Δεν ξέρω. Τα έχει ακριβινει αλλά πόσο δεν ξέρωΚωτσο σε τι τιμή παίζουν τώρα τα 28αρια του?
Δεν ξέρω. Τα έχει ακριβινει αλλά πόσο δεν ξέρωΚωτσο σε τι τιμή παίζουν τώρα τα 28αρια του?
Ειχα κόψει και έγραφε gualandi ο συγκεντρωτηρας. Τα έχω πάρει από πέρσι τον Ιούνιο και αν θυμάμαι καλά μου είχε δώσει επιλογή σε διάφορους συγκεντρωτηρες.Είσαι σίγουρος?
Αν τα πήρες τότε,99,9 είναι gualandi. Κάποια στιγμή μετά είχε ξεμείνει καί έβαζε piston του καρδαρα. Μια χαρά ήταν. Αλλά επειδή τό κυνήγι είναι άλλη ιστορία, γι'αυτό ρωτησα. Τώρα έχει και gualandiΕιχα κόψει και έγραφε gualandi ο συγκεντρωτηρας. Τα έχω πάρει από πέρσι τον Ιούνιο και αν θυμάμαι καλά μου είχε δώσει επιλογή σε διάφορους συγκεντρωτηρες.
ειχε φτιαξει στην αρχη με γκουαλαντι ,τωρα με καρδαρα.Ωραία γιατί τα φετινά έχω ακούσει ότι έχουν Καλδάρα τα περισσότερα φυσιγγια του.
Γιατι μεγάλη παραγγελία. και δέκα κουτακια να του πεις πιστεύω θα τα στείλει. Που να δεις στο τρυγόνι τι κάνουν αυτά.....Να πω την αμαρτία μου , με του Ρουμελιώτη είχα μια προκατάληψη , λέω σπόνσορας είναι μπορεί και να τα παραλένε . Μου έδωσε ένας φίλος να δοκιμάσω τα hyperion compak 28 γρ , ν.8 . Ρε είναι πολύ καλό φυσίγγι , πρόβλημα η μεγάλη παραγγελία ειδικά φέτος που δεν .....
Δεν θυμάμαι να έριξα ποτέ σε τσίχλα 34gr. Αυτά που χρησιμοποιούσα όμως κατά κόρο, λόγω της άριστης απόδοσης που είχαν, ήταν τα neo velox 33gr και τα υπέροχα μαλλινόταπα 2001 32gr.Περι ορέξεως.... Ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι θα του δώσει το πουλί στην τσάντα ριχνει. Και εγώ κάποτε 34γρ έριχνα. Με δοκιμές και ψάξιμο και ξεπερνώντας το ψυχολογικό των λίγοτερων σκαγιων κατέληξα ότι και τα 28αρια δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα πιο βαριά ακόμη και στα μπασιματα.
Να τα μας....Να πω την αμαρτία μου , με του Ρουμελιώτη είχα μια προκατάληψη , λέω σπόνσορας είναι μπορεί και να τα παραλένε . Μου έδωσε ένας φίλος να δοκιμάσω τα hyperion compak 28 γρ , ν.8 . Ρε είναι πολύ καλό φυσίγγι , πρόβλημα η μεγάλη παραγγελία ειδικά φέτος που δεν .....
Σε λίγο καιρό ο κ.Σπύρος και με 24.Δεν σε βλέπω καλά χαρλεά!Να τα μας....
Τον κόλλησες.Θα ρίχνει 24αρια και θα μαζεύει κάλυκες των 36γρ.Σε λίγο καιρό ο κ.Σπύρος και με 24.Δεν σε βλέπω καλά χαρλεά!
Τα 28αρια μια χαρά σκοτώνουν κ σχετικά εύκολα. Το διάβαζα εδώ μέσα κ δεν το πίστευα μέχρι που δοκίμασα.
Τα 24 δεν είναι λίγα για 12αρι;
Στο cal 20 πάντως με μια crio κ 3Α 24γρ νο9 η τσίχλα επεφτε κυριολεκτικά από παντού.
Να πω την αμαρτία μου , με του Ρουμελιώτη είχα μια προκατάληψη , λέω σπόνσορας είναι μπορεί και να τα παραλένε . Μου έδωσε ένας φίλος να δοκιμάσω τα hyperion compak 28 γρ , ν.8 . Ρε είναι πολύ καλό φυσίγγι , πρόβλημα η μεγάλη παραγγελία ειδικά φέτος που δεν .....
Χωρίς πλάκα , έχεις ποτέ δοκιμάσει με 24 ;
Στα περάσματα όχι. Φετος τα έχω δουλέψει τα σκητ σε περπατητο και απογευματινό. Κανενα πρόβλημα σε λογικές αποστάσεις και με μερικές επιτυχίες στα 30+ που έριξα για δοκιμή και είδα τα πουλιά να πέφτουν στουπια.
Δεν αισχυνεσαι?Είσαι και mod...Ούτε αυτό το έχω διαπιστώσει τόσο με τα lambro όσο και με τους κενταύρου και του ρουμελιώτη και τα nsi Japan
να ριξει ενα ban στον εαυτο του!Δεν αισχυνεσαι?Είσαι και mod...
+3!Πολύ καλά και δυνατά του ρουμελιώτη όπως τα ξέρουμε.Δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε.Τα nsi europe και japan καλά κι αυτά.Ακόμα καλύτερα και ήρεμη δύναμη είναι του Κένταυρου.Θα τα έβαζα ίσα με του ρουμελιώτη, απλά σε δύσκολο καιρό του Ρουμελιώτη υπερτερούν σαν ένα κλικ πιο δυνατά!
Το προβλημα ειναι κυριως στην χρηση με καραμπινες λογο των συστηματων των οπλων αυτωνΤα 28αρια μια χαρά σκοτώνουν κ σχετικά εύκολα. Το διάβαζα εδώ μέσα κ δεν το πίστευα μέχρι που δοκίμασα.
Τα 24 δεν είναι λίγα για 12αρι;
Στο cal 20 πάντως με μια crio κ 3Α 24γρ νο9 η τσίχλα επεφτε κυριολεκτικά από παντού.
800 γραμμάρια γόμωση;