Οκ Άρη. Μόλις το δοκιμάσω θα σας πω. Ίσως όμως το καθυστερήσω λίγο γιατί δεν ξέρω πότε θα με βολέψει να βρεθώ στο σκοπευτήριο. Ευχαριστώ και να είσαι καλά!Σωστα... Βαλε αυτες κ πες μας εντυπωσεις...
Μεταφέρω εδώ το θέμα από τα τρυγόνια.Αποστόλη πολύ καλός μάστορας είναι και ο Ανδριανόπουλος αν θέλεις ρωτά τον Freeman για λεπτομέριες.. Νομίζω είχες δει και το δικο μου κοντακι μια φορά στο σκοπευτήριο!
Νικο ,ξεκινα βαζοντας δυο μεταλλικες ροδελες στην κατω βιδα του πελματος.καλησπερα !!! εχω εδω και λιγο καιρο ενα πλαγιοκανο ισπανικο marixa aibar με αριστερο κοντακι καθοτι αριστεροχειρας στην κατοχη μου το μηκος των κανων 71 εκ και τα τσοκ σταθερα 1* & 3*** δυσκανδαλο απους εξολκεις αχρομοιοτες κανες . φενομενικα το κοντακι μου ερχεται ,αλλα στο σκοπευτηριο καθος ριχνω νιωθω οτι ακουμπαει στον ωμο μονο το πανω μερος του πελματος και το oπλο εχει ενα τιναγμα προς τα πανω ενω το κοντακι γλιστρα στην αμασχαλη.ειναι οι πρωτες φορες που ριχνω με πλαγιοκανο .τι μπορω να κανω περα απο το ναπαω στον οπλουργο
πες μου την διαδικασια ολη σε παρακαλω,,,. αντε και εβαλα τις ροδελες... μετα ;πανε ακριβως οπου βλεπω .
Κανε το γνωστο με τις ροδελίτσες για δοκιμή .Χαλάρωσε λίγο την πάνω βίδα του πέλματος και βγάλε τελείως την κάτω βίδα. Πέρασε ανάμεσα πέλμα -κοντάκι τις δυο ροδελίτσες.Βίδωσε και σφίξε.Κανε δοκιμή.εχω ενα ισπανικο πλαγιοκανο στο σκοπευτηριο δοκιμαζοντας το διαπιστωσα οτι οι ντουφεκιες μενουν κατω απο το δισκακι ,ριγα δεν βλεπω σχεδον καθολου πως θα το κανω ν ψηλοντουφεκαει ; το κυνηγι μου ειναι φερματζιδικο αρα τα πουλια κυριως σε ανοδικη ποροια κατα το σηκωμα . να βαλω τσοντα στο χτενι για να σηκωσω λιγο την κανη ή τι αλλο ;
Ήθελες τον χρόνο σου αλλά το αποφάσισες. Η αλήθεια είναι ότι μεταμορφώθηκες..........αποφάσισα να δώσω το συνθετικό μου κοντάκι για γύρισμα ....
Σε ποιο κλώτσημα αναφέρεσαι ; ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με οτι φυσίγγι και αν έριξα.Ολα καλα να πανε Δημήτρη. Χρονικά εισαι μια χαρα αφου εχεις όλο τη σεζόν μπροστά σου! Βεβαια το θεμα του κλώτσηματος θα το καταλάβεις απο τις πρώτες δοκιμές ακομα και στον πίνακα!
Ήθελες τον χρόνο σου αλλά το αποφάσισες. Η αλήθεια είναι ότι μεταμορφώθηκες....
Αληθεια γιατι? Κατι εχω κατα νου...Δημητρη μπορεις να βαλεις και μια φωτο του κντακιου που να φαινεται η εσωτερικη τρυπα του;