Ναι, δεν είναι διασπορας παρότι το λέει Έτσι, το ριχνει ο ξάδερφος αυτό και έριξα και εγώ μερικά όντως είναι πολύ Καλό αλλά όχι διασπορας.Ναι, κόμπρα διασποράς
Ναι, δεν είναι διασπορας παρότι το λέει Έτσι, το ριχνει ο ξάδερφος αυτό και έριξα και εγώ μερικά όντως είναι πολύ Καλό αλλά όχι διασπορας.Ναι, κόμπρα διασποράς
Εμένα με καλύπτει το συγκεκριμένο φυσιγγι, δε θυμάμαι μέρα να με κρεμάσει... αν και φέτος έγινε απαγορευτική η τιμή του για τσίχλα με την άνοδο των υλικών.Ναι, δεν είναι διασπορας παρότι το λέει Έτσι, το ριχνει ο ξάδερφος αυτό και έριξα και εγώ μερικά όντως είναι πολύ Καλό αλλά όχι διασπορας.
Με το Gorilla Quail τουφεκάς σε καρτέρι στα 30 μέτρα, ή προορίζεται για μικρότερες αποστάσεις;Με αυτά τα δύο που έγραψα σίγουρα τουφεκας και μακριά, το έχω κάνει επανειλημμένα
Το Cheddite δεν το έχω ρίξει.
Η μισοταπα του Cheddite πάντως έχει ρηχοτερο ποτηράκι απ' του Gualandi
Βασιλακη πιστευω οταν δεν εισαι και σε ρεντα αυτα τα νουμερα ετσι.Κοίτα εγώ στο τρυγόνι δε μπορώ να πέσω κάτω από 24 άντε 23 πουλιά στο κουτάκι
Θα το δω στις τσίχλες που είμαι στο 20-22
Αλεξ μην εισαι ρατσιστης ο καλος ο μυλος τα αλεθει ολα χαχα.Είναι Βιγκαν.
Με πλαγιοκαννο με σταθερά τσοκ 2*/3* ναι τουφεκουσα άνετα με το τριάρι.Με το Gorilla Quail τουφεκάς σε καρτέρι στα 30 μέτρα, ή προορίζεται για μικρότερες αποστάσεις;
Και με ποιο τσοκ;
Κανόνισε εσύ τι θα πάρεις πάλι γιατί σε βλέπω να μην παίρνεις τίποτα και να μουρμουρας πάλι.Ανεβενη το βιοτικό επίπεδο του έλληνα παντα μετά το Πάσχα!!!!!!
Αναλόγως τα € που θα έχω θα πράξω… έχουμε χρόνο ..Κανόνισε εσύ τι θα πάρεις πάλι γιατί σε βλέπω να μην παίρνεις τίποτα και να μουρμουρας πάλι.
Δεν έχεις!έχουμε χρόνο ..
Σωστα , απο Τριτη ξεκιναμε την αναπληρωση αυτων που καψαμε περσι συν ενα 15-20% περισσοτερα για καλο και για κακο....Δεν έχεις!
Τι να έχω???Δεν έχεις!
Χρόνο !!!Τι να έχω???
Δεν έχω χρόνο για άλλο πονο ….Χρόνο !!!
Δεν έχεις!
Έχετε δει κατι στο καφέΧρόνο !!!
Άμα δεν έχεις φυσίγγια για τσίχλες πήγαινε πάρε τώρα μόλις πιεις τον καφέ γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.Έχετε δει κατι στο καφέ
Θα έχει μεγάλη αποδημία από τσίχλες;Άμα δεν έχεις φυσίγγια για τσίχλες πήγαινε πάρε τώρα μόλις πιεις τον καφέ γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Οι τιμές πάντως θα πάνε σίγουρα ''βζίιιν'' όπως θα έλεγε ο Σπυρίδων-Άδωνις...Θα έχει μεγάλη αποδημία από τσίχλες;
Θα αποδημησω εγώ;
Θα αποδημησουν οι τιμές ;;;;