Πότε το είπε αυτό?Όταν φτιάχνουμε κοντάκι το κάνουμε ρυθμιζόμενο για να έχουμε να παίζουμε με αλενακια.αυτο στο είπε ο κενταω?
Από τις δοκιμές σου ήταν φανερό ότι ήθελε καστ οφ. Το ότι κολλάει όπως λες επάνω σου δείχνει ότι ο καλλιτέχνης πέτυχε το σωστό πιτς, που για εμένα είναι πολύ σπουδαίο γιατί μαζί με το σωστό μήκος κοντακιου δίνει ξεκούραστες τουφεκιες (ελλειψη κλωτσηματος).Έχει γενναίο καστ οφ και τοου αουτ και αρκετά κλειστή λαβή. Στην επώμιση όταν κουμπώνει είναι σταθερό σαν να κολλάει. Δεν έχω ξανανιώσει αυτή την αίσθηση τόσο έντονα.
Τι γίνεται αν έχεις πολλά όπλα και θέλεις να τα χρησιμοποιείς κι αυτά πότε πότε;Κάτι που ίσως φανεί περίεργο σε μερικούς, είναι ότι όταν φτιάχνουμε ένα κοντάκι στα μέτρα μας (ιδίως όταν δεν είμαστε έμπειροι), πρέπει για ένα διάστημα να το χρησιμοποιούμε, προτού κάνουμε μικροαλλαγές. Δε θέλει βιασύνες. Πρέπει να "δεθούμε" με το νέο κοντάκι.
Αυτό βέβαια μου είπε και ο @ΓΙΑΝΝΗΣ.
Επίσης την κουβέντα αυτή την είπε και ο @Benelli l.h.
Έχουν δίκιο.
ΜπερδεύεσαιΤι γίνεται αν έχεις πολλά όπλα και θέλεις να τα χρησιμοποιείς κι αυτά πότε πότε;
Τα παιρνεις με την σειρά....Τι γίνεται αν έχεις πολλά όπλα και θέλεις να τα χρησιμοποιείς κι αυτά πότε πότε;
Εσύ ξέρεις!@ΓΙΑΝΝΗΣ. Μάστορα νομίζω είμαι έτοιμος για τις τελευταίες διορθώσεις!
Μέχρι νεωτέρας!Εσύ ξέρεις!
Άρα,....μισοξερεις....Μέχρι νεωτέρας!
Έχω πάρει ζεστά το ντορό! Πού θα πάει θα τον βγάλω το λαγό!Άρα,....μισοξερεις....
Περιπου μια σεζόν ειχα το κοντάκι της 391 χωρις Ψαθα και φυσικά άβαφο.Κάτι που ίσως φανεί περίεργο σε μερικούς, είναι ότι όταν φτιάχνουμε ένα κοντάκι στα μέτρα μας (ιδίως όταν δεν είμαστε έμπειροι), πρέπει για ένα διάστημα να το χρησιμοποιούμε, προτού κάνουμε μικροαλλαγές. Δε θέλει βιασύνες. Πρέπει να "δεθούμε" με το νέο κοντάκι.
Αυτό βέβαια μου είπε και ο @ΓΙΑΝΝΗΣ.
Επίσης την κουβέντα αυτή την είπε και ο @Benelli l.h.
Έχουν δίκιο.
Εεε ναι!Περιπου μια σεζόν ειχα το κοντάκι της 391 χωρις Ψαθα και φυσικά άβαφο.
Επεσε το σχετικό πείραγμα και μετα ολοκληρώθηκε.
Το ιδιo περιπου εγινε και στο κοντάκι της sx3
Περιπου μια σεζόν ειχα το κοντάκι της 391 χωρις Ψαθα και φυσικά άβαφο.
Επεσε το σχετικό πείραγμα και μετα ολοκληρώθηκε.
Το ιδιo περιπου εγινε και στο κοντάκι της sx3
Άρθρο από την ιστοσελίδα της Αμερικανικής NSSF. Νομίζω ότι το έχει γράψει ο Gil Ash, Αμερικανός εκπαιδευτής σκοποβολής:Εεε ναι!
Τον είδα πάλι τις προάλλες. Πάλι κατσαβίδιαζε. Μήπως είναι κανένας κοντακάς ή δάσκαλος? Πάντως μου φάνηκε ότι ήταν το ίδιο τουφέκι.Έλα @kollias να σε δω όπως εκείνον τον τύπο στον Ασπρόπυργο που έπαιζε όλη την ώρα με τις βίδες
Γενικαί επισκευαί παντώς τύπου.Τον είδα πάλι τις προάλλες. Πάλι κατσαβίδιαζε. Μήπως είναι κανένας κοντακάς ή δάσκαλος? Πάντως μου φάνηκε ότι ήταν το ίδιο τουφέκι.