Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μια παρτιδα που πηρα πριν καμια 20αρια μερες τα 28γρ 7,50 ευρω και τα 30αρια 8 ευρω,,,και περιμενω αλλες δυο κουτες την τεταρτη παλη με αυτες της τιμες ;) ;)
Ναι και σου είπε τα 32αρια 9ευρω?για αυτά ρωτάω?

Τα 32άρια 8,5 ευρώ...σημερινή συνομιλία με Αντρέα...
Και εμένα που πήρα τηλ το ίδιο μου είπε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τραβάνε στο χειμώνα η στις περιπτώσεις ακόμη και τώρα με ημέρες αυξημένης υγρασίας επομένως προτίμησα παραδοσιακά κάποια τελευταία silver με g3000 γιατί δεν ξέρει κανείς πότε θα ξαναέρθει αυτή η πυρίτιδα .

τα συγκεκριμενα (32γρ) ειναι φοβερα φυσιγγια, δεν κρεμανε το χειμωνα αλλα ουτε και στις υγρασιες! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ.
Κράτα μικρό καλάθι οι ισπανικές που γεμίζονται θέλουν ζόρια για τα ζόρια και δε νομίζω πως είναι γεμισμένα έτσι.

Και εμένα που πήρα τηλ το ίδιο μου είπε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τραβάνε στο χειμώνα η στις περιπτώσεις ακόμη και τώρα με ημέρες αυξημένης υγρασίας επομένως προτίμησα παραδοσιακά κάποια τελευταία silver με g3000 γιατί δεν ξέρει κανείς πότε θα ξαναέρθει αυτή η πυρίτιδα .
Η καινούργια psb1 γ@&@ και στην υγρασια δεν έχει καμία σχεσει με την παλια

τα συγκεκριμενα (32γρ) ειναι φοβερα φυσιγγια, δεν κρεμανε το χειμωνα αλλα ουτε και στις υγρασιες! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ.
Από τα καλύτερα φυσίγγια που έχω ρίξει. Με την PSB, τα ρίχνω και εγώ, με όλες τις συνθήκες. Το Σάββατο με φουλ νοτιαδούρα, ήταν μπαμ και πουλί και μάλιστα καθαρά σκοτώματα, ενώ τα NSI S4 που έριξα, για πρώτη φορά μου κάναν κορδελάκια. Τον χειμώνα που μας πέρασε, το ίδιο. Με μηδενικές θερμοκρασίες, καθαρά και ακαριαία σκοτώματα. Ούτε ξεπουπουλιάσματα, ούτε να τρέχεις πίσω από ζωντανά, ούτε τίποτα. Όχι μόνο τίμιο φυσίγγι, αλλά γρήγορο, φονικότατο και ικανότατο. Μπράβο στον Ανδρέα, για την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές, σε ένα τόσο αξιόλογο προϊόν.

Εμένα με έχουν απογοητεύσει.
Τα έδωσα σε φίλο, μου είπε το ίδιο.
Πολλά τραυματισμένα, πολλά ξεπουπουλιάσματα.
Έσχατη λύση, κατεθηκα σε πιο σφιχτά τσοκαρισματα.

Back