Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι Δημήτρη.
Κι εγω με τη φόλα που έφαγα πρόπερσι ούτε να τα ακουω δεν θέλω...
Κυριάκο και εγώ έφαγα γερή φόλα με τα 32 του όταν ήταν με csb. Να έχει πουλιά και να έχω μια κούτα σπίτι να κάθεται. Αναγκαστικά αφού δεν είχα άλλα φυσίγγια έριχνα 34γρ ν7 και έπαιρνα πουλιά. Μόνο απογευματινό ή στο περπατητό με ήλιο τα έβαζα. Τα διόρθωσε όμως και είναι τρομερά Αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία.

Κυριάκο και εγώ έφαγα γερή φόλα με τα 32 του όταν ήταν με csb. Να έχει πουλιά και να έχω μια κούτα σπίτι να κάθεται. Αναγκαστικά αφού δεν είχα άλλα φυσίγγια έριχνα 34γρ ν7 και έπαιρνα πουλιά. Μόνο απογευματινό ή στο περπατητό με ήλιο τα έβαζα. Τα διόρθωσε όμως και είναι τρομερά Αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία.
Λαζο ο μόνος λογος που τα ειχα πάρει ηταν η τιμή τους και το οτι πολλοί εδώ μέσα τα εκθείαζαν. Βέβαια οταν κατάλαβα το μέγεθος της π@@@σας ηταν αργά. Τα έβαλα αγγελία εδώ 5 ευρώ και δεν τα έπαιρνε κανείς για μήνες.......
Πλέον δεν εχουν το πλεονέκτημα της τιμής. Στην ιδια τιμή με αυτά παιρνεις φυσίγγια με αρχίδια και φτιαγμένα με πολύ πιο ακριβά υλικά. Αρα δοκιμες και 2ες ευκαιρίες για μενα γιοκ, απλα Χ.

Σάκηηη την πουλάς τη συρταριερα; Έχω πάρει μια από το ΙΚΕΑ και χάλασε από τα κουκλάκια των παιδιών, που να της έχωνα μέσα 30 κουτιά φυσίγγια. Να είσαι καλά να τα κάψεις και να πάρεις κι άλλα φίλε!
αδειαααα η γεματηηη .think. εχη σημασια μεγαλη πιστευωωω εεεε.yel.

αλη μια 20αδα πηραμε ακωμη,,περιμενω να μου τα φερη ο φιλος tallas ,,, οχι οτι μηναμε αλα ο καλος ο νοικοκυρης πριν πηναση μαγυρευη .terror. .terror.
Αμα δεν χτυπας απο 80 κουτακια και πανω δεν αξιζει😜
Να μην σου μεινει ουτε ενα Σακαρε!!!!

μου εστηλε και ο ανδρεας το χριστουγενιατικο δωρακι που εκανα σε μενα, 20 κουτακια ακωμη συμπληρωμα και εχουμε πορεια εως τελη κυνηγιου εαν φτασουνε .think. .yel. .yel. εαν βλεπω την συρταριερα αδεια με πιανη καταθλιψηηηη:oops::oops:.sarcastic.
Καλοριχτα Σακαρε!!!

Η νέα παραλαβή από Αντρέα 32άρια νο9 με τους παρακάτω κάλυκες.Εμφανισιακό το θέμα μόνο,εσωτερικά το γνωστό 32άρι μπλε.View attachment 84358View attachment 84359View attachment 84360
κανενα θεμααα,,ειχε παρη παλια παρτιδες πυρκαλ,,η γωμοση δικητου ωμος,,τον ανδρεα δεν τον αλαζω, χωρις βεβαια να θελω να θιξω αλους εληνες κατασκευβαστες φυσιγκιον αξοιη και αυτη,,απλως εχω κωλησα με τον ανδρεα και τα 28 και 30γρ φωτιαααα ;) παραπανω γωμοση στην τσιχλα δεν ριχνω,επισης 30γρ δουλευω ορτυκι τρυγονι τσιχλααα λεω να το βαλο και για κανενα γρουννννν:oops:.yel..yel..yel.

Back