εγω εβαλα μονωτικη ταινια.
'Εβαλα σπρέι σιλικόνης και το έτριψα με ένα πανάκι .. το έκανε ποιο γλιστερό !
εγω εβαλα μονωτικη ταινια.
Παλιότερα είχα διαβάσει σε αμερικάνικο περιοδικό, για πέρασμα του επάνω τμήματος του λαστιχένιου πέλματος με ... διάφανο βερνίκι νυχιών! .what. Δεν το δοκίμασα και δεν ξέρω αν "κάνει δουλειά" ... υποθέτω ότι ο αρθρογράφος που το πρότεινε θα το είχε δοκιμάσει ....xm.του εβαλα ενα καλυμα κοντακιου δερματινη,προστετευει το κοντακι απο χτυπηματα, και γλυστραει
Έμενα δεν μου σκαλώνει..Μήπως είναι μακρύ το κοντακι?Mossberg, το λαστιχένιο της πέλμα σκάλωνε στα ρούχα και ήταν μεγάλο σπάσιμο νεύρων στις επωμίσεις
Όχι Τάσο, κάθε άλλο! Έχει τις ιδανικές διαστάσεις για μένα! (360 mm). Στο ίδιο ακριβώς μήκος έφερα και το κοντάκι του o/u SKB, αφού το έκοψα και του έβαλα ξύλινο πέλμα (το έφτιαξα μόνος μου).Έμενα δεν μου σκαλώνει..Μήπως είναι μακρύ το κοντακι?
Γεια σου ΣτέλιοΠαλιότερα είχα διαβάσει σε αμερικάνικο περιοδικό, για πέρασμα του επάνω τμήματος του λαστιχένιου πέλματος με ... διάφανο βερνίκι νυχιών! .what. Δεν το δοκίμασα και δεν ξέρω αν "κάνει δουλειά" ... υποθέτω ότι ο αρθρογράφος που το πρότεινε θα το είχε δοκιμάσει ....xm.
Όταν πήρα τη Mossberg, το λαστιχένιο της πέλμα σκάλωνε στα ρούχα και ήταν μεγάλο σπάσιμο νεύρων στις επωμίσεις. Το έτριψα και στρογγύλεψα το πάνω μέρος, αλλά τίποτα! Εκείνο τον καιρό είχα διαβάσει για το βερνίκι νυχιών, αλλά ... δεν υπήρχε γυναίκα στο σπίτι για να της το "κλέψω" , και φυσικά ... ντρεπόμουν να μπω σε μαγαζί καλλυντικών να αγοράσω ... .buy.... - οπότε απλά πήρα κι εγώ ένα κάλυμμα κοντακίου και έλυσα το πρόβλημα μια χαρά!
οι δουλειές που θέλεις δεν είναι εύκολεςγεια σας παιδιά.. μπορεί να υπολογισει καποιος καποιος κατα εκτίμιση το κόστος ενος νεου κοντακιού και πάπιας εάν την καρυδιά τη δωσω εγω στον μαστορα? ενδιαφερομαι για ενα βαικαλ μπ 27. Σκεφτομουν επισης να αφαιρεσω και την κατω ριγα .. ξερουμε και το κοστος για εδω?.off
ΥΓ αν κοψω την λαβη απο πιστολε σε αγγλε αλλαζουν και τα μετρα ? το εχω σε δισκανδαλο και η πιστολε ζοριζειι
τον Λεωνίδα Γραβάνη;;;;;εχω ακουσει για εναν οπλουργο στα τρικαλα.. με βολευει μιας και σπουδαζω καρδιτσα.. θα παρω μερικες γνωμες και θα δω τι θα κανω..
γεια σας παιδιά.. μπορεί να υπολογισει καποιος καποιος κατα εκτίμιση το κόστος ενος νεου κοντακιού και πάπιας εάν την καρυδιά τη δωσω εγω στον μαστορα? ενδιαφερομαι για ενα βαικαλ μπ 27. Σκεφτομουν επισης να αφαιρεσω και την κατω ριγα .. ξερουμε και το κοστος για εδω?.off
ΥΓ αν κοψω την λαβη απο πιστολε σε αγγλε αλλαζουν και τα μετρα ? το εχω σε δισκανδαλο και η πιστολε ζοριζειι
Χρήστο έχεις τηλ. και διεύθυνση του Αλεξίουο κύρος Αλεξίου στα Ιωάννινα
Χρήστο έχεις τηλ. και διεύθυνση του Αλεξίου