Φερ' το στα μέτρα σου...

Τόλη καλημέρα είμαι από Άρτα εδώ δεν έχουμε σκοπευτήριο,και για Γιάννενα που ρώτησα μου είπαν τα παιδιά από δω ότι είναι ο λεντζης αλλά και αυτός οπλουργος είναι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σκοπευτής στην ευρύτερη περιοχή για να γίνει σωστά η διαδικασία.Για να πάω Αθήνα μου είναι δύσκολο οικονομικά τουλάχιστον αυτή την περίοδο.
Φίλε καλημέρα αν θέλεις πήγαινε στον Λετζη πηγε γνωστός μου φέτος που δεν του καθότανε η μοντεφελτρο και δεν σταύρωνε πέρδικα εδώ και δύο χρόνια δλδ τα εύκολα πουλιά φέτος που του έφερε το κοντάκι τα πάει πολύ καλά

Όταν μακραίνει το κοντάκι,ακουμπάς πιο πίσω το ζυγωματικο,άρα σε πιο χαμηλό σημείο.
Για το ύψος σου,ενδεικτικά,χρειάζεσαι μήκος κοντακιου γύρω στα 37cm.
Αν υπερβείς κατά πολύ το ενδεικνυόμενη μήκος,θα σου σκαλωνει το κοντάκι κατά την επωμιση.
Αν έχεις ανοιχτές πλάτες,χρειάζεσαι 5-6mm cust off(δεξιόχειρας).
Αλλάζοντας το pitch,χαμηλώνεις λίγο την κάνη(αυτό που λέγαμε για την ροδέλα).
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,θα εκπλαγω όμως αν καταφέρεις χωρίς πατέντα να φέρεις το συγκεκριμένο όπλο εκεί που το θέλεις.
Με τις φλατζες που συνοδεύουν το όπλο θα πάρεις γύρω στα 3mm cust .
Δεν θα σου φτασουν...
Μεγαλύτερη μπίλια μην βάλεις,θα δεις βελτίωση στον πίνακα και σε συνθήκες κυνηγιού θα βγαίνεις όσο ψηλότερα έβγαινες πριν συν κάτι ακόμη,επειδή δεν θα χαμηλώνεις την κάνη.
Θα ξεκολλάς το ζυγωματικο για να "δεις"αυτό που θέλεις να δεις.
Φίλε Γιάννη αν βάλω την c και την ροδέλα στο πέλμα όπως μου είπες και βάλω και την φλάντζα από την μ2 που είναι για αριστερά-δεξια θα κερδίσω κάτι?

Φίλε Γιάννη αν βάλω την c και την ροδέλα στο πέλμα όπως μου είπες και βάλω και την φλάντζα από την μ2 που είναι για αριστερά-δεξια θα κερδίσω κάτι?
Cast of είναι όταν βλέπεις την φλάντζα να γράφει sx η το αντίθετο?

εχω την απορία αυτή την μα...κια γιατί την εφαρμόζει η benelli στα οπλα της να ρίχνουν ψηλά? προχθές ήρθε ένα παιδί στο καρτερι ειχε σαν την δικια μου crio που εδωσα έριχνε 90-10 η δικια μου, είχε την ιδια την βλέπω και του λεω ωχχχχχ πανάγια μου την περνω έριξα μια ντουφέκια σε ένα ψυγειο πετάμενο παω κοντά περιμένοντας να δω τα ιδια και βλεπω ενα ωραιο 50-50 απορημένος μα πως γίνετε αυτό ριχνω ξανα τα ιδια παλι, βρισκω την ημερομηνία παραγωγής η δικια του ήταν από τις πρώτες που έβγαλε η benelli και η δικια μου ηταν το 19 κάπου ενδιάμεσα αλλαξε την συγκλιση της κάννης, και για αυτο υπάρχουν ευχαριστημένη και απογοητευμένοι κάτοχοι

