Ευχαριστώ πολύ ΣτέλιοAS Vectan έχουν όλα τα 28αρια του, εκτός από το Series 5 (με 5% αντιμόνιο) που έχει 206V, αλλά αυτό δεν συμφέρει γιατί είναι ακριβό.
Ευχαριστώ πολύ ΣτέλιοAS Vectan έχουν όλα τα 28αρια του, εκτός από το Series 5 (με 5% αντιμόνιο) που έχει 206V, αλλά αυτό δεν συμφέρει γιατί είναι ακριβό.
Οχι, είναι μαλακα για Ρουμελιωτικα αυτά. Απλα έριχνε και έμενε με το στόμα ανοιχτό με τα σκοτωματα που έβλεπε....Δημήτρη δλδ πάει για καινούργια σφραγίσματα είναι πολύ δυνατά?
Μήπως ξέρεις αν είναι καρδαρα η gualandi ;Εριξε ο φιλος μου πρώτη φορά απόψε τα 28αρια του με τον πιστον σκητ. Του έπεσε το σαγόνι.....
ΚλωτσάειΕριξε ο φιλος μου πρώτη φορά απόψε τα 28αρια του με τον πιστον σκητ. Του έπεσε το σαγόνι.....
Καλά πάλι ξαματιασματα θες θα με πέσουν τα σαγόνια απο το ΧασμουρητόΚαλησπέρα μήπως έχει ρίξει κανένας 28αρια το Λαμπρό και ξέρει τι μπαρούτι έχουν? Συγνώμη Alex37 αμαρτανω τό ξέρω αλλά το μπάτζετ μέχρι εκεί έφτανε τα Nodel 7.7€ .
Europa 28gr.Καλά πάλι ξαματιασματα θες θα με πέσουν τα σαγόνια απο το Χασμουρητό
Χωρίς πλάκα ποιο Nobe λες l
6.60 νομίζω τα έχει ο καλκατζακος δεν είμαι σίγουροςEuropa 28gr.
Ναι τόσο λέει η ιστοσελίδα, τώρα αν έχει διαθέσιμα είναι άλλη ιστορία.6.60 νομίζω τα έχει ο καλκατζακος δεν είμαι σίγουρος
Κωτσο σε τι τιμή παίζουν τώρα τα 28αρια του?Μήπως ξέρεις αν είναι καρδαρα η gualandi ;
gualandi...Μήπως ξέρεις αν είναι καρδαρα η gualandi ;
Δεν κλωτσάει. Σκοτωνει φοβερα...Κλωτσάει
δεν τα δοκίμασα ακόμα τα 28 γρ αύριο θα τα βάλω στο γκουερινη να δωΔεν κλωτσάει. Σκοτωνει φοβερα...
Αν μελονη το στόμα ναι είναι από το καλό το υπογράφω.Πρέπει να είναι το καλό......
Στο δικανο brain bell + brain Mr. Στο αυτογεμες Mr.Δε
δεν τα δοκίμασα ακόμα τα 28 γρ αύριο θα τα βάλω στο γκουερινη να δω
Με τη τσοκ τα ρίχνεις Δημητρη στο καρτέρι
Περι ορέξεως.... Ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι θα του δώσει το πουλί στην τσάντα ριχνει. Και εγώ κάποτε 34γρ έριχνα. Με δοκιμές και ψάξιμο και ξεπερνώντας το ψυχολογικό των λίγοτερων σκαγιων κατέληξα ότι και τα 28αρια δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα πιο βαριά ακόμη και στα μπασιματα.Καλό ξημέρωμα!Επειδή δεν κυνηγώ ιδιαιτέρως στα μπασίματα του Οκτωβρίου,έχω την ακόλουθη απορία:γνωρίζω μερικούς κυνηγούς που για τσίχλα και ΟΧΙ για φάσσα ρίχνουν φυσίγγια των 34 gr.Λένε ότι ''δε θέλουν αποτυχίες'',γι΄αυτό τα ρίχνουν.Σαν πολλά όμως δεν είναι 34 gr για μήνα Οκτώβριο;Φυσικά ο καθένας ό,τι θέλει βάζει στο όπλο του αλλά πάλι...
εφοσον εχουν επιτυχιες και τους αντεχει η τσεπη τους ας ριχνει οτι θελει ο κοσμος δεν θα το βαλουμε και αυτο σαν κανονα,οτι λειτουργει καλυτερα στον καθενα και αισθανεται καλα.ο καθενας ξερει τον τοπο του και λειτουργει αναλογως.;Φυσικά ο καθένας ό,τι θέλει βάζει στο όπλο του αλλά πάλι...
Χωρίς πλάκα , έχεις ποτέ δοκιμάσει με 24 ;Περι ορέξεως.... Ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι θα του δώσει το πουλί στην τσάντα ριχνει. Και εγώ κάποτε 34γρ έριχνα. Με δοκιμές και ψάξιμο και ξεπερνώντας το ψυχολογικό των λίγοτερων σκαγιων κατέληξα ότι και τα 28αρια δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα πιο βαριά ακόμη και στα μπασιματα.
Στα περάσματα όχι. Φετος τα έχω δουλέψει τα σκητ σε περπατητο και απογευματινό. Κανενα πρόβλημα σε λογικές αποστάσεις και με μερικές επιτυχίες στα 30+ που έριξα για δοκιμή και είδα τα πουλιά να πέφτουν στουπια.Χωρίς πλάκα , έχεις ποτέ δοκιμάσει με 24 ;
Είσαι σίγουρος?gualandi...