Με το Χουγιο τι θα γίνει φέτος Βασίλη?Θα βαράμε καραβάνες?Διαλέξτε πουλιά για τουφέκισμα.
Με το Χουγιο τι θα γίνει φέτος Βασίλη?Θα βαράμε καραβάνες?Διαλέξτε πουλιά για τουφέκισμα.
κομενο φετος,παγανα περπατητα ,κομμενα ,μονο καρτερι αλλιως καταστραφηκαμε.Με το Χουγιο τι θα γίνει φέτος Βασίλη?Θα βαράμε καραβάνες?
Τι είναι αυτό βρε Γιώργο ?Με το Χουγιο τι θα γίνει φέτος Βασίλη?
Τι είναι αυτό βρε Γιώργο ?
Παγάνα εννοείς ?
Εμείς δεν κάνουμε παγάνες ...
Όσοι κάνουν να ρίχνουν μόνο με καψούλια.
Το ξέρω ... αλλά δεν κάνουμε τέτοια εμείς.Εδώ χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα.... καίγεται πολύ φυσίγγι.
Εγώ έδειξα και τα φυσιγγια και την απόδειξη με το ποσό τα πήρα και είπα και από πού τώρα οσοι δεν έχουν τι να πουν λένε για καλαμπόκιαΕδώ τα έχουν 9,80. & 9 τα 28γρ
Τα δικά σου , είναι παλιό στοκ, και είσαι τυχερός που τα βρήκες, για κάποιον που δεν μένει Κρήτη, δεν συμφέρει να τα πάρει. Τα καινούργια αντίστοιχα, έχουν 10 ευρώΕγώ έδειξα και τα φυσιγγια και την απόδειξη με το ποσό τα πήρα και είπα και από πού τώρα οσοι δεν έχουν τι να πουν λένε για καλαμπόκια
Τα παλιά ήταν σε πράσινο κάλυκα τα ξερω γιατι δεν ειναι η πρωτη χρονια που τα ριχνω τωρα δεν ξερω πόσο θα πάει το κόστος με αποστολή γιατι εγώ τελικά δεν μπορώ να κάνω ηλεκτρονική πληρωμή και έβαλα ένα φίλο που είχε δρομολόγιο και πήγε και μου τα έφερε αλλά τα είχα δει και σε κάποιον πάνω σε αυτή την τιμή τώρα τελευταία ενταξει στα 10 ευρώ που λες δεν το συζητάμε καθόλου ούτε εγώ θα τα έπαιρνα εκείΤα δικά σου , είναι παλιό στοκ, και είσαι τυχερός που τα βρήκες, για κάποιον που δεν μένει Κρήτη, δεν συμφέρει να τα πάρει. Τα καινούργια αντίστοιχα, έχουν 10 ευρώ
https://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/saga-export-32Τα παλιά ήταν σε πράσινο κάλυκα τα ξερω γιατι δεν ειναι η πρωτη χρονια που τα ριχνω τωρα δεν ξερω πόσο θα πάει το κόστος με αποστολή γιατι εγώ τελικά δεν μπορώ να κάνω ηλεκτρονική πληρωμή και έβαλα ένα φίλο που είχε δρομολόγιο και πήγε και μου τα έφερε αλλά τα είχα δει και σε κάποιον πάνω σε αυτή την τιμή τώρα τελευταία ενταξει στα 10 ευρώ που λες δεν το συζητάμε καθόλου ούτε εγώ θα τα έπαιρνα εκεί
Ναι αυτό δεν θυμόμουν όμως τα 8.80 νομιζα ήταν το ίδιο όπως και να έχει εγώ που δεν ρίχνω πολλά θα τα έπαιρνα και στα 8.80 πάρα να δίνω στα skeet 7.50 και 8 στα 30 άρια του καθε Έλληνα που κάνει πειράματα σε κάθε παρτίδαhttps://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/saga-export-32
Αυτά είναι.
Τώρα βλέπω ότι στην κουτα έχει καλύτερη τιμή, αλλά και πάλι δεν το λες φθηνό
Μη νομίζεις ότι και τα εισαγόμενα δεν έχουν μεταβολές...εγω πάντα δοκιμάζω και μετά αγοράζω είτε ελληνικό,είτε ιταλικό,είτε ισπανικόΝαι αυτό δεν θυμόμουν όμως τα 8.80 νομιζα ήταν το ίδιο όπως και να έχει εγώ που δεν ρίχνω πολλά θα τα έπαιρνα και στα 8.80 πάρα να δίνω στα skeet 7.50 και 8 στα 30 άρια του καθε Έλληνα που κάνει πειράματα σε κάθε παρτίδα
Εγώ στα συγκεκριμένα τα παίρνω τυφλά οπότε τα βρω και όσες φορές τα έχω πάρει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά ο καθένας καλύτερα να αγοράζει όπως αισθάνεται σιγουριά αν μπορείς να δοκιμάζεις δεν χάνεις τίποταΜη νομίζεις ότι και τα εισαγόμενα δεν έχουν μεταβολές...εγω πάντα δοκιμάζω και μετά αγοράζω είτε ελληνικό,είτε ιταλικό,είτε ισπανικό
Κασετόφωνο τσίτα να βαράει Φλωρινιωτη.Δεν θα μείνει αγιασμός στα ντυμένα.Με το Χουγιο τι θα γίνει φέτος Βασίλη?Θα βαράμε καραβάνες?
Ναι , αλλά με τι φυσίγγι θα τους ρίξεις ;Κασετόφωνο τσίτα να βαράει Φλωρινιωτη.Δεν θα μείνει αγιασμός στα ντυμένα.
Ακόντιο από μπετοβεργα.Ναι , αλλά με τι φυσίγγι θα τους ρίξεις ;
Καλησπέρα!! Αυτό το nsi gm3 fast είναι καλο για τσίχλες κουτσόφια;;Σημερα τα gm3 της nobel πριν ενα μηνα ακριβως 8,8 σημερα 9,9 σε γνωστό οπλοπωλειο, ορε που παμε και ειναι ακομα Ιουνιος
και χωρις κυνηγι και να στοκαρουμε η οχι? ιδου η απορία.
Παλιά ήταν πολύ καλό τώρα έχει χαλάσει πολύ δυνατό με πολύ κρότο και όλα τα πουλιά με αίματα και ζωντανά ότι καιρό και να το ρίξεις δεν θα το επέλεγαΚαλησπέρα!! Αυτό το nsi gm3 fast είναι καλο για τσίχλες κουτσόφια;;