Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Benelli M2 αριστερή που σου κάθεται γάντι ;)
Γαμω το μπελα της ναι...
Περιμένω και τα δικά σου νέα με την σεττεριτσα τώρα στα ορτύκια μπεκατσινια και από τον άλλο μήνα στις μακρομυτες
Αμα βρεξει κ λιγο, να ντυθουν με χορταρακι τα χερσα χωραφια, κατι θα γινει...για μπεκατσα εχουμε καιρο ακομη εδω κατω...κανω υπομονη.
Σε ευχαριστω κι εγω Γιαννο μου!!

Εγώ πήρα άλλα δέκα κουτάκια Cheddite Tordo (τα έκανα 40) και δέκα να δοκιμάσω πρώτη φορά 34γρ τα B&P NIKE . Νο7 τα πρώτα για τα μπασιματα άμα προλάβω εγώ ή ο πατέρας και νο8 τα δεύτερα. 7,60€ και 7,80€ ο,τι πιο συμφέρουσα τιμή υπάρχει στην αγορά ελληνικά ή ξένα.

Εγώ πήρα άλλα δέκα κουτάκια Cheddite Tordo (τα έκανα 40) και δέκα να δοκιμάσω πρώτη φορά 34γρ τα B&P NIKE . Νο7 τα πρώτα για τα μπασιματα άμα προλάβω εγώ ή ο πατέρας και νο8 τα δεύτερα. 7,60€ και 7,80€ ο,τι πιο συμφέρουσα τιμή υπάρχει στην αγορά ελληνικά ή ξένα.
Καλόριχτα φίλε. Ίσως ότι καλύτερο το cheddite σε αυτή τη τιμή.

Καλοριχτα Βασίλη!

Εννοείται,η γνώση πρέπει να μεταδίδεται με κάθε τρόπο
Κλαίω απ' τα γέλια φίλε! Να'σαι καλά. Σκέψου αυτή την εικόνα, να την δεις οδηγώντας, σε κάλυμμά ρεζέρβας σε τζιπάκι! Χάνεις τον έλεγχο του οχήματος, κανονικά!

Θυμάμαι, νυσταγμένοι 5:00 το πρωί στα διόδια, βλέπουμε μια κούρσα με ένα πουλί ζωγραφιστό στο πίσω τζάμι. "Πωωωω φιλαράκι, κοίτα τον μπροστά! Γούρι, γούρι" λέω στον κολλητό μου. "Θα έχει πολλές τσίχλες". Ναι ρε συ μου λέει. "Είναι ξεκάθαρο σημάδι". Τελικά ήταν νεκροφόρα. Το πουλί καταλαβαίνεται τι συμβόλιζε...

Μια κ ρίχνω μόνο Β&Ρ τα τελευταία 15+ χρόνια, πέρσυ σε συνδιασμό με τα ΜΒ32 δούλεψα τα 34αρια ΝΙΚΕ, με παγωνια κ υγρασία... χειμωνιάτικο περπατητό σε 9αρια όπως κ τα ΜΒ, μπορώ να πω ήταν πιο μαλακό κ μου άρεσε αρκετά. Ευτυχώς έχω 1 κούτα ακόμα Κάβατζα

Καλοριχτα Dr Bill!

Πράγματι...
Ειδικά για τα σημερινά δεδομένα η τιμή του Nike και μάλιστα για 34γρ είναι άψογη....

Ας πουμε οτι το μόνο μείον είναι που έρχετε μόνο σε ν8 κ 9...

Προφανώς κ προκειται για μια παραγωγη-προσφορα που έχει σαν κυριο στόχο την τσίχλα...

Last edited:
View attachment 57773View attachment 57774
Τα εχει δοκιμασει κανεις;Ξερω οτι το super tordo αποδιδει σε κρυο και υγρασια
Χτύπησες διάνα!!! Τραβά στο γήπεδο τώρα και κάνε 10-12 στροφές για να φτιάξεις φυσική κατάσταση. Θα σου χρειαστεί.......

View attachment 57773View attachment 57774
Τα εχει δοκιμασει κανεις;Ξερω οτι το super tordo αποδιδει σε κρυο και υγρασια
Το Α1 πολύ καλό, όμως σε θερμοκρασία κοντά στο μηδέν αλλάζει η προσκοπευση από αυτή που έχεις συνηθίσει, εγώ έμενα πίσω και υπήρχε ξεπουπουλιασμα. Γενικά το βρήκα μαλακό φυσίγγι αλλά όχι ψοφιο, με ωραία τουφέκια. Για το σούπερ τόρντο τα ξέρεις, για το 30 αρι θα δω και εγώ φέτος, δεν ξέρω.

Last edited:
Back