Σίγουρα η επωμιση και θέλει λίγο σήκωμα όταν κοιτάω κατω βλέπω την μισή ακίδα και πάνω όληΤί δε σου αρέσει?
Σίγουρα η επωμιση και θέλει λίγο σήκωμα όταν κοιτάω κατω βλέπω την μισή ακίδα και πάνω όληΤί δε σου αρέσει?
Η πρώτη φωτογραφία έχει φύγει κατω 1 ντουφεκιαελα μου ντε.....τι δεν του άρεσε? ποσο κέντρο ακόμα να παει?
Έχεις συνέχεια την ίδια επωμιση? Η μια σαν τον καραγκιόζη και μια σαν τον χαιτζαβατη?Η πρώτη φωτογραφία έχει φύγει κατω 1 ντουφεκια
Στην 2 έχω ρίξει 3ης ντουφεκιες αριστερά λίγο
Και στην 3.. 3 ντουφεκιες μια πάνω μια κατω
Για αυτο βάζω φωτογραφία τα κυνήγια των άλλων όπλων εμενα φεύγουν όλαΈχεις συνέχεια την ίδια επωμιση? Η μια σαν τον καραγκιόζη και μια σαν τον χαιτζαβατη?
Αυτές είναι με c-65 dx και 3 χαρτοταινία κατω
Drop ποιο λες ;;αν θελεις και αλλο cast με τις φλατζες δεν θα παρεις,
μονο το drop αλλαζει
Το πρόβλημα είναι η επομιση πιστεύωΜα και με τις
Μα και με τις δυο φλατζες που βαζεις και την χαρτοταινια εισαι και στις δυο περιπτωσεις αναμεσα σε 60 και 65 κλιση μετρατα και θα δεις
Το drop είναι η κλίση του κοντακιού (μικρή - μεγάλη κλίση) , πόσο κάτω είναι σε σχέση με την ευθεία της ρίγας της κάνης. Το cast είναι το πόσο δεξιά ή αριστερά κλίνει το κοντάκι.Drop ποιο λες ;;
Δεν βλέπω Ρίγα με την 65 ενώ με 60 βλέπω λίγοΜα και με τις
Μα και με τις δυο φλατζες που βαζεις και την χαρτοταινια εισαι και στις δυο περιπτωσεις αναμεσα σε 60 και 65 κλιση μετρατα και θα δεις
Απαντησε ο συνάδελφοςDrop ποιο λες ;;
Το όπλο μια χαρά βολικό μου είναι η επομιση είναι λάθος αυτό πιστεύω και εγω δεν εξηγείται αλλιώς στα χαρτιά μα ριχνω σε σταθερό στόχο γύρω γύρωΑπαντησε ο συνάδελφος
Δεν ξερω τι σε απασχολει στο θεμα μετρον στο κοντακι αλλα απο τις δοκιμες που ανεβαζεις διχνει να μην εχεις σταθερη επωμιση
πρεπει να εξασφαλισεις οτι κανεις παντα την ιδια κινηση εχεις το ιδιο στησιμο,κ το ιδιο πιασημο στο οπλο, κ παντα να κουμπονεις το ιδιο
Μετα να αρχισεις να διαμορθονεις τις διαστασεις στα σημεια που δεν σε βολευουν
Το όπλο μια χαρά βολικό μου είναι η επομιση είναι λάθος αυτό πιστεύω και εγω δεν εξηγείται αλλιώς στα χαρτιά μα ριχνω σε σταθερό στόχο γύρω γύρω
Και έφτιαξε η επομιση;;;χωρις να ειμαι γνωστής ειχα αντιμετώπιση το ιδιο με τον sbe1 που ειχα το διόρθωσα προσθέτοντας φυλο στο χτένι στο σειμιο που εφάπτεται στο ζυγοματικο .
το κοντάκι ηταν λεπτό στο επανω μερος για εμενα και μονο οταν ήμουν σφιγμενος πανω του έβλεπα σωτηρία.Και έφτιαξε η επομιση;;;
Αυτόν θέλω να νε σώσει
Βρε και δω εχουμε δασκαλους κι μαστορους φοβερους αλλα οταν παει ο αλλος και αρχιζει τα ψυχολογικα του τι θα σε κανει ο αλλος οταν λες κανεμε μαθημα αλλα βαραω 10/10 τσιχλες κανεμε κοντακι αλλα θα σε πω εγω πως και να περνεις τον ανθρωπο μετα 1 η ωρα τη νυχτα να του λες μου φυγε τσιχλα και μπλαμπλαμπλα και διαφορα αλλα και το ενα και το αλλο και δε τα λεω για σεναΑυτόν θέλω να νε σώσει
Ρε συ δεν βαραω 10 στα 10Βρε και δω εχουμε δασκαλους κι μαστορους φοβερους αλλα οταν παει ο αλλος και αρχιζει τα ψυχολογικα του τι θα σε κανει ο αλλος οταν λες κανεμε μαθημα αλλα βαραω 10/10 τσιχλες κανεμε κοντακι αλλα θα σε πω εγω πως και να περνεις τον ανθρωπο μετα 1 η ωρα τη νυχτα να του λες μου φυγε τσιχλα και μπλαμπλαμπλα και διαφορα αλλα και το ενα και το αλλο και δε τα λεω για σενα