Για μεγαλύτερη ουράΜπορείς να μου εξηγήσεις γιατί φελλό για ρέλιασμα και όχι χαρτάκι ή πλαστικό τζαμάκι;
Για μεγαλύτερη ουράΜπορείς να μου εξηγήσεις γιατί φελλό για ρέλιασμα και όχι χαρτάκι ή πλαστικό τζαμάκι;
Ψήνομαι και γω για ψάρεμα, αλλά όχι εκεί που μου ελεγεςΙσχύει αλλά όπως τα κατάφερα φέτος με βλέπω να κλείνω τα επόμενα κυνήγια σε αυτές.Το πιστολιδι που έχω ρίξει φέτος πρέπει να είναι ίσο με τις τελευταίες 5 χρονιές.Εχω ξεκινήσει ήδη και ετοιμάζω εξοπλισμό για ψάρεμα.
Τα ετοιμάζω, μια ερώτηση, να τα ενισχύσω με Μπέκι μπαουντερ, Κύριε Άλεξ μας ;;1,40 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Χ 30 γρ παλιοσκαγα, καπάκι κοκα κολας για ποτήρι
Καλά κανο εγώ και ρίχνω 34γρ ν10Ένας δίπλα μου σήμερα έριχνε με τον πάγο j&b zenith ν9 , αυτά με την δεκαοχτουρα απ έξω, με γέμισε όλο πούπουλα, όλο το βουνό τον άκουσε και έφυγε ο κακομοίρης.
Αφου συνορεύεις με Ιταλία, πηρες τα χούγια τους.....Καλά κανο εγώ και ρίχνω 34γρ ν10
Εγώ φιλαρακι όταν ρίχνω ντουφέκια θέλω να μιαζει με αθερηνοδηκτο της μισοριξιες της αφήνω στους οικολόγους!!!!!!!Αφου συνορεύεις με Ιταλία, πηρες τα χούγια τους.....
Τι είναι αυτό ρε Μιχάλη?Περί ποιοτικού ελέγχου το ανάγνωσμα
View attachment 85765
Του έφυγε το καπέλο...Τι είναι αυτό ρε Μιχάλη?
Κόψε το φυσίγγι με ΠΡΟΣΟΧΗ κ πετα το, μη βασανιστείς....Περί ποιοτικού ελέγχου το ανάγνωσμα
View attachment 85765
Σε φίλο μου έτυχε, δεν το έχω. Εγώ μόνο Lambro είπαμε!Κόψε το φυσίγγι με ΠΡΟΣΟΧΗ κ πετα το, μη βασανιστείς....
Εγώ λέω να μην το μετακινήσουν. Μισή λίβρα TNT να αφήσουν δίπλα του, κοινό πυροκροτητή, δέκα πόδια βραδυκαυστο, έναυση με σπιρταδα και με γρήγορο βήμα ( όχι τρέχοντας) να πάνε πίσω από κάλυψη. Την κάλυψη να την έχετε βρει από πριν Ε! Δεν ψάχνουμε τελευταία στιγμή!Κόψε το φυσίγγι με ΠΡΟΣΟΧΗ κ πετα το, μη βασανιστείς....
Πες μου ότι ήσουν στους όλμους ;;Εγώ λέω να μην το μετακινήσουν. Μισή λίβρα TNT να αφήσουν δίπλα του, κοινό πυροκροτητή, δέκα πόδια βραδυκαυστο, έναυση με σπιρταδα και με γρήγορο βήμα ( όχι τρέχοντας) να πάνε πίσω από κάλυψη. Την κάλυψη να την έχετε βρει από πριν Ε! Δεν ψάχνουμε τελευταία στιγμή!
Τα Lambro είναι μαλακία από μέσαΣε φίλο μου έτυχε, δεν το έχω. Εγώ μόνο Lambro είπαμε!
Αφού δεν το βλέπω είμαι κομπλέ!Τα Lambro είναι μαλακία από μέσα
Όχι..... Στα βλήματα ήμουνΠες μου ότι ήσουν στους όλμους ;;
Ήταν 10,80 και 9,80Καλησπέρα ξερει κανεις τιμες του ζοτου για το σουπερ κοκκινο και το μαυρο ;