Ρίξε άλλες 2-3 τουφεκιές σε άλλα χαρτιά...View attachment 77558
Full chock 15 μετρα.Πρώτη φορά κάνω το test . Νομίζω είναι εντάξει.
Θα το επαναλάβω κάποια στιγμή. Ξαναλέω ότι πρωτη φορά το κάνω δεν ξέρω αν το έκανα σωστά......έκανα αρκετές επωμισεις πριν τουφεκισω για να επωμισω σωστά.... πάτησα αμέσως με το που κλείδωσε στο ζυγωματικο,κοιτώντας το κεντρο του στόχου.Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.Το όπλο είναι αυτό που κυνηγώ τα τελευταία 13 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.Οι επιτυχίες μου στο καρτέρι είναι γύρω στο 40%Ρίξε άλλες 2-3 τουφεκιές σε άλλα χαρτιά...
Αν είναι έτσι,βάλτο στην θήκη και φύγε!
Μπορείς ακόμη!!Θα το επαναλάβω κάποια στιγμή. Ξαναλέω ότι πρωτη φορά το κάνω δεν ξέρω αν το έκανα σωστά......έκανα αρκετές επωμισεις πριν τουφεκισω για να επωμισω σωστά.... πάτησα αμέσως με το που κλείδωσε στο ζυγωματικο,κοιτώντας το κεντρο του στόχου.Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.Το όπλο είναι αυτό που κυνηγώ τα τελευταία 13 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.Οι επιτυχίες μου στο καρτέρι είναι γύρω στο 40%
Είναι perfect!! Καλύτερα κι απο σημαδευταView attachment 77558
Full chock 15 μετρα.Πρώτη φορά κάνω το test . Νομίζω είναι εντάξει.
Ωωωχχχχχ, κοντακιαση 2ου βαθμου, γμστ...Θα το επαναλάβω κάποια στιγμή. Ξαναλέω ότι πρωτη φορά το κάνω δεν ξέρω αν το έκανα σωστά......έκανα αρκετές επωμισεις πριν τουφεκισω για να επωμισω σωστά.... πάτησα αμέσως με το που κλείδωσε στο ζυγωματικο,κοιτώντας το κεντρο του στόχου.Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.Το όπλο είναι αυτό που κυνηγώ τα τελευταία 13 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.Οι επιτυχίες μου στο καρτέρι είναι γύρω στο 40%.
Από περιέργεια περισσότερο το έκανα....Ωωωχχχχχ, κοντακιαση 2ου βαθμου, γμστ...
Θα το επαναλάβω κάποια στιγμή. Ξαναλέω ότι πρωτη φορά το κάνω δεν ξέρω αν το έκανα σωστά......έκανα αρκετές επωμισεις πριν τουφεκισω για να επωμισω σωστά.... πάτησα αμέσως με το που κλείδωσε στο ζυγωματικο,κοιτώντας το κεντρο του στόχου.Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.Το όπλο είναι αυτό που κυνηγώ τα τελευταία 13 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.Οι επιτυχίες μου στο καρτέρι είναι γύρω στο 40%
Παντελο,το τεστ τσώρτσιλ είναι μια ένδειξη!Το αποτέλεσμα δείχνει τέλειο, έχω μόνο τον ενδοιασμό οτι κάνοντας πολλές δοκιμές πριν, είχες φέρει (προσαρμόσει) το σώμα σου στη σωστή στάση που διατήρησες και μετά, όταν κούμπωσες και τουφέκισες.
Μήπως το αποτέλεσμα είναι λίγο διαφορετικό σε τουφεκιές χωρίς τέτοια προετοιμασία προσαρμογής στο κοντάκι;
Υπόθεση κάνω...
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζω από κοντακια.....δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω τι ενδεχομένως μπορεί να φταίει αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό.Η προπόνηση στις επωμισεις έγινε για να "ξαναθυμηθω" μετά από την απουσία μηνών με το όπλο, τον τρόπο που συνήθως επωμιζω,και να γίνει το test όσο γίνεται ποιο ρεαλιστικό. Κάποια στιγμή θα το επαναλάβω.Το αποτέλεσμα δείχνει τέλειο, έχω μόνο τον ενδοιασμό οτι κάνοντας πολλές δοκιμές πριν, είχες φέρει (προσαρμόσει) το σώμα σου στη σωστή στάση που διατήρησες και μετά, όταν κούμπωσες και τουφέκισες.
Μήπως το αποτέλεσμα είναι λίγο διαφορετικό σε τουφεκιές χωρίς τέτοια προετοιμασία προσαρμογής στο κοντάκι;
Υπόθεση κάνω...
Από παλιά η τώρα τελευταία φτιάχνει σεμεδακια?Ο μαστρογιάννης κεντάει
View attachment 78748
Εγγύηση ο μάστορας...Ο μαστρογιάννης κεντάει
View attachment 78748
Πρώτη αίσθηση στην επωμιση;Για πε....Μου το έδωσε ο Μαστρογιάννης για δοκιμή. Θα πάω μάλλον Κυριακή στο Σχιστό να δω και μετά να το δώσω πάλι στο Γιάννη για φινίρισμα και ψάθες.
Είναι το πρώτο μου custom κοντάκι και γουστάρω πολύ. Έχω αγωνία.
Είναι πιο γεμάτο στις διαστάσεις από όλα τα εργοστασιακά που έχω επωμίσει. Ιδίως στη λαβή και γενικά στο πάχος του (το ήθελα λίγο προς το σκοπευτικό στυλ). Έχει γενναίο καστ οφ και τοου αουτ και αρκετά κλειστή λαβή. Στην επώμιση όταν κουμπώνει είναι σταθερό σαν να κολλάει. Δεν έχω ξανανιώσει αυτή την αίσθηση τόσο έντονα.Πρώτη αίσθηση στην επωμιση;Για πε....
Όταν φτιάχνουμε κοντάκι το κάνουμε ρυθμιζόμενο για να έχουμε να παίζουμε με αλενακια.αυτο στο είπε ο κενταω?Κάτι που ίσως φανεί περίεργο σε μερικούς, είναι ότι όταν φτιάχνουμε ένα κοντάκι στα μέτρα μας (ιδίως όταν δεν είμαστε έμπειροι), πρέπει για ένα διάστημα να το χρησιμοποιούμε, προτού κάνουμε μικροαλλαγές. Δε θέλει βιασύνες. Πρέπει να "δεθούμε" με το νέο κοντάκι.
Αυτό βέβαια μου είπε και ο @ΓΙΑΝΝΗΣ.
Επίσης την κουβέντα αυτή την είπε και ο @Benelli l.h.
Έχουν δίκιο.