Φερ' το στα μέτρα σου...

Το Xtra grain της ουρικα παίρνει λιμα ή θα καταστραφεί ? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με απασχολεί. Θέλω με την 50αρα φλαντζα να σηκωθεί το χτένι πίσω και να λιμαρω λιγο για να κατεβάσω το υψος προς το μάγουλο κ μπροστά μέχρι να καθίσει σωστά στο μάτι

Το Xtra grain της ουρικα παίρνει λιμα ή θα καταστραφεί ? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με απασχολεί. Θέλω με την 50αρα φλαντζα να σηκωθεί το χτένι πίσω και να λιμαρω λιγο για να κατεβάσω το υψος προς το μάγουλο κ μπροστά μέχρι να καθίσει σωστά στο μάτι
Ακου πριν το κανεις να σου στειλω ενα που εχω κανει το ιδιο ακρυβως να δωκιμασεις μη το χαραμισεις το δικο σου κανε οτι θες πανω του δε το χρειαζομε

Αν δεν σ'απασχολει το αισθητικό κομμάτι...
Επειδή από μέσα θα δεις...συκιά!
Άσπρο,άσπρο!

Ακου πριν το κανεις να σου στειλω ενα που εχω κανει το ιδιο ακρυβως να δωκιμασεις μη το χαραμισεις το δικο σου κανε οτι θες πανω του δε το χρειαζομε
Αποστόλη σε ευχαριστώ. Το θέλω λίγο πιο σπόρτινγκ να δω αν θα έρχεται καλύτερα

Το εγχείρημα πώς σου ακούγεται; Θέλω να μικρύνω τη διαφορά κλίσεων μπροστά-πίσω κάνοντάς το λίγο πιο παράλληλο
Ότι σε οδηγεί προς το ζητούμενο,είναι εξ ορισμού καλό!🙂
Με τον τρόπο που λες ότι θα το κάνεις,μειώνεις την διαφορά μεταξύ μεγαλης-μικρης κλίσης.
Θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι μικρότερη ΑΙΣΘΗΣΗ λακτισματος στο ζυγωματικο και πιο μεγάλη σταθερότητα στην εικόνα που θα "βλέπεις"'(ρίγα, μπίλια).

Πηγα λιακο για μετροληψια..
Τα μέτρα μου είναι σωστά...
Και αυτό που περίμενα λάθος λάθος στην επωμιση..
(1) κρατάω τον αγκώνα κλειστό στα παΐδια
(2) και απότομη επωμιση
(3) μεγάλη κίνηση γιατί δεν έχω το όπλο έτοιμο
(4) το χέρι στην παπιά μια μπροστά μια πίσω
(5) κουνάω και το αριστερό χέρι.
Και όλα αυτά παω και βάζω το όπλο δεξιά μου έξω στον ώμο και όχι στην ευθεία με το μάτι μάγουλο.

Έρχομαι κάνω μια γρήγορη τώρα το απόγευμα
Μονο η 3τη έκατσε σωστά.
Χρειάζομαι προπόνηση στο σπίτι

Last edited:
Back