Φερ' το στα μέτρα σου...

Καλημερα σας!! Να ευχαριστήσω και από εδώ τον ΓΙΑΝΝΗΣ. για την δουλειά που έκανε στο beretta 692 και μετατροπή του κοντακίου σε ρυθμιζόμενο..Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ ,έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και το κόστος πραγματικά ελάχιστο για την ποιότητα του μηχανισμού και της δουλειάς ..
Πριν:View attachment 73537
Μετά:View attachment 73538View attachment 73539
Πολύ ωραία δουλειά!!

Καλημερα σας!! Να ευχαριστήσω και από εδώ τον ΓΙΑΝΝΗΣ. για την δουλειά που έκανε στο beretta 692 και μετατροπή του κοντακίου σε ρυθμιζόμενο..Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ ,έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και το κόστος πραγματικά ελάχιστο για την ποιότητα του μηχανισμού και της δουλειάς ..
Άλλο ένα μέλος στο κλάμπ των ευχαριστημένων . Άψογο, να το χαρείς στο έπακρο!!!

Φοβερό!!!
Όντως είναι πολύ καλο..αλλά η τεράστια διαφορά είναι στο ρίξιμο ..μέρα με τη νύχτα με πριν..
Να το χαρείς Γιαννιο!
Πάντα κέντρα!
Γιάννη δεν έχω λόγια..να είσαι πάντα καλά..
Πολύ ωραία δουλειά!!
Συμφωνώ..μου έχει κανει αρκετες δουλειες ο Γιαννης..πάντα μένω υπερευχαριστημένος ,πάντα δίνει την ψυχη του,γιατι πάνω από όλα γουστάρει αυτό που κάνει..
Άλλο ένα μέλος στο κλάμπ των ευχαριστημένων . Άψογο, να το χαρείς στο έπακρο!!!
Σε ευχαριστώ πολύ !!

Κουκλί, να το χαρείς φιλε!

Aψογο !!!!:)
Υγεια να εχεις να το λιωσεις Γιαννη !!!! :)

Να το χαρείς με υγεία Γιάννη!!!
Ο μαστροΓιαννης κάνει δουλειά μερακλίδικη...γιατί την ευχαριστιεται πρώτα ο ίδιος...

Aψογο !!!!:)
Υγεια να εχεις να το λιωσεις Γιαννη !!!! :)
Να το χαρείς με υγεία Γιάννη!!!
Ο μαστροΓιαννης κάνει δουλειά μερακλίδικη...γιατί την ευχαριστιεται πρώτα ο ίδιος...
Σας ευχαριστω πολύ !

Αγνοείστε το ότι φεύγει αριστερά. θα διορθωθεί.
Να το κατεβάσω λέτε? Είναι πολύ ψηλά?
Το τεστ είναι σε franchi affinity με τσόκ τριάρι μαμά και 28γρ 8άρια. 4 τουφεκιές.
View attachment 77298
Στο κυνήγι...σε κινητό στόχο...κουμπωνεις και ρίχνεις ακριβώς έτσι...
Το λέω γιατί εγώ στο κυνήγι ρίχνω κατά τι ψηλότερα εξαιτίας πιο χαλαρής επαφής ζυγωματικού-ράχης κατά την επώμιση-παρακολούθηση...

Αγνοείστε το ότι φεύγει αριστερά. θα διορθωθεί.
Να το κατεβάσω λέτε? Είναι πολύ ψηλά?
Το τεστ είναι σε franchi affinity με τσόκ τριάρι μαμά και 28γρ 8άρια. 4 τουφεκιές.
View attachment 77298
Πρώτον δεν μας λες την απόσταση...
Δεύτερον, αν υπολογίσεις ότι τα περισσότερα πουλιά έχουν ελαφρά ανοδική πορεία ίσως είναι οκ.
Εγω θα το άφηνα έτσι και θα έβλεπα στην πράξη το αποτέλεσμα.

Στο κυνήγι...σε κινητό στόχο...κουμπωνεις και ρίχνεις ακριβώς έτσι...
Το λέω γιατί εγώ στο κυνήγι ρίχνω κατά τι ψηλότερα εξαιτίας πιο χαλαρής επαφής ζυγωματικού-ράχης κατά την επώμιση-παρακολούθηση...
Τη χαρτοταινία τη βάζεις για να φτιάξεις το καστ;
Πρώτον δεν μας λες την απόσταση...
Δεύτερον, αν υπολογίσεις ότι τα περισσότερα πουλιά έχουν ελαφρά ανοδική πορεία ίσως είναι οκ.
Εγω θα το άφηνα έτσι και θα έβλεπα στην πράξη το αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Παναγιώτη ναι, για το κάστ. Πάχυνα τη φλάντζα κλιμακωτά από το κέντρο προς τα αριστερά, όπως βλεπω το όπλο απο πίσω. Το κόλπο μου το έμαθε ο Μαστρογιάννης. Κάθε στρώση δίνει 1/10 του χιλιοστού.
Γιάννη είναι 14μ. Τσώρτσιλ έκανα.
Τελικά έβαλα τη φλάντζα 55χιλ και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Είναι αυτό:
IMG_20230820_121145.jpg

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Παναγιώτη ναι, για το κάστ. Πάχυνα τη φλάντζα κλιμακωτά από το κέντρο προς τα αριστερά, όπως βλεπω το όπλο απο πίσω. Το κόλπο μου το έμαθε ο Μαστρογιάννης. Κάθε στρώση δίνει 1/10 του χιλιοστού.
Γιάννη είναι 14μ. Τσώρτσιλ έκανα.
Τελικά έβαλα τη φλάντζα 55χιλ και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Είναι αυτό:
View attachment 77368
Εγώ στην τουφεκιά αυτή δεν θα άλλαζα τίποτα.

Στις άλλες με το 425 είναι εμφανές ότι φεύγουν λίγο πάνω και αριστερά. Συνήθως το επάνω δεν είναι ανεπιθύμητο αλλά, το πόσο επάνω, είναι προσωπικό θέμα . Για μένα θέλει πολύ λίγο κατέβασμα. Το αριστερά δεν ξέρω πως θα το βολέψεις αν δεν θες να βάλεις ράσπα στο κοντάκι . Ανεβάζω λεπτομέρειες από το Churchill Test όπως τις είχε πεί ο δάσκαλος ο leo σε μια παλιά ανάρτησή του στο e-artemis και όπως τις "μετέφρασα" εγώ. Ελπίζω να βγαίνει άκρη.

ΥΓ1: στο Churchill Test χρησιμοποίησε το πιό κλειστό τσοκ που έχεις.
YΓ2:Εκτός από το σκοπευτικό μου Ceasar - που του έκανα custom κοντάκι - σε όλα τα άλλα όπλα μου έχω βάλει μηχανισμό ρύθμισης . Σημειώνω ότι τον έβαλα μόνος μου - έχω τον εξοπλισμό και την πείρα που χρειάζεται - αλλά : δεν είναι εύκολο να μπεί, δεν μπαίνει εύκολα σε όλα τα όπλα και αν δεν είσαι του επαγγέλματος αστα να πάνε, αλλά, με ένα αλενόκλειδο φέρνεις το κοντάκι όπου το θες.

Attachments

• Churchill Test.jpg
    Churchill Test.jpg
    194,1 KB · Προβολές: 63
Εγώ στην τουφεκιά αυτή δεν θα άλλαζα τίποτα.

Στις άλλες με το 425 είναι εμφανές ότι φεύγουν λίγο πάνω και αριστερά. Συνήθως το επάνω δεν είναι ανεπιθύμητο αλλά, το πόσο επάνω, είναι προσωπικό θέμα . Για μένα θέλει πολύ λίγο κατέβασμα. Το αριστερά δεν ξέρω πως θα το βολέψεις αν δεν θες να βάλεις ράσπα στο κοντάκι . Ανεβάζω λεπτομέρειες από το Churchill Test όπως τις είχε πεί ο δάσκαλος ο leo σε μια παλιά ανάρτησή του στο e-artemis και όπως τις "μετέφρασα" εγώ. Ελπίζω να βγαίνει άκρη.

ΥΓ1: στο Churchill Test χρησιμοποίησε το πιό κλειστό τσοκ που έχεις.
YΓ2:Εκτός από το σκοπευτικό μου Ceasar - που του έκανα custom κοντάκι - σε όλα τα άλλα όπλα μου έχω βάλει μηχανισμό ρύθμισης . Σημειώνω ότι τον έβαλα μόνος μου - έχω τον εξοπλισμό και την πείρα που χρειάζεται - αλλά : δεν είναι εύκολο να μπεί, δεν μπαίνει εύκολα σε όλα τα όπλα και αν δεν είσαι του επαγγέλματος αστα να πάνε, αλλά, με ένα αλενόκλειδο φέρνεις το κοντάκι όπου το θες.
Έτσι το έκανα το Τσώρτσιλ κι εγώ. Φεύγει 4 και κατι ιντσες αριστερά. Το πάνω με προβληματίζει αν το πειράξω, δεδομένου ότι το τουφέκι αυτό είναι για σκοπευτήριο. Λίγο όμως το θέλει

Back