Στείλε 30 Αυγούστου 2 Σοβιετικά και θα σε φτιάξω...Σε λίγες μέρες γιορτάζω θα μου κανείς μια κούτα δώρο απο τις 6 χα χα
Στείλε 30 Αυγούστου 2 Σοβιετικά και θα σε φτιάξω...Σε λίγες μέρες γιορτάζω θα μου κανείς μια κούτα δώρο απο τις 6 χα χα
Γιατί 30 Αυγούστου τι έχει τότεΣτείλε 30 Αυγούστου 2 Σοβιετικά και θα σε φτιάξω...
Είναι παχιές οι μύγες.Γιατί 30 Αυγούστου τι έχει τότε
Για αυτό με έκανε εντύπωση θα έχει ζαμπουρα τι τα θέλει τα σοβιετικά , αυτά θέλνΕίναι παχιές οι μύγες.
Στείλε τα εσύ και θα τα βάλω στο ψυγείο πριν.Για αυτό με έκανε εντύπωση θα έχει ζαμπουρα τι τα θέλει τα σοβιετικά , αυτά θέλν
Κρύο
Αλλά κάτι θα κάνουμε
Αμα σου στείλω ένα μουνουχι χρονιαρικο ελευθέρας 25-30 κιλά, έχω ελπίδες ρε????Στείλε 30 Αυγούστου 2 Σοβιετικά και θα σε φτιάξω...
Θα παμε για κυνηγι και αντι να σκεφτομαστε αν θα μας φτασουν τα φυσιγγια θα σκεφτομαστε μην ριξω πολλες τουφεκιες.... Ειναι τραγικοΡε παιδιά που θα φτάσει αυτό το χαλι πήγα να πάρω ένα κουτάκι sporting Λαμπρο που είχα πάρει πριν 10 μέρες και είχε πάρει αύξηση από 7.20€ σε 8.00€ και μου είπε ο πωλητής ότι και όλα τα σκοπευτικά της NSI θα πάρουν αύξηση μόνο τα κυνηγετικά και αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου τι σχεδιάζουν θα τρελαθουμε τελειος αα και αύριο θα δούμε τιμή για την σειρά 2 του Λαμπρο τι τιμή θα έχει.
Λάθος καιρό διάλεξα μου φαίνεται να στραφώ προς το σκοπευτήριο. Λίγο να πεις ότι ασχολείσαι θες 20-25 κουτάκια το μήνα τουτεστην μια 150αρου. Αν βάλεις και αγορά όπλου που κοιτάζω στην εξίσωση καλά κρασια..Όταν έχουν 5 και 10 χιλιάδες 28αρια απο έναν πελάτη και μόνο παραγγελία σε νεκρή περίοδο τον φουκαρα τον κυνηγό θα λυπηθούνε στο κωλοδάχτυλο?
Άλεξ είναι τραγικό ρε φίλε δεν μπορώ να τό καταλάβει ο νους μου τι παίζει θέλουν να γίνει για λίγους και για αυτούς που έχουν χρήματα η απάντηση ήταν τού μαγαζατορα ήταν ότι ακριβηνε τό μολύβι και το πλαστικό.Όταν έχουν 5 και 10 χιλιάδες 28αρια απο έναν πελάτη και μόνο παραγγελία σε νεκρή περίοδο τον φουκαρα τον κυνηγό θα λυπηθούνε στο κωλοδάχτυλο?
Εγώ ξέρω ότι με αφορμή τον Πούτιν φόρεσαν προφυλακτικά οι καιροσκόποι-κερδοσκόποι και τρυπάνε σουφρες αβερτα.Άλεξ είναι τραγικό ρε φίλε δεν μπορώ να τό καταλάβει ο νους μου τι παίζει θέλουν να γίνει για λίγους και για αυτούς που έχουν χρήματα η απάντηση ήταν τού μαγαζατορα ήταν ότι ακριβηνε τό μολύβι και το πλαστικό.
Επρεπε να ρωτήσεις τον μαγαζάτορα όταν πέσουν πάλι οι τιμές των πρώτων υλών αν θα ρίξουν και αυτοί τις τιμές στα φυσίγγια. Μας δουλεύουν κανονικά.Άλεξ είναι τραγικό ρε φίλε δεν μπορώ να τό καταλάβει ο νους μου τι παίζει θέλουν να γίνει για λίγους και για αυτούς που έχουν χρήματα η απάντηση ήταν τού μαγαζατορα ήταν ότι ακριβηνε τό μολύβι και το πλαστικό.
Γενικώς είναι ασύμφορο πια.Ειτε θες φυσίγγια και πούλιες, είτε θες φυσίγγια, βενζίνες, διόδια, ψωμί, καφέ, ηρεμιστικά.Λάθος καιρό διάλεξα μου φαίνεται να στραφώ προς το σκοπευτήριο. Λίγο να πεις ότι ασχολείσαι θες 20-25 κουτάκια το μήνα τουτεστην μια 150αρου. Αν βάλεις και αγορά όπλου που κοιτάζω στην εξίσωση καλά κρασια..
Τι να ρωτήσω ρε φίλε δεν την ξέρεις την απάντηση κάτι άλλο θα σκεφτούν για να αισχροκερδισουν.Επρεπε να ρωτήσεις τον μαγαζάτορα όταν πέσουν πάλι οι τιμές των πρώτων υλών αν θα ρίξουν και αυτοί τις τιμές στα φυσίγγια. Μας δουλεύουν κανονικά.
Όπως πάει το πράγμα το δίλημμα θα είναι: Φυσοκάλαμο, ή σφεντόνα...Ρε παιδιά που θα φτάσει αυτό το χαλι πήγα να πάρω ένα κουτάκι sporting Λαμπρο που είχα πάρει πριν 10 μέρες και είχε πάρει αύξηση από 7.20€ σε 8.00€ και μου είπε ο πωλητής ότι και όλα τα σκοπευτικά της NSI θα πάρουν αύξηση μόνο τα κυνηγετικά και αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου τι σχεδιάζουν θα τρελαθουμε τελειος αα και αύριο θα δούμε τιμή για την σειρά 2 του Λαμπρο τι τιμή θα έχει.
Ε όχι και μπινελικια... Αφού είμαι γλυκύτατος άνθρωπος!καλύτερα Σκοπευτηριο και να έχω των Λεωνιδα να ρίχνει και κανένα μπινελίκι