υπολογιζε απο 12 μεχρι 15.Φίλε Μενιο έχεις υποψην σου πόσο έχει το jordan το μαύρο στα 35.5γρ?
υπολογιζε απο 12 μεχρι 15.Φίλε Μενιο έχεις υποψην σου πόσο έχει το jordan το μαύρο στα 35.5γρ?
και βλεπω και καρδαρα και τριμη και παπατριανταφυλλου, ροκετ,εχουν καλες τιμες!Καλά και ο Ρουμελιώτης αν σκεφτείς αναλογία τιμής και ποιότητας υλικών μόνο φτηνός δεν είναι....μη τρελαθοτμε κιόλας!!! Το 28αρι του το πήγε 6.5€ σωστά?? 6,6€ έχει το nsi .....που είναι φτηνός???
Μπααα....αφου ο Πυργος αντιγραφει φυσιγγια ρε συ, δεν κανουν ουτε για γαμο, οπως εχει υποθεί αρκετες φορες...και βλεπω και καρδαρα και τριμη
Εγώ κάποτε του Καρδαρά τα imperial....τα έριχνα...φυσιγγαρα ήταν!!! Τώρα όσο αφορά τις τιμές ...τι να πω δεν ξέρω!!! Είναι αδιανόητες ....αλλά σίγουρα βγάζουν κέρδος διαφορετικά δεν θα υπήρχαν!!!και βλεπω και καρδαρα και τριμη και παπατριανταφυλλου, ροκετ,εχουν καλες τιμες!
Καλημέρα Κώστα έριξα όλη την προηγούμενη χρονιά τα Άρτεμις πολύ καλό φυσιγγι τώρα πήρα να μου στείλει και η τιμή τους με τα μεταφορικά δεν με συμφέρει και έτσι αναγκαστικά αλλού.Μπααα....αφου ο Πυργος αντιγραφει φυσιγγια ρε συ, δεν κανουν ουτε για γαμο, οπως εχει υποθεί αρκετες φορες...
Να'ξερες ποσοι ριχνουν Καρδαρα κ Τρίμμη, κι ας κοροϊδεύουν τα φυσιγγια......
Any way......
Καλημερα αδελφε...Καλημέρα Κώστα έριξα όλη την προηγούμενη χρονιά τα Άρτεμις πολύ καλό φυσιγγι τώρα πήρα να μου στείλει και η τιμή τους με τα μεταφορικά δεν με συμφέρει και έτσι αναγκαστικά αλλού.
που πηγες ρε τρελιαρη?Καλές πρωτες εντυπώσεις από το καινούριο cervo του καρδαρα σήμερα. Αρκετά μαλακό σαν αίσθηση.
Δεν μας λες σε τι το δοκίμασες όμως αδερφούλη....Καλές πρωτες εντυπώσεις από το καινούριο cervo του καρδαρα σήμερα. Αρκετά μαλακό σαν αίσθηση.
Εδώ Αττική στα χαμηλά φίλε. Από καμιά ψηλωμενη φαινόταν αραιά και που. Κυριακή είδα περισσότερες.που πηγες ρε τρελιαρη?
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε ρε;;;View attachment 57750
Σε αυτές τις 3 Μήτσο,που ήταν και οι μόνες που τουφεκισα. Ωραία κατέβηκαν από ψηλά και ξερές. Οι πρώτες για φέτος.
Παίζονται πολλά, από παλιό στοκ κτλ...Αργότερα θα μπορούμε να κρίνουμε ολοκληρωτικά και δίκαια...Καλά και ο Ρουμελιώτης αν σκεφτείς αναλογία τιμής και ποιότητας υλικών μόνο φτηνός δεν είναι....μη τρελαθοτμε κιόλας!!! Το 28αρι του το πήγε 6.5€ σωστά?? 6,6€ έχει το nsi .....που είναι φτηνός???
Και το Chevelot 33gr που έχει είναι καταπληκτικό...
Συμφωνώ τρομερό φυσίγγι, κυριολεκτικά μεγάλων αποστάσεων, αλλά... 11.30!
μια χαρα τα cervo!!!View attachment 57750
Σε αυτές τις 3 Μήτσο,που ήταν και οι μόνες που τουφεκισα. Ωραία κατέβηκαν από ψηλά και ξερές. Οι πρώτες για φέτος.
Έτσι φάνηκε φίλε. Τουλάχιστον μέχρι να πιάσουν τα πολλά κρύα πιστεύω θα με καλύψουν.μια χαρα τα cervo!!!
Με βαμβάκι τις τουφεκισες;;;Καλές πρωτες εντυπώσεις από το καινούριο cervo του καρδαρα σήμερα. Αρκετά μαλακό σαν αίσθηση.
Benelli M2 αριστερή που σου κάθεται γάντι .Με βαμβάκι τις τουφεκισες;;;
Καλη συνεχεια Γιαννο.