εχω την απορία αυτή την μα...κια γιατί την εφαρμόζει η benelli στα οπλα της να ρίχνουν ψηλά? προχθές ήρθε ένα παιδί στο καρτερι ειχε σαν την δικια μου crio που εδωσα έριχνε 90-10 η δικια μου, είχε την ιδια την βλέπω και του λεω ωχχχχχ πανάγια μου την περνω έριξα μια ντουφέκια σε ένα ψυγειο πετάμενο παω κοντά περιμένοντας να δω τα ιδια και βλεπω ενα ωραιο 50-50 απορημένος μα πως γίνετε αυτό ριχνω ξανα τα ιδια παλι, βρισκω την ημερομηνία παραγωγής η δικια του ήταν από τις πρώτες που έβγαλε η benelli και η δικια μου ηταν το 19 κάπου ενδιάμεσα αλλαξε την συγκλιση της κάννης, και για αυτο υπάρχουν ευχαριστημένη και απογοητευμένοι κάτοχοι
δεν ξερω τι αλαγες μπορει να εκανε η benelli στο αν ψηλοντουφεκανε η οχι αλλα οταν θελετε να παρετε ενα οπλο καινουργιο καλα ειναι να τσεκαρετε τις διαστασεις που δινει η καθε εταιρια με αυτες που εχεται απο ενα οπλο που σας ταιριαζει

δεν ξερω τι αλαγες μπορει να εκανε η benelli στο αν ψηλοντουφεκανε η οχι αλλα οταν θελετε να παρετε ενα οπλο καινουργιο καλα ειναι να τσεκαρετε τις διαστασεις που δινει η καθε εταιρια με αυτες που εχεται απο ενα οπλο που σας ταιριαζει
δεν είναι θέμα αν σου ταιριάζει η όχι δεν έρχεται με καμία κλήση παλι ψηλά θα βαράει.

Έκανα και εγώ άλλο ένα τεστ Τσόρτσιλ για τσεκάρισμα φέτος με ένα 7αρι μάλλινο και 6αρι συγκεντρωτηρα με 5τσοκ στα 15μετρα τσέκαρα και τις ωτοασπιδες..
Ότι δοκιμές κάνετε βάλτε ωτοασπιδες να γλιτώνετε όσο μπορείτε τα αυτιά έστω στις δοκιμές.

Έκανα και εγώ άλλο ένα τεστ Τσόρτσιλ για τσεκάρισμα φέτος με ένα 7αρι μάλλινο και 6αρι συγκεντρωτηρα με 5τσοκ στα 15μετρα τσέκαρα και τις ωτοασπιδες..
Ότι δοκιμές κάνετε βάλτε ωτοασπιδες να γλιτώνετε όσο μπορείτε τα αυτιά έστω στις δοκιμές.
Στο Τσώρτσιλ τεστ κάτι σημαδεύουμε (ή καλύτερα καταδεικνύουμε 🙂) εδώ που είναι ο στόχος; αν είναι εκεί που προεξέχει το χαρτόνι προς το μέρος μας κάτω και αριστερά από την κεντρική τρύπα από την ταπα... σ´ ωραίος 🙂. Πολυυυ ωραίος 👏

Στο Τσώρτσιλ τεστ κάτι σημαδεύουμε (ή καλύτερα καταδεικνύουμε 🙂) εδώ που είναι ο στόχος; αν είναι εκεί που προεξέχει το χαρτόνι προς το μέρος μας κάτω και αριστερά από την κεντρική τρύπα από την ταπα... σ´ ωραίος 🙂. Πολυυυ ωραίος 👏
Ναι αυτό είναι 🤣🤣 εβαλα δάχτυλο και έκανα τρύπα 😂😅 δεν είχα μαρκαδόρο😁😁
Έπρεπε να το κατεβάσω λίγο στην περδικα με δυσκόλεψε..

Φέτος κάτι δεν μου άρεσε. Με την αλλαγή φλατζας και έβαλα παλι το περσινό αλλά η επομιση δεν

Back