Μην καρφώνεσαι...Ψωλιαγκο.....
Μην καρφώνεσαι...Ψωλιαγκο.....
Μόνο μπιφτέκια είχεΧάρη πήρες απουσία στα μπιφτέκια
Στη δεύτερη καηκες
Ήταν και η γκόμενα του Άλεξ εκεί η μαριγουλα της έστελνε φιλάκια.Έχεις δίκαιο Α/Α
Είναι Βιγκαν.Είχε φάει μόνη της το μισό κοπάδι
Ε να το πάρει το κορίτσι τότε μη χασομεράειΉταν και η γκόμενα του Άλεξ εκεί η μαριγουλα της έστελνε φιλάκια.
Είχε φάει μόνη της το μισό κοπάδι, το άλλο μισό εμείς 7 νοματαιοι
Άμα είναι bay bay bannyΕίναι Βιγκαν.
Της έχω πει να κάνει λίγο υπομονή να πάρω ανατρεπομενο να την πηγαίνω καμία βόλτα.Ε να το πάρει το κορίτσι τότε μη χασομεράει
Παρλε βου φρανσεΆμα είναι bay bay banny
Κόψε λάσπες ρε το κορίτσι είναι σπαθί χωρίς πλάκα σκέψου σοβαράΤης έχω πει να κάνει λίγο υπομονή να πάρω ανατρεπομενο να την πηγαίνω καμία βόλτα.
Έχεις και μυωπία μπέμπη?Κόψε λάσπες ρε το κορίτσι είναι σπαθί χωρίς πλάκα σκέψου σοβαρά
Μλκα αυτη παίρνει ανάσα και εκπνέει χοληστερίνηΕίναι Βιγκαν.
ΤσουΠαρλε βου φρανσε
χωρίς πλάκα σκέψου σοβαρά
Το Σεπτέμβριο έχει τρυγόνια, Ιούλιο θα σε στείλω να μας βρεις καρτερια για την έναρξηΤσου
Γραψε λαθος ρε ντοκτορ στείλε με τον Σεπτέμβριο χα χα
Τι γελάς αρχηγε δεν εγκρίνεις
Παρε gorilla quail καλύτερα....Καλησπέρα! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το bior 31 oscar στην τσίχλα, σε νο 9,5 να πει εντυπώσεις;
Για μερικές σεζόν έριχνα τα quail.Παρε gorilla quail καλύτερα....
Για μερικές σεζόν έριχνα τα quail.
Στα μισά της νέας σεζον παίρνω 40 κουτιά... Ενιωθα ότι μου άλλαξαν τα χέρια, χωρίς να αλλάξω οπλο.
Δεν τα ξαναδοκίμασα, πάντως τα πρώτα quail ήταν πολύ καλά.
Από τότε ξεκίνησα τα τασκωφ διασποράς 32 (είναι με μεσοταπα gualandi) και τασκωφ ενισχυμενο και δεν τα έχω αλλάξει εδώ και χρόνια.
Σε τι τιμή τα είχε? Για μένα πάντως καλύτερο μεσοταπο από το chedite freeshot δεν έχω βρει ακόμα.
No1) Lambro Mezzo 30gr No9-10mix
No2) Gorilla Quail 31gr No9.5
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Παρε gorilla quail καλύτερα....
Στο μπλε καλυκα λες? Το μεσοταπο?τασκωφ διασποράς 32 (είναι με μεσοταπα gualandi) και τασκωφ ενισχυμενο και δεν τα
Ναι, κόμπρα διασποράςΣτο μπλε καλυκα λες? Το μεσοταπο?