Εσυ είσαι ο καλύτερος!Εγώ παντος ρίχνω 2500 φυσίγγια για 249 τσίχλες
Εσυ είσαι ο καλύτερος!Εγώ παντος ρίχνω 2500 φυσίγγια για 249 τσίχλες
Δεν το έχω καταφέρει ποτέ στις τσίχλες αυτό μόνο στα τρυγόνια κάποτε που υπήρχαν εδώΜόνο 250 τσίχλες με 250 φυσίγγια;
Εγώ στα καρτερια τις ντουμπλαρω πολλές φορές
Και εμένα θα μου τα έβαζε στο Κτελ αλλά δεν τα πάω καλά με τις ηλεκτρονικές πλερωμες και αγγαρεψα ένα φίλο που έκανε δρομολόγιο και μου τα έφερε καλύτερα γλίτωσα και τα λεφτά του Κτελ αν μείνουν θα πάρω άλλη μια κούταΘα κοιτάξω να βρω φράγκα και θα πάρω τον Γιώργο κατευθείαν να μου βάλει στο κτελ
Όπως την βρίσκει ο καθένας φίλε και εγω εχω φίλους εδώ που πάνε απλά για να καινε φυσιγγιαΕγώ παντος ρίχνω 2500 φυσίγγια για 249 τσίχλες
Είμαι γερος καψοφσεκιςΌπως την βρίσκει ο καθένας φίλε και εγω εχω φίλους εδώ που πάνε απλά για να καινε φυσιγγια
Το φερνουν κι εδω....το ειδα πολυ ριγμενο φετος, μιας κ αναφερθεικαμε σε αυτο....Πολύ καλό φυσίγγι.εδω δε το φέρνει κανεις
Είναι χρονιά στην αγορά τα συγκεκριμένα και πάντα ήταν σε λογικές τιμές και ταχύτητες απίστευτες δεν ξέρω γιατί έχει περάσει έτσι απαρατήρητοΤο φερνουν κι εδω....το ειδα πολυ ριγμενο φετος, μιας κ αναφερθεικαμε σε αυτο....
Το γνωριζω, αλλα φετος το είδα ριγμενο πολυ σε μεροι περπατητού...δε ξερω γιατι περασε απαρατηρητο στα ράφια, οπως ειπες....Είναι χρονιά στην αγορά τα συγκεκριμένα και πάντα ήταν σε λογικές τιμές και ταχύτητες απίστευτες δεν ξέρω γιατί έχει περάσει έτσι απαρατήρητο
Μάλλον η διαφήμιση Κώστα γενικά τα Ισπανικά όπλα και φυσιγγια ενώ είναι κορυφαίας ποιότητας δεν είχαν την κίνηση που τους αναλογεί τώρα σε ξυλωτα δεν θα το έριχνα γιατι στραπατσαρει άσχημα τα πουλιά τουλάχιστον εδώ που στο ξήλωμα ρίχνουμε από τα 5 μέχρι τα 20 μετρα το πολύΤο γνωριζω, αλλα φετος το είδα ριγμενο πολυ σε μεροι περπατητού...δε ξερω γιατι περασε απαρατηρητο στα ράφια, οπως ειπες....
Γιατί ήταν ακριβω σε σχέση με άλλα, τώρα που ήρθαν στα ίδια ευκαιρία να ξεπουλήσουν.Το γνωριζω, αλλα φετος το είδα ριγμενο πολυ σε μεροι περπατητού...δε ξερω γιατι περασε απαρατηρητο στα ράφια, οπως ειπες....
Eδω πάντα ήταν το φθηνότερο 32 αρι και το sporting του το ίδιο και το ρίχνω ανά διαστήματα πάνω από 15 ετια τώρα που το είδες εσύ ακριβό δεν καταλαβαίνω η ποιο άλλο 32 αρι εχει 8 ευρώ?Γιατί ήταν ακριβω σε σχέση με άλλα, τώρα που ήρθαν στα ίδια ευκαιρία να ξεπουλήσουν.
Εδώ τα έχουν 9,80. & 9 τα 28γρEδω πάντα ήταν το φθηνότερο 32 αρι και το sporting του το ίδιο και το ρίχνω ανά διαστήματα πάνω από 15 ετια τώρα που το είδες εσύ ακριβό δεν καταλαβαίνω η ποιο άλλο 32 αρι εχει 8 ευρώ?
ΘεοςΕγώ ρίχνω το ίδιο φυσίγγι 3 φορές.
Να κοιτάξεις την βελόνα ,το ελατήριο της και το ελατήριο της σφύρας.Εγώ ρίχνω το ίδιο φυσίγγι 3 φορές.
αστο Ηλια!καλα καλαμποκια που λεει και ο φιλος μας ο αλεξ.Εδώ τα έχουν 9,80. & 9 τα 28γρ
Ολλα τα λαμπρο από 10 και πανό ακόμα και τα 30αρια.. 9 αν δεν κανο λάθος τα 28αρια του… ο ντόπιο(ζωχιος) ος δεν ξέρω τι τιμες έχειαστο Ηλια!καλα καλαμποκια που λεει και ο φιλος μας ο αλεξ.
Άστο.απ ότι έμαθα από 8 και πανωΟλλα τα λαμπρο από 10 και πανό ακόμα και τα 30αρια.. 9 αν δεν κανο λάθος τα 28αρια του… ο ντόπιο(ζωχιος) ος δεν ξέρω τι τιμες έχει
ΑΥΤΗ είναι η απάντηση στην ακρίβεια.Διαλέξτε πουλιά για τουφέκισμα.
Έτσι θα γίνει … αν έχει πουλια!!!!Διαλέξτε πουλιά για τουφέκισμα.