Δεν έχω κανένα Σπύρο.Το έβαλα για να θυμηθούμε καλές εποχές.Χωρίς πλάκα , έχεις ανοίξει κανένα να δεις αν οι συγκεντρωτήρες είναι εντάξει ;
Δεν έχω κανένα Σπύρο.Το έβαλα για να θυμηθούμε καλές εποχές.Χωρίς πλάκα , έχεις ανοίξει κανένα να δεις αν οι συγκεντρωτήρες είναι εντάξει ;
Δεν έχουν καμία σχέση με τα παλια κ γνήσια maionchi παροτι ενδέχεται να χρησιμοποιουν υλικά ns........Δεν έχω κανένα Σπύρο.Το έβαλα για να θυμηθούμε καλές εποχές.
Αυτή τη φώτο βρήκα,το ξέρω Τάσο.Δεν έχουν καμία σχέση με τα παλια κ γνήσια maionchi παροτι ενδέχεται να χρησιμοποιουν υλικά ns........
Αυτά γεμίζονται στην Ισπανία (αν κανεις ζουμ στο αριστερό φυσιγγι θα το δεις)...
Γεμάτο το ιντερνετ από φωτο maionchi βρεεεε..Αυτή τη φώτο βρήκα,το ξέρω Τάσο.
Ακριβώς , γίνεται θρύψαλα αυτός ο πάτος .....Θρυμματιζονται?? Δεν το κατάλαβα αυτό....
Τον γνωστό συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου είχαν.....
View attachment 65794
Δεν μου έχει τυχει να βρω αυτό τον συγκεντρωτηρα έπειτα από τις βολές, αλλά κ με δεδομένης της χρήσης του μου φαίνεται παραξενο να γίνεται θρύψαλα το δισκάκι..Ακριβώς , γίνεται θρύψαλα αυτός ο πάτος .....
Δεν το φανταζομουνα για τα πιο χοντρά. Στο no 9 που χρησιμοποίησα φέτος για πρώτη φορά, ήταν το καλύτερο 30αρι ever.View attachment 65787View attachment 65788εξαιρετικο παντα νο 7
Ευχαριστώ πολύ! Όχι από καρδαρά τα πήρα.Καλοριχτα Χρηστο!
Τα έχουν φέρει κ στον τόπο σου?
Ξαφνικά γέμισε όλη η χώρα.. Ρε τι παθαμε...
Το δισκάκι(thiknes)παραμένει ατόφιο.Δεν μου έχει τυχει να βρω αυτό τον συγκεντρωτηρα έπειτα από τις βολές, αλλά κ με δεδομένης της χρήσης του μου φαίνεται παραξενο να γίνεται θρύψαλα το δισκάκι..
Τιμές θυμάσαι;
Από 6 έως 8,5.Τιμές θυμάσαι;
Aυτην την εταιρια που εβγαζε πραγματικα εξαιρετικα φυσιγγια και οχι μονο ,τα λαμογια την εκλεισαν