Γιατι ρε παιδια τι δεν σας αρεση πουλακι εχει φανταρακι εχει φωτια για ζεστα εχει τι αλλο θελετε δλδ
Γιατι ρε παιδια τι δεν σας αρεση πουλακι εχει φανταρακι εχει φωτια για ζεστα εχει τι αλλο θελετε δλδ
Άκυρο φίλε, κατάλαβα τι εννοείς. Λοιπόν τα κοντακια που έβαλες εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά.Φίλε δεν κατάλαβα τίποτα, συγνώμη. Μπορείς να μου βάλεις μια φώτο από το κοντάκι που δεν σου άρεσε, πέραν των εμβλημάτων που δεν μου πέφτει λόγος, τι αρέσει στον καθένα.
Άκυρο φίλε, κατάλαβα τι εννοείς. Λοιπόν τα κοντακια που έβαλες εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά.
Που μένεις φίλε?καλημερα σε ολη την παρεα ειμαι νεος στο φορουμ και νεος κυνηγος επισης ..Ειμαι 21 χρονων περισυ ειχα πρωτη επαφη με κηνυγετικο οπλο και εχω πολλες πολλες αποριες απλα ειμαι απο επαρχια και δεν ξερουν πολλα εδω και δεν ειμαι και στην καλυτερη οικονομικη κατασταση για σκοεπυτηριο.
Αρχικα εχω ενα δικαννο παλιο πλαγιοκαννο ισπανικο MUGICA καπως ετσι νομιζω! Εχω παρει αρκετα θηραματα αλλα ακομα δε ξερω αν ειναι στα μετρα μου η αν κανω σωστη σκοπευση...Πως θα καταλαβω οτι ειναι στα μετρα μου το οπλο;; ειναι η πρωτη ερωτηση και δευτερον Η σκοπευση οταν κανω πρεπει να κοιταω ρηγα;;ακιδα;;στοχο;;τι;;μια αναλυτικη περιγραφη σας παρακαλω οποιος εχει ορεξη ας με βοηθησει να ξεκινησω!
Νικο,το φυσιολογικο και ευκολο ειναι να τουφεκας διοφθαλμα!!Διοφθαλμη δε μπορω ακομα θελει δουλειά κ συνήθεια νομιζω... Κυρίαρχο δεξι ματι εχω λογικα
Φιλέ Νίκο εγώ δεν είμαι τόσο νεος κυνηγός μιας και είμαι 27 και κυνηγάω απο τα 16 λογο οτι μένω και εγώ στην επαρχεία και μέσα στην φύση ! Είμαι όμως νεος στην διοφθαλμη σκόπευση και έχω να σου πω το εξής . Αν κουραστεις μια φορά τώρα να μάθεις να σκοπευεις σωστα θα κουραστεις δέκα να το διορθώσεις αργοτερα !!! Ποιος ο λογος να μάθεις κάτι λάθος ;Διοφθαλμη δε μπορω ακομα θελει δουλειά κ συνήθεια νομιζω... Κυρίαρχο δεξι ματι εχω λογικα