Και εγώ νικο πόλη καλό…Εδω στο νησι ( Σαμος ) και τις θερμοκρασιες που εχουμε....εχω βρει το Ν8,5 σαν ιδανικη διαμετρο
για τον τσιχλοκοτσυφα....απο αρχη μεχρι την ληξη της σεζον !!
Και εγώ νικο πόλη καλό…Εδω στο νησι ( Σαμος ) και τις θερμοκρασιες που εχουμε....εχω βρει το Ν8,5 σαν ιδανικη διαμετρο
για τον τσιχλοκοτσυφα....απο αρχη μεχρι την ληξη της σεζον !!
Αυτά λεει ο Κώστας...Τα βέλος είναι με psb και αυτά που είναι με g3000 πως τα λέει? Σε τι κουτί είναι?
Ναι αυτά είναι,ήμουν στο δρόμο και τώρα συνδέθηκα...Αυτά λεει ο Κώστας...
https://www.taskof.gr/product/taskof-32-gr/
Πεσμου ότι σου τελείωσαν τα αποθέματα να πεθανω απο τα γέλια....
θα μπορούσαν να βγουν και μερικά με ονομασιες όπως "στουπι" , "μανταλακι" , "πατσαβούρα" , "φαρμακι" κτλ κτλ κτλΤα κόμπρα μήπως αφήνουν κατάλοιπα δηλητήριο;
Ας μου κάνει εμένα και να είναι και οικονομικό και ας το λένε και Μανταλένα!θα μπορούσαν να βγουν και μερικά με ονομασιες όπως "στουπι" , "μανταλακι" , "πατσαβούρα" , "φαρμακι" κτλ κτλ κτλ
Τώρα αυτά έχουν αναβαθμιστεί από τον Rocket σε αγγλιστί! Black death
Θεριστής,σεκος χάρος , αγύριστος, βαρκάρης......θα μπορούσαν να βγουν και μερικά με ονομασιες όπως "στουπι" , "μανταλακι" , "πατσαβούρα" , "φαρμακι" κτλ κτλ κτλ
Μπα θα τον αρέσει το άλλο Μαρία Μανταλένα
Παλαμαρι . . . . . .Θεριστής,σεκος χάρος , αγύριστος, βαρκάρης......
Νομιζω ότι κάνουν ένα λάθος να μην γράφουν τιμεςΑυτά λεει ο Κώστας...
Το παλαμάρι του βαρκάρη δεν ήταν ελληνική ταινία (καλλιτεχνική).Παλαμαρι . . . . . .
Όντως τώρα?!!!
Ναι είναι λαθος κ λίγοι κατασκευαστές φυσιγγιων το κάνουν..Νομιζω ότι κάνουν ένα λάθος να μην γράφουν τιμες
Όντως όντως...Όντως τώρα?!!!
Το γέλιο καλό είναι! Αλλά εντάξει, για το παραπάνω, νόμιζα ότι ήταν μια απλή φράση καφενείου και όχι ονομασία προϊόντος!!Ναι είναι λαθος κ λίγοι κατασκευαστές φυσιγγιων το κάνουν..
Μόνο από το τηλ η σε πμ....
Λες κ κάνουν εξαιρέσεις......
Όντως όντως...
Οπως υπάρχουν κ ονομασιες που προκαλουν γέλιο...
πρεπει να αναπληρωσουμε σιγα σιγα την γκαμα!Αυτά λεει ο Κώστας...
Στελιο με αυτα ειχα παρει κατι λαγους{με οχταρι...) που τους θυμαμαι ακομη...ειχαμε παρει με την παρεα κουτες για τις τσιχλες αλλα εμενα που μου τα πηγαινε το οπλο τα χρησιμοποιουσα παντου μεχρι και φασα ειχα παρει αποσταση δεν θα γραψω γιατι ουτε εγω το πιστευα οταν την ειδα να πεφτει... ειχε ενα σκαγιο στο λαιμο...μετα ξεκινησαμε του ρουμελιωτη και δεν ξαναπαραγγειλαμε και δυστυχως δεν τα φερνει κανεις εδω..Αν θυμαμαι καλα ηταν σε γαλαζιο καλυκα...Και το ΝΕΟ HUNTER ξέχασες! Θυμάσαι που το είχαμε συζητήσει παλιά? Όλα ίδια, στα 32γρ. με G3000 ίδια δόση, και τον ίδιο συγκεντρωτήρα, τον δικό του, (δεν θυμάμαι ύψος) ...
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ήταν μια χαρά φυσίγγια, το ΒΕΛΟΣ και το ΝΕΟ HUNTER που είχα δοκιμάσει, αν και λίγο δυνατά για Κρήτη ... και για τα γούστα μου ...
Έχει πολύ καλά φυσιγγια ο τασκωφ είχα ρίξει κάποια στιγμή τρία κουτιά οχτάρια Hunter νέο και έπαιζε με όλους τους καιρούς το κουτί είχε πολύ φάση καθώς είχε ένα πιτσιρικά να κάθεται καρτέρι Πάντως σε μαγαζιά τουλάχιστον στην Αθήνα δεν τα έχω δει πουθενά Εγώ προσωπικά Θα προσπαθήσω να τα ξανά βρωεχει ριξει κανενας τασκοφ?εχει μεγαλη ποικιλια αλλα δεν ακουγεται και πολυ.
Έχει και σάιτ πάντως καλό αλλά δεν γράφει τιμές, δεν ξέρω άμα τα έχει πολύ ακριβά και δεν τα προτιμάει ο κόσμος όπως τα diana του τατση.Έχει πολύ καλά φυσιγγια ο τασκωφ είχα ρίξει κάποια στιγμή τρία κουτιά οχτάρια Hunter νέο και έπαιζε με όλους τους καιρούς το κουτί είχε πολύ φάση καθώς είχε ένα πιτσιρικά να κάθεται καρτέρι Πάντως σε μαγαζιά τουλάχιστον στην Αθήνα δεν τα έχω δει πουθενά Εγώ προσωπικά Θα προσπαθήσω να τα ξανά βρω