Αυτή που είναι τσακισμενη είναι η dx
Μακακία μου!!! Τώρα διαπίστωσα ότι είναι κολλημένη η DX με την Β !!! Πολλύ λεπτή η DX σαν τσιγαρόχαρτο!!! .hit.Χρήστο είμαι αππ κινητό, να βάλεις με τη σειρά που σου λέω ώστε να βλέπεις τα γράμματα, την c μετά την dx κ στην βίδα του κοντακιου την cdx... Τι εννοείς δεν μπαίνουν δύο βλατζες μαζί ? Μπαίνουν... Αφού η μια θυληκωνει με την άλλη... Η c με την dx δηλαδή...
ΣωστάΜακακία μου!!! Τώρα διαπίστωσα ότι είναι κολλημένη η DX με την Β !!! Πολλύ λεπτή η DX σαν τσιγαρόχαρτο!!! .hit.
Οπότε κολλάω τις πλαστικές C με DX και βάζω στο τέλος τη μεταλλική C DX...
Άγγελε εγώ νομίζω πως ήθελα λίγο πιο κάτω και πιστεύω πως με τη C να ήρθα κέντρο. Για δες:Σωστά
Νομίζω πως με την C θα σου έρθει πιο κέντρο η τουφεκιά.
Και εγώ πέρσι ήμουν με την Β αλλά κατάλαβα πως ψλοτουφεκούσα και την άλλαξα με την C για να έρθει.
Αν υπήρχε και η D θα δοκίμαζα να το κατεβάσω ακόμα λίγο.
Αν βάλεις την Α, σηκώνοντας το κοντάκι πιο πάνω αυτομάτως δεν κατεβάζεις την κάννη πιο χαμηλά;Εγώ πάλι έχω την b κ επειδή ξαναεβαλα το παλιό κοντακι αλλάζοντας το εσωτερικό του που μου είχε χαλάσει βλέπω στην κάμερα ότι καμία φορά φεύγω λίγο χαμηλά... Μπορεί να ευθύνεται κ το βάρος της κάμερας γι αυτό... Ίσως δοκιμάσω κ την Α το χειμώνα με το μπουφάν...
Έτσι φαίνεται ότι ήσουν λίγο πιο πάνω.Άγγελε εγώ νομίζω πως ήθελα λίγο πιο κάτω και πιστεύω πως με τη C να ήρθα κέντρο. Για δες:
Αγγελε,οσο σηκωνεις τη ραχη η τουφεκια ανεβαινει!Αν βάλεις την Α, σηκώνοντας το κοντάκι πιο πάνω αυτομάτως δεν κατεβάζεις την κάννη πιο χαμηλά;
Δηλαδή θα πας πιο κάτω από εκεί που είσαι.
Η Β σε βοηθάει και λόγω υπερυψωμένης ρίγας που σε ανεβάζει στην σκόπευση.κάνω λάθος;
Μέσα την έχω!!!Χρήστοοοοο.....τελικά ρε φίλε την έβαλες ;.buy.
Θα την ξαναβγαλεις;........Μέσα την έχω!!!
Αν μου κάτσει στραβά, ναι ...Θα την ξαναβγαλεις;........
Τάσο ήταν τουφεκιά με αυθόρμητη (όχι βιαστική) επώμιση και διόφθαλμη σκόπευσηΗ περδικα παντως θα επεφτε κουτσουρο..
Αν ηταν μπηχτη η τουφεκια μια χαρα εισαι..
Χρηστο η τουφεκια πηγε γεματα στον στόχο. Αν δεν ριξεις σε σεμεδακι δυσκολα θα καταλαβεις αν θελεις καποια διορθωση...