Φυσίγγια για την Φάσσα

Έχω ρήξει πάρα πολλά.. Bp, nsi, lampro, super kill, Remington, rc, rio, fiochi, chedite κλπ κανένα δε με κάλυψε.. Τώρα είδα κάτι Mary arm
Δεν ειναι λογικο αυτο που λες Γιαννη, καποιο να μη πω καποια φυσιγγια επρεπε να σε καλυψουν...δοκιμασε κανενα αλλο τσοκ σαν τελευταια επιλογη.

Δεν ειναι λογικο αυτο που λες Γιαννη, καποιο να μη πω καποια φυσιγγια επρεπε να σε καλυψουν...δοκιμασε κανενα αλλο τσοκ σαν τελευταια επιλογη.
Τσοκ με 3ρη έριχνα, το έχω για τα δραμια, ξεωρ αν σφυξω το τσοκ θα σφυξει και η τουφεκια απλώς ήθελα να βρω κάποιο να δουλέψει με το 3ρη για ντουφεκες γύρω στα 40 μετρα.. Όντως τι ρεμι πήγε καλύτερα αλλά ήταν αργό, η έτσι μου φάνηκε.. Τώρα θα τα δοκιμάσω ξανά κ μαζί τα φεντεραλ και κάτι Mary arm που είδα.

Rc4 εγω με 3αρι εκανε παπαδες
Τσοκ με 3ρη έριχνα, το έχω για τα δραμια, ξεωρ αν σφυξω το τσοκ θα σφυξει και η τουφεκια απλώς ήθελα να βρω κάποιο να δουλέψει με το 3ρη για ντουφεκες γύρω στα 40 μετρα.. Όντως τι ρεμι πήγε καλύτερα αλλά ήταν αργό, η έτσι μου φάνηκε.. Τώρα θα τα δοκιμάσω ξανά κ μαζί τα φεντεραλ και κάτι Mary arm που είδα.

Που ριχνεις Γιαννη; σε χαρτι η σε μονο σε τενεκεδες?
Το 3 τα εχει στανταρ τα 40 μετρα

Τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει άνθρωπο να μην εντυπωσιάζεται από το Nitro Magnum. Φοβάμαι ότι κάτι πάει πολύ λάθος με την κάννη ή το τσοκ.

Συν το περίεργο με την εμμονή στα 3* αφού βλέπει ότι δεν.

Που ριχνεις Γιαννη; σε χαρτι η σε μονο σε τενεκεδες?
Το 3 τα εχει στανταρ τα 40 μετρα
Παντού ρίχνω, σε τενεκε βλέπω διάτρηση.. Πριν 2 μέρες έρηξα μαγκμουμ 2ρη της nsi το πρεστίζ κι έβαλα 16 σκάγια μόνο. Τον γυρναω το τενεκε απ την άλλη ξαναριχνω έβαλα 20.. Δηλαδή τίποτα..

Τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει άνθρωπο να μην εντυπωσιάζεται από το Nitro Magnum. Φοβάμαι ότι κάτι πάει πολύ λάθος με την κάννη ή το τσοκ.

Συν το περίεργο με την εμμονή στα 3* αφού βλέπει ότι δεν.
Το 3ρη το έχω κυρίως για τα δραμια κι επειδή βαριέμαι να το αλλάζω κάνω δοκιμές με αυτό.. Λάθος μου πιθανών.. Το ρεμι πήγε όπως ανέφερα κ πιο πάνω καλύτερα απ όλα αλλά μου φάνηκε αργό, όντας κ μαγκνουμ γόμωση, ε το θέλει το κρύο του δεν είναι για νορμάλ καιρό..

Το 3ρη το έχω κυρίως για τα δραμια κι επειδή βαριέμαι να το αλλάζω κάνω δοκιμές με αυτό.. Λάθος μου πιθανών.. Το ρεμι πήγε όπως ανέφερα κ πιο πάνω καλύτερα απ όλα αλλά μου φάνηκε αργό, όντας κ μαγκνουμ γόμωση, ε το θέλει το κρύο του δεν είναι για νορμάλ καιρό..
Δεν βλέπω καμία λογική. Έχεις φάει ώρες επί ωρών δοκιμάζοντας φυσίγγια, ενώ η αλλαγή τσοκ παίρνει λίγα δευτερόλεπτα. Για να μην πω για τα χρήματα που έχεις ξοδέψει ρίχνοντας φυσίγγια σε χαρτόνια και τενεκέδες.

Πάρε ένα καλό after market τσοκακι που ταιριάζει σε Benelli, Gemini για πιο οικονομικό, Kicks σε ακριβότερο. ΙΜ (2*).

Υ.γ. το Nitro Magnum δεν μπορείς να διανοηθείς πού σκοτώνει και πώς σκοτώνει τα μεγάλα και ανθεκτικά θηράματα! Και με κρύο και με νορμάλ καιρό! Αργό δεν το λες. Ούτε κλωτσαει υπερβολικά. Το μόνο αρνητικό είναι το λευκό αυτοκολλητακι με την τιμή!

Δεν βλέπω καμία λογική. Έχεις φάει ώρες επί ωρών δοκιμάζοντας φυσίγγια, ενώ η αλλαγή τσοκ παίρνει λίγα δευτερόλεπτα. Για να μην πω για τα χρήματα που έχεις ξοδέψει ρίχνοντας φυσίγγια σε χαρτόνια και τενεκέδες.

Πάρε ένα καλό after market τσοκακι που ταιριάζει σε Benelli, Gemini για πιο οικονομικό, Kicks σε ακριβότερο. ΙΜ (2*).

Υ.γ. το Nitro Magnum δεν μπορείς να διανοηθείς πού σκοτώνει και πώς σκοτώνει τα μεγάλα και ανθεκτικά θηράματα! Και με κρύο και με νορμάλ καιρό! Αργό δεν το λες. Ούτε κλωτσαει υπερβολικά. Το μόνο αρνητικό είναι το λευκό αυτοκολλητακι με την τιμή!
Εχω τσοκακια δόξα το θεό. Θα βαλω ένα 2ρη και θα ρηξω σε χαρτόνι το ρεμι νίτρο κ θα ανεβάσω τη δοκιμή με τη πρώτη ευκαιρία... Η τιμή δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς για λαγό τα θέλω περισσότερο οπότε 15 φυσίγγια το πολύ να ρηξω το χρονο

Πρώτον δεν είναι μαγκνουμ το 42γρ ,δευτερων το μαρυ αρμ δεν βγάζει αυτή την ταχύτητα που λέει και τα σκορπάει Πιο πολύ ,το Ρέμ νιτρο έχει μπαφερ μέσα. Γιάννη άμα δεν τα δοκιμάσεις στο κυνήγι και με διαφορά τσοκ η τενεκέδες και το ίντερνετ δεν λένε τίποτα! Έλα! Δεν είσαι πρώταρης!

Τι έχω ρήξει αυτό.. Πήγε λίγο καλύτερα αυτό κι ένα rotweill αλλά μου φάνηκε αργό πολυ.. Δηλαδή δεν θέλουμε να κερδίσουμε συγκέντρωση αλλά να χάσουμε ταχύτητα...
Αυτό που λες δεν γίνεται. Όταν αυξάνεις το ένα ,χάνεις το άλλο. Έτσι λέει η φυσική

Εχω τσοκακια δόξα το θεό. Θα βαλω ένα 2ρη και θα ρηξω σε χαρτόνι το ρεμι νίτρο κ θα ανεβάσω τη δοκιμή με τη πρώτη ευκαιρία... Η τιμή δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς για λαγό τα θέλω περισσότερο οπότε 15 φυσίγγια το πολύ να ρηξω το χρονο
Γιαννη
Στο λαγο στα 40μετρα σε καλυπτουν παρα πολλα λαγοφυσιγγια
Δεν εχουμε παρει 1 και 2 λαγους σε αυτα τα μετρα

Εκτος εαν τα 40 τα θεωρεις την πιο κοντινη αποστας που θα ριξεις και ξεκινας απο κει και πανω

Ηδη εχουν ειπωθει πιο πισω, ειδικα τα ρεμικτον μιλαμε για κεφαλαιο στα λαγοφυσιγγια

Θα σου προτεινα και το lepre το παλιο το πορτοκαλι εαν το βρισκεις και το fob lievre
Τωρα για την ταχυτητα τα πλειστα φυσιγγια λαγου που αποτεινονται σε τετοιες βολες(μεσω ορο τα 50μετρα θεωρω οτι θελεις) ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ, παιζουν μεταξυ 380-410 ταχυτητα αρχικες

Εαν θελεις πιο μεγαλες αρχικες δυσκολα θα βρεις εμπορικο

Πας σε ιδιογομωση και μαλιστα ψηλου επιπεδου γιατι ξερεις οτι δεν ειναι μονο να βγει η αρχικη αλλα και να κρατησει και να μην σκορπισει η βολη σου

Παντως το 3αρι τσοκ δεν το θεωρω καταλληλο εαν η πρωτη σου βολη ειναι στα 40 και ακολουθουν μετα 2-3 η βολη εαν χρειαστει

Για να μην κανεις αδικους κοπους στα γραφω ισως και να εχω λαθος, οπως νομιζεις πραξε.

Εψαχνα για 36 γρ σε Νο5 και δεν ειχε σε Μπασιερι και μου λεει μονο ΝΣΙ στα 18 ευρω χχαχα του λεω δεν παν να γ....ει και η ΝΣΙ στο ραφι θα τα κρατησεις . Τωρα παω παιρνω ενα κουτι περιπου ανα 15 μερες Μπασιερι και ρωταω 13 ε? Ναι λεει και αυτη με την παλια την τιμη , και του λεω οταν ερθει η καινουργια τιμη δεν θα με ξαναδεις χαχαχα
Με το που δουν να εχει ζητηση καποιο φυσιγγι πετανε αυτα με την παλια τιμη ωστε μετα να ανεβασουν χωρις να τους κραξεις
Πάρε RC4 που ειναι γύρω στα 12 τρομερό φυσίγγιο

Τόσο έχουν πάνω κάτω παντού.. Εγώ τα palombe τα κοκινα τα πήρα 17,5 τα pm40 και τα bior τα πράσινα εχοτν 20 το κουτί.. Κλαίνε μανούλες ηδη
Εγώ πήρα την προηγούμενη βδομάδα percorco 15 δεν χρειάζομαι κάτι πάραπανω βασικά επειδή μπορεί να σταματήσει να τα γεμηζει με τέκνα πήρα 4 κουτάκια φτάνουν για το λαγό κυνήγι για πολλές σεζόν και υπάρχει και το τρομερο RC4 στα 12

Πρώτον δεν είναι μαγκνουμ το 42γρ ,δευτερων το μαρυ αρμ δεν βγάζει αυτή την ταχύτητα που λέει και τα σκορπάει Πιο πολύ ,το Ρέμ νιτρο έχει μπαφερ μέσα. Γιάννη άμα δεν τα δοκιμάσεις στο κυνήγι και με διαφορά τσοκ η τενεκέδες και το ίντερνετ δεν λένε τίποτα! Έλα! Δεν είσαι πρώταρης!
Η γόμωση του σα μαγκμουμ είναι.. Semi magnoum γράφουν νομίζω. Θα τα παρω σύντομα ίσως και Δευτέρα πρωί αν τα βρω εδώ αλλιώς θα τα παραγγείλω. Θα ανεβάσω δοκιμή σε χαρτόνι με 3ρη και 2ρη τσοκ. Μετσ τη Τετάρτη θα τα ρηξω στο κυνήγι.

Πιο να πάρω το 42 η το 53...το σεμι μαγκνουμ η το μαγκνουμ;;; ποιο είναι το καλύτερο;; Το ένα έχει 57 το άλλο 67 πάνω κάτω οι τιμές.

Back