ωραίος θεόφραστος ... καλα πάει .. πωσ το νιώθεις τώρα ?Μέχρι εκεί έφτανε το πέλμα, και επίσης μου ειχε καρφωθει στο μυαλό να το κανω έτσι απο πριν
image upload
Δημητρη δεν έχω φωτογράφο γι αυτη την δουλειά προς το παρόν
Η μπουγάτσα είναι για τον Μάκη απο Βοιωτίαωραίος θεόφραστος ... καλα πάει .. πωσ το νιώθεις τώρα ?
... βλέπω παράτησες και την μπουγατσα στο τραπέζι για να βγάλεις την φωτό
Λυθηκα ρε Χρηστο!!!!!!!!!ωραίος θεόφραστος ... καλα πάει .. πωσ το νιώθεις τώρα ?
... βλέπω παράτησες και την μπουγατσα στο τραπέζι για να βγάλεις την φωτό
Η μπουγάτσα είναι για τον Μάκη απο Βοιωτία
Νομιζω ετσι οπως βλεπω την πρωτη φωτο οτι εισαι χαμηλα στο κοντακι.Ναι ναι ταιριάζει αν και μαστορικα υστερουμε τα υλικά είναι Α Α
imag
upload gambar 2 πρόχειρες γιατι ο αδερφός μου αντί να φωτογραφίζει κορόιδευε
αυτά Γιάννη τα άφησα επίτηδες για ενθύμιοΤα δυο τελευταια "οβαλ"τις ψαθας μην τα σβηνεις.Θα ταιριαξει αναλογα και το κοψιμο της ψαθας και θα δενει με το σχεδιο της παπιας.
Και τις δυο Γιώργο.Με αυτή την επωμιση βλέπεις την ακιδα;
Ειδες τι κ@λα ειναι,οταν κοβουν τα εργαλεια?Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρωνω
τι ρωτάς και εσύ ρε Γιώργο .....? χτένι σου λέι ..Ρε φίλε, γιατί σου έχει καρφωθεί να φας το χτένι; Η φώτο δείχνει να θέλει ανέβασμα, όχι κατέβασμα .xm.
Με αυτή την επωμιση βλέπεις την ακιδα;
Μήπως μπορείς να μου τα φέρεις κατά δω για δείγμα; θα στα επιστρέψω μετάτι ρωτάς και εσύ ρε Γιώργο .....? χτένι σου λέι ..
κάπως έτσι θα το σκέφτηκε ο Θεοφραστος .... χτενι με μακαρόνια.. εεεε να μην το φάει ρε Γιώργο
хостинг изображений png
πέρα απο την πλάκα στις δοκιμές που ήμασταν μαζί γενικα έριχνε ψηλά με τέρμα κάτω το χτένι.. φυσικά τώρα μετα τις αλλαγές άλλαξαν αρκετά πράγματα και θέλει νεες δοκιμές .. θεοφραστε συγκρατήσου με το πλαναρισμα πριν δοκιμάσεις
.
Κουρμπα ειχα δώσει στην αρχή αλλά την έφαγα γιατι δεν πατούσαν σωστά τα δάχτυλα μουκουρμπα" προς τα έξω
αυτό συμβαινει γιατι αλλαζει οπτικα η γωνια στο πως βλέπουμε , δεν φταιει τιποτα άλλοΚαι κάτι άλλο που παρατήρησα χθες αλλά δεν πρόλαβα να κάνω αρκετές επωμίσεις είναι ότι σε επώμιση στην ευθεία η πίσω μπίλια καβαλάει την μπροστά ενώ σε επώμιση στις 60-70 μοίρες η μπροστά είναι ποιο ψηλά. Τώρα θα προσπαθήσω να βρω αν φταίνε οι κλήσεις στο χτένι ή η επώμιση μου.xm.