Μεχρι στιγμής είμαι ικανοποιημενος, ωραίο φυσιγγι.Τα cervo πολύ καλά τα έχει ο παρδαλάκης 7 ευρώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος
Μεχρι στιγμής είμαι ικανοποιημενος, ωραίο φυσιγγι.Τα cervo πολύ καλά τα έχει ο παρδαλάκης 7 ευρώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος
Πες μας Παυλο οταν τα δεις . Ειμαι περιεργοςφέτος τίμησα ξανά από Αμαλιάδα 3 κούτες Αρτεμης 32γρ. ενώ μου είχε πει ότι τα γεμίζει με psb1 μου τα έστειλε με csb1 ,στο τηλέφωνο μου πούλαγε τρέλα ότι δεν γνώριζε πως τα γέμισαν με csb1 ενώ πριν τα στείλει ήταν 100% σίγουρος,,,τέλος των πάντων προσφέρθηκε να τα πάρει πίσω αλλά είμαι 50χλμ πήγαινε έλα στα πρακτορεία οπότε τα κράτησα μιας και μου θυμίζει το παλιο καλό tordo csb1 του Κουτουζή ( fantom ) βέβαια δεν θα ξαναπάρω γιατί απεχθάνομαι την κοροιδία....
ΣΚ με αυτά για δοκιμή
View attachment 58293View attachment 58294View attachment 58295
Φέτος που μιλησα είπε πως δεν του έδιναν καλή τιμή στα 206/32gr για να μπορέσει να τα εμπορευτει και όσο για τα imperial περιμένει ακόμα απάντηση...Ο Καλκατζακος δεν έφερε φέτος τα 206Χ32 και τα Imperial τα Ισπανικά.Τι έγινε?
Τα περσινά με τι ήταν; Νομίζω είχες πει ότι είναι με csb1. Εμένα μου άρεσαν πολύ τα περσινά, έχει ακόμα απ αυτά;φέτος τίμησα ξανά από Αμαλιάδα 3 κούτες Αρτεμης 32γρ. ενώ μου είχε πει ότι τα γεμίζει με psb1 μου τα έστειλε με csb1 ,στο τηλέφωνο μου πούλαγε τρέλα ότι δεν γνώριζε πως τα γέμισαν με csb1 ενώ πριν τα στείλει ήταν 100% σίγουρος,,,τέλος των πάντων προσφέρθηκε να τα πάρει πίσω αλλά είμαι 50χλμ πήγαινε έλα στα πρακτορεία οπότε τα κράτησα μιας και μου θυμίζει το παλιο καλό tordo csb1 του Κουτουζή ( fantom ) βέβαια δεν θα ξαναπάρω γιατί απεχθάνομαι την κοροιδία....
ΣΚ με αυτά για δοκιμή
View attachment 58293View attachment 58294View attachment 58295
Γιωργο μην ξέχνας ότι εδώ κ κάμποσα χρόνια πισω αν βρήκαμε κανα οικονομικό και αξοπρεπεστατο τσιχλοφυσιγγο (κ όχι μόνο)ήταν για χάρη τους..Καποτε το μακριμο 1980 μαs ξυνιζε η ΜΒ και η VELOX και τωρα καιγομαστε για τουs Ισπανουs.
Στον αγυριστο ολα τουs τα πραγματα .( Εκτός από την ΡΕΑΛ βέβαια)
Στο μπασκετακι την ξέρανε την Ρεαλ ο Σλουκι Λουκ. Με τι πυρίτιδα να ήταν το φουσεκι που τους εκτέλεσε άραγε????Καποτε το μακριμο 1980 μαs ξυνιζε η ΜΒ και η VELOX και τωρα καιγομαστε για τουs Ισπανουs.
Στον αγυριστο ολα τουs τα πραγματα .( Εκτός από την ΡΕΑΛ βέβαια)
Ελληνική ΔημητσάναςΣτο μπασκετακι την ξέρανε την Ρεαλ ο Σλουκι Λουκ. Με τι πυρίτιδα να ήταν το φουσεκι που τους εκτέλεσε άραγε????
Τελικα τη σε πειραξε...η πυριτιδα ή κατι αλλο;;;με csb1 και τα περσινά ,,δεν το συζητάω είναι πολύ καλό το φυσίγγι
Με συγχωρεις αλλα δεν ειδα το αλλο σου ποστ...τελος παντων.Κώστα το ότι γράφω πως είναι καλό το φυσίγγια δεν αναιρεί την κοροϊδία να παραγγείλω με psb1 κατά τα λεγόμενα του και να μου στείλει με csb1 και μετά να κάνει τον Κινέζο,,οπότε με πείραξε η κοροϊδία ,το γράφω και στο αρχικό ποστ
H CSB1 σε κάλυκα MAXAM στο 1.70 έδωσε τα πιό πετυχεμένα (best seller ) τσιχλοφύσιγγα .Με συγχωρεις αλλα δεν ειδα το αλλο σου ποστ...τελος παντων.
Αφου ομως σου δουλευουν στο οπλο σου κ αυτα με τη csb 1, δεν νομιζω να ειναι ηταν εκει το προβλημα.....ισως υπηρξε κ λαθος συννενοηση αντιπροσωπου με κατασκευαστη...any way...περι ορεξεως ομως..
Αύριο που θα βγω αν μας κάνει τη χάρη και περάσει καμία θα σου πωΤελικά αυτά τα καινούργια τού Ναυπλιώτη ποιος θα μας πει εντυπώσεις αξίζουν για καμιά αγορά η να κοιτάξουμε αλλού?
Ασχέτως αποτελέσματος η αξιοπιστία φαίνεται από τη βάση των συμφωνιών όταν λες αγγούρια και σου στέλνουν κολοκύθια κατι πάει στραβά ασχέτως αν θα τα φας και αυτά γιατί σου αρέσουν .Με συγχωρεις αλλα δεν ειδα το αλλο σου ποστ...τελος παντων.
Αφου ομως σου δουλευουν στο οπλο σου κ αυτα με τη csb 1, δεν νομιζω να ειναι ηταν εκει το προβλημα.....ισως υπηρξε κ λαθος συννενοηση αντιπροσωπου με κατασκευαστη...any way...περι ορεξεως ομως..