Πριν δύο χρόνια τα είχα πάρει.Τα φετινά? Με psb1?
Πριν δύο χρόνια τα είχα πάρει.Τα φετινά? Με psb1?
csb ειχαν αυτα. Τα φετινα ειναι φανταστικα.Πριν δύο χρόνια τα είχα πάρει.
Το 30αρι διασπορας τα σπαει και μετα τα κολλαει παλι....Σήμερα τα 30αρια του έριξα.φοβερα.
εριξες αποψε παλι; μιλουσα με τον Αντρέα στην επιστροφή σημερα και θα μου φτιαξει και μενα μερικα για δοκιμηΤο 30αρι διασπορας τα σπαει και μετα τα κολλαει παλι....
Όχι ρε ,καμμία σχέση, κρατά τα αυτά για τα απογευματινά.Πριν δύο χρόνια τα είχα πάρει.
Αποψε , αφου εγινα μουσκεμα μεχρι να φορτωσω τις ελιες , απολαυσα την βροχουλα με ζεστο καφεδακι!!! Εχω ριξει 2 φορες την μια 4-5 φυσιγγια στο σουρουπο και χθες με ζωηρο βοριαδακι εριξα απο την αρχη 23 φυσιγγια και τα 16 εκαναν αψογα την δουλεια τους. 10 μεχρι 25 μετρα ισως και παραπανω σε 2-3 που ξεθαρεψα....εριξες αποψε παλι; μιλουσα με τον Αντρέα στην επιστροφή σημερα και θα μου φτιαξει και μενα μερικα για δοκιμη
καλορυχτα φιλεμου να πιασουνε τοποοοο,,,τον ανδρεα δεν τον αλαζωωωω βγαζη το παληκαρι ωραια φυσεγκιαααα και σε λογικες τιμεςςςΕλα ρε Σακαρε μην ανεβαζεις τετοιες φωτο. Ζηλεψα και εβαλα παραγγελια για 2000 τεμαχια. Παλι.....
Ελα ρε Σακαρε μην ανεβαζεις τετοιες φωτο. Ζηλεψα και εβαλα παραγγελια για 2000 τεμαχια. Παλι.....
Ρε τρελέ κ 30αρι διασποράς;;;σε παραδέχομαι.εγω ρίχνω το 34αρι του Αντρέα στη μπεκάτσα κ είναι μια χαρά!!!Το 30αρι διασπορας τα σπαει και μετα τα κολλαει παλι....
34?????Εσύ καί με 24γρ συγκεντρωτίρα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις...... εργαλείο είσαι.. τί είσαι???? εργαλείο....Ρε τρελέ κ 30αρι διασποράς;;;σε παραδέχομαι.εγω ρίχνω το 34αρι του Αντρέα στη μπεκάτσα κ είναι μια χαρά!!!
Φιλε , διασπορας ειχα ριξει λιγα του Στοκα πιτσιρικας και πιο μετα κατι Πυρκαλ που τα ειχα βρει σχεδον τζαμπα. Μου το προτεινε ο Ανδρεας να το δοκιμασω γιατι του εχω πει οτι κυνηγαω κλειστα καρτερια επι το πλειστον και περπαταω σε σφιχτα μερη. Επαθα πλακα με τα σκοτωματα που εβγαλε χθες.....Ρε τρελέ κ 30αρι διασποράς;;;σε παραδέχομαι.εγω ρίχνω το 34αρι του Αντρέα στη μπεκάτσα κ είναι μια χαρά!!!
Καλά άμα φτάσουμε να κυνηγάμε κ με 24, θα πάμε κ στο cal 20...είπαμε ...34?????Εσύ καί με 24γρ συγκεντρωτίρα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις...... εργαλείο είσαι.. τί είσαι???? εργαλείο....
Σε πιστεύω...εγώ με το 28αρι του αντρικού έχω πάθει πλάκα...Φιλε , διασπορας ειχα ριξει λιγα του Στοκα πιτσιρικας και πιο μετα κατι Πυρκαλ που τα ειχα βρει σχεδον τζαμπα. Μου το προτεινε ο Ανδρεας να το δοκιμασω γιατι του εχω πει οτι κυνηγαω κλειστα καρτερια επι το πλειστον και περπαταω σε σφιχτα μερη. Επαθα πλακα με τα σκοτωματα που εβγαλε χθες.....
Ωχ ,πάνε τα παπιά!Και εγώ έριξα παραγγελία 20 κουτάκια τα περιμένω από εβδομάδα
30γρ διασποράς
32γρ συγκέντρωσης
34γρ διασποράς
34γρ συγκέντρωσης
Άμα θα έρθουν χαχαΩχ ,πάνε τα παπιά!
Αυτα τα 30γρ διασπορας θα τα αγαπησεις τρελα!!!Και εγώ έριξα παραγγελία 20 κουτάκια τα περιμένω από εβδομάδα
30γρ διασποράς
32γρ συγκέντρωσης
34γρ διασποράς
34γρ συγκέντρωσης
Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι Δημήτρη.csb ειχαν αυτα. Τα φετινα ειναι φανταστικα.