Δεν κλουτσαει του θκομελάτε στη μπραου βρε ελάτεΊσως σε πολύ κρύο. Σε νορμάλ καιρό είναι δυσάρεστο στον ώμο.
Δεν κλουτσαει του θκομελάτε στη μπραου βρε ελάτεΊσως σε πολύ κρύο. Σε νορμάλ καιρό είναι δυσάρεστο στον ώμο.
42Πιο να πάρω το 42 η το 53...το σεμι μαγκνουμ η το μαγκνουμ;;; ποιο είναι το καλύτερο;; Το ένα έχει 57 το άλλο 67 πάνω κάτω οι τιμές.
Αυτό το ξέρουν μόνο αυτοί που το γεμίζουν αλλά δεν είναι μόνο μιαΤο RC4, μπορεί να μου πεί κάποιος, (εάν γνωρίζει φυσικά) τι πυρίτιδα έχει?.
Μήπως σου φεύγει η τουφεκιά και βλέπεις μόνο ένα μέρος της? Δοκίμασε percorcoΤσοκ με 3ρη έριχνα, το έχω για τα δραμια, ξεωρ αν σφυξω το τσοκ θα σφυξει και η τουφεκια απλώς ήθελα να βρω κάποιο να δουλέψει με το 3ρη για ντουφεκες γύρω στα 40 μετρα.. Όντως τι ρεμι πήγε καλύτερα αλλά ήταν αργό, η έτσι μου φάνηκε.. Τώρα θα τα δοκιμάσω ξανά κ μαζί τα φεντεραλ και κάτι Mary arm που είδα.
Με τέκνα είναι το Όσκαρ?Καλημέρα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Oscar discovery 40 gr. Ψάχνοντας και εγώ αυτό το "φυσιγγι" περυσι μου το πρότεινε ένα μέλος της ομάδας και το δοκίμασα.
Για λαγό πάρε νιτρο 46 η 54 γρ. Ν2Εχω τσοκακια δόξα το θεό. Θα βαλω ένα 2ρη και θα ρηξω σε χαρτόνι