειδα φωτό μου άρεσε πολύ η δουλεια του..250 € μου είπε και φυσικά θα πάμε και σκοπευτήριο οπως μου είπε για να ρίξω και να μου πει αν είμαι 100% οκ..
Και μια φωτό από τη δουλεια του Γιώργου!
Σε ευχαριστώ Γιώργο!Ο κ.Ανδριανόπουλος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και η δουλειά του εγγυημένη.
Με το καλό Γιάννη και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.