Εγώ το σκεφτόμουν για την έναρξη....Καλησπέρα!! Αυτό το nsi gm3 fast είναι καλο για τσίχλες κουτσόφια;;
Εγώ το σκεφτόμουν για την έναρξη....Καλησπέρα!! Αυτό το nsi gm3 fast είναι καλο για τσίχλες κουτσόφια;;
Αν έχεις καλό οδοντιατρο δοκίμασε το στην εναρξηΕγώ το σκεφτόμουν για την έναρξη....
Δυνατό φυσιγγι, παλαιότερα το δούλευα αποκλειστικά, τώρα και γω διαβάζω διαφορά, αλλά δεν το έχω ρίξει, γενικά πάντως είναι χειμωνιάτικο φυσιγγι, δεν θα στο συνιστούσα για έναρξηΕγώ το σκεφτόμουν για την έναρξη....
Δεν καταλαβαίνει από τέτοια η Α303 Νίκο. Όλες οι κριτικές που διάβασα συμφωνούν ότι συμπεριφέρονται πολύ καλά μέχρι και τον Οκτώβρη , να μένουν σπίτι με κρύο και υγρασία .Αν έχεις καλό οδοντιατρο δοκίμασε το στην εναρξη
Για έναρξη πήρα τα λαμπρό Α1 32gr .. εχω και από περισει λίγα classica 32 έμεινα ευχαριστημένος πολύ από αυτάΕγώ το σκεφτόμουν για την έναρξη....
Είναι φορτωμένο φυσιγγιο περισσότερο χειμωνικο θα με θυμηθείς όταν ρίξεις το πρώτο στην έναρξη για καλό και για κακό κράτα μαζί σου και μερικά lambro tordo 30 η RC32 αυτά είναι για έναρξηΔεν καταλαβαίνει από τέτοια η Α303 Νίκο. Όλες οι κριτικές που διάβασα συμφωνούν ότι συμπεριφέρονται πολύ καλά μέχρι και τον Οκτώβρη , να μένουν σπίτι με κρύο και υγρασία .
Και NSI classica ....κλασικό !Είναι φορτωμένο φυσιγγιο περισσότερο χειμωνικο θα με θυμηθείς όταν ρίξεις το πρώτο στην έναρξη για καλό και για κακό κράτα μαζί σου και μερικά lambro tordo 30 η RC32 αυτά είναι για έναρξη
Θα σου πρότεινα το c7 perfect 30 γραμμάρια αν μπορείς να το βρεις κλασεις ανώτερο για την έναρξη μας και το nsi classica είναι φορτωμένοΚαι NSI classica ....κλασικό !
Mεινε εκεί, μην κάνεις κάνα αστείο και τα βάλεις στην έναρξη, κρατά τα για τον χειμώνα.Και NSI classica ....κλασικό !
Μείνε με τα classica.Για έναρξη πήρα τα λαμπρό Α1 32gr .. εχω και από περισει λίγα classica 32 έμεινα ευχαριστημένος πολύ από αυτά
Πολύ καλύτερο το α1 lambro.Καλησπέρα!! Αυτό το nsi gm3 fast είναι καλο για τσίχλες κουτσόφια;;
Το nsi βγαίνει και στα 30γρ, με c7Θα σου πρότεινα το c7 perfect 30 γραμμάρια αν μπορείς να το βρεις κλασεις ανώτερο για την έναρξη μας και το nsi classica είναι φορτωμένο
Tο ξέρω το c7 perfecta είναι όμως πολύ ανώτεροΤο nsi βγαίνει και στα 30γρ, με c7
Ούτε τα 30 γρ ; Με πρόλαβε ο Λαυρέντης !Mεινε εκεί, μην κάνεις κάνα αστείο και τα βάλεις στην έναρξη, κρατά τα για τον χειμώνα.
Για πια λες τώρα με μπέρδεψες?Ούτε τα 30 γρ ; Με πρόλαβε ο Λαυρέντης !
Το NSI classicaΓια πια λες τώρα με μπέρδεψες?
Έναρξη ριχτο κανονικά, πολύ καλό με 4 άστρα.Το NSI classica
Ρε με μπέρδεψες σήμερα τι ήπιεςΈναρξη ριχτο κανονικά, πολύ καλό με 4 άστρα.
Εμένα φέτος μου άφησε καλές εντυπώσεις ιδιαίτερα την πρώτη ώρα. Όσο ζεσταίνει η μέρα τόσα περισσότερα αίματα είχα.Καλησπέρα!! Αυτό το nsi gm3 fast είναι καλο για τσίχλες κουτσόφια;;
To 30αρι αυτο με τη το γεμιζει;;;Tο ξέρω το c7 perfecta είναι όμως πολύ ανώτερο