Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πήγα σήμερα να πάρω δύο κουτιά... Εντάξει Λάμπρο, δορκας, ιορδανογλου, τιμές αν όχι ψηλότερες, ίδιες με τα ιταλικά
Αλήθεια τα jordan 32gr τα κόκκινα πόσο έχουν πάει?έχω 4 χρόνια να το ρίξω αλλά θυμάμαι ότι ήταν εξαιρετικό φυσιγγι γεμισμένο τότε τουλάχιστο με MB32..

Αλήθεια τα jordan 32gr τα κόκκινα πόσο έχουν πάει?έχω 4 χρόνια να το ρίξω αλλά θυμάμαι ότι ήταν εξαιρετικό φυσιγγι γεμισμένο τότε τουλάχιστο με MB32..
Γύρω στα 9.40 από ότι θυμάμαι... Έπαθα σοκ!
Εμείς πρέπει να έχουμε γνωριστεί κάπου.. Έκανες ψαροτουφεκο?

Τα βρηκα 7.30, γι αυτό ρώτησα, αλλά αν είναι να κάνουν κορδελάκια...
θες να παρεις να δοκιμασεις?τωρα στα μπασιματα μπορει να ειναι καλα,αλλα εγω προσωπικα δεν . . .και 6 ευρω να μου τα εδινες δεν θα τα επερνα ,το 30 αρι ειναι αλλο ,ποιο πολυ εχει δεσει με τον συγκεντρωτηρα του.τωρα ολα αυτα προσωπικη αποψη σε αλλον μπορει να εχει σκυλι και να του αρεσουν.

θες να παρεις να δοκιμασεις?τωρα στα μπασιματα μπορει να ειναι καλα,αλλα εγω προσωπικα δεν . . .και 6 ευρω να μου τα εδινες δεν θα τα επερνα ,το 30 αρι ειναι αλλο ,ποιο πολυ εχει δεσει με τον συγκεντρωτηρα του.τωρα ολα αυτα προσωπικη αποψη σε αλλον μπορει να εχει σκυλι και να του αρεσουν.
Μπα, ούτε σκύλο έχω, ούτε έχω όρεξη να χάνω χρόνο ψάχνωντας και κυνηγώντας τις ζωντανές, μετά από χρόνια θα ξαναδοκιμάσω τα rc32.. Που είναι από τα φτηνά ιταλικά... Και βλεπουμε

Μπα, ούτε σκύλο έχω, ούτε έχω όρεξη να χάνω χρόνο ψάχνωντας και κυνηγώντας τις ζωντανές, μετά από χρόνια θα ξαναδοκιμάσω τα rc32.. Που είναι από τα φτηνά ιταλικά... Και βλεπουμε
Οχι Rc32 στην υγρασία

Έχουν βρει την ευκαιρία και το πάτημα με της Αύξησης των υλικών και τα πουλάνε πανάκριβα....θα δεχτώ πως έτσι είναι,αλλά πραγματικά τραγικοί όσοι έμποροι και αναφέρομαι στους μεγάλους, πουλάνε περσινά και προπερσηνα με Τιμές Του σήμερα..... Αυτό που σας λέω Τσεκαρισμενω από 1000ς μεριές....λίγοι Έμποροι όμως που είχαν περσινά αποθέματα βγήκαν και το παν και δώσανε πρόσφαρες να φύγουν για να έρθουν τα καινούργια αυτούς τους παραδέχομαι.....

Από το μαγαζί του Ιορδανογλου στο Βυρωνα, τα Jordan κόκκινα 9,70 και τα Jordan μπλε 11 ...
Στη δεκάδα mix επιπλέον 10% έκπτωση, άρα 8,70 και 10 €
Και το Chevelot 33gr που έχει είναι καταπληκτικό...δε ξέρω βέβαια πόσο έχει πλέον αλλά βγάζει τρομερή τουφεκια..

Αν εξερεσης ένα ( ρουμελιοτη) όλοι μα όλοι μας Βαράνε στα κεφάλια στο χέρι μας είναι να φάνε μαυρο
Καλά και ο Ρουμελιώτης αν σκεφτείς αναλογία τιμής και ποιότητας υλικών μόνο φτηνός δεν είναι....μη τρελαθοτμε κιόλας!!! Το 28αρι του το πήγε 6.5€ σωστά?? 6,6€ έχει το nsi .....που είναι φτηνός???

Back