Εγώ φίλε έχω παρατηρήσει σε όλα μου τα όπλα όλα τα χρόνια ότι εάν το πέλμα δεν έχει σωστή κλίση(pitch) καί δεν είναι λίγο κυρτό χάνω την σταθερότητα στην επωμιση.Αν βάλω κάτι στο χτένι ανεβαίνω η κατεβαίνω; ;
Από αυτά που λες νομίζω πως βλέπεις ψηλά και πατάς το μάγουλο σου για να μην βλέπεις ρίγα , παρά μόνο το σκοπευτικό. Το ίδιο παθαίνω με την es100, επειδή θέλει να χαμηλώσω το κοντάκι πατάω το μάγουλο στο κοντάκι και μερικές φορές μου κοκκινίζει.
Πόσο ύψος έχεις?Αν βάλω κάτι στο χτένι ανεβαίνω η κατεβαίνω; ;
1.83Πόσο ύψος έχεις?
Χωρις να το παίζω ειδικός αλλά για να κουνάς το χέρι στην παπιά μια μπροστά μια πίσω,και νιώθεις ότι κανείς και μεγάλη κίνηση μήπως σου είναι κοντό το κοντάκι? μπορεί να λέω κ βλακεία γιατί πηγές και σε ειδικό.... αλλά τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε.1.83
Επεσε σε στάμπα σε καπρο 200 κιλών..Νίκο λες και βγήκε από το νοσοκομείο είναι το όπλο...
38 το εχω κάνει πριν ήταν αστα να φεύγουν όλα για όλαΧωρις να το παίζω ειδικός αλλά για να κουνάς το χέρι στην παπιά μια μπροστά μια πίσω,και νιώθεις ότι κανείς και μεγάλη κίνηση μήπως σου είναι κοντό το κοντάκι? μπορεί να λέω κ βλακεία γιατί πηγές και σε ειδικό.... αλλά τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε.
Εγώ πάντως 1,85 και 94κιλα όλα μου τα κοντάκια τα έχω 38 με 38,5εκατοστα
Αυτά είναι τα σημαντικά Νικόλα
Πηγα λιακο για μετροληψια..
Τα μέτρα μου είναι σωστά...
Και αυτό που περίμενα λάθος λάθος στην επωμιση..
(1) κρατάω τον αγκώνα κλειστό στα παΐδια
(2) και απότομη επωμιση
(3) μεγάλη κίνηση γιατί δεν έχω το όπλο έτοιμο
(4) το χέρι στην παπιά μια μπροστά μια πίσω
(5) κουνάω και το αριστερό χέρι.
Και όλα αυτά παω και βάζω το όπλο δεξιά μου έξω στον ώμο και όχι στην ευθεία με το μάτι μάγουλο.
Έρχομαι κάνω μια γρήγορη τώρα το απόγευμα
Μονο η 3τη έκατσε σωστά.
Χρειάζομαι προπόνηση στο σπίτι
Καλά κάνεις φίλε!! Σωστή μέθοδος!Επεσε σε στάμπα σε καπρο 200 κιλών..
Βάζω σημάδια που νιώθω καλύτερα και σταθερό το όπλο κάνω προπόνηση στο σπίτι
Πως το έκανες έτσι ρε σαν καρνάβαλο ?
Εχω παει σε φασσοκαρτερο με το οπλο μου ταινιες σε κοντακι λαβη απλα μαυρη με ξεκιαει ενας το δουλεμα οταν τελειωσαμε και μαζευτικαμε μου λεει εχεις αλλη ταινια να μου βαλεις και μενα αχαχαχαχαχαΠως το έκανες έτσι ρε σαν καρνάβαλο ?
Από πέρσι σου λέω πάρε μια μπενέλι που σκορπάει να μην χρειάζεται να σημαδεύεις ...
Τίποτα εσύ ...
Στάξτα τώρα, κοντάκια, τσιρότα, γάζες, τσοκ, σκοπευτήρια κτλ
Κοίτα μην σε δουν έτσι με αυτό το όπλο και σε μαζέψουν ...
Ανεβαίνεις (τα σκάγια πάνε πιο ψηλά)Αν βάλω κάτι στο χτένι ανεβαίνω η κατεβαίνω; ;
Αυτά είναι τα σημαντικά Νικόλα
Φάε 12% και πιές τσάι τώρα μέχρι να το βρείς
Με απέτρεψε να παρω την μπεκάτσια δεν κάνει για μένα θα είμαι χειρότερα από αυτό ότι αυτό είναι ιδανικό αφού ρε δεν κουμπονω το όπλο πάνω μουΠως το έκανες έτσι ρε σαν καρνάβαλο ?
Από πέρσι σου λέω πάρε μια μπενέλι που σκορπάει να μην χρειάζεται να σημαδεύεις ...
Τίποτα εσύ ...
Στάξτα τώρα, κοντάκια, τσιρότα, γάζες, τσοκ, σκοπευτήρια κτλ
Κοίτα μην σε δουν έτσι με αυτό το όπλο και σε μαζέψουν ...
Πως το κατάλαβες ;αφού ρε δεν κουμπονω το όπλο πάνω μου
Πως το κατάλαβες ;
Το είδε ο άνθρωπος το βάζω προς τα έξω το όπλοΠως το κατάλαβες ;
Ρε όταν επωμίζεις βλέπεις το ίδιο πράγμα και τι βλέπεις από ρίγα ;Το είδε ο άνθρωπος το βάζω προς τα έξω το όπλο
Ριχνω αλλούΡε όταν επωμίζεις βλέπεις το ίδιο πράγμα και τι βλέπεις από ρίγα ;
Θα σε αρχίσω ...
Δεν χρειάζεσαι δάσκαλο ούτε κοντακά για να καταλάβεις ότι το κοντάκι ΔΕΝ σου έρχεται.
Για να στο φέρουν τους χρειάζεσαι όταν δεν μπορείς να το φέρεις μόνος σου με κλίσεις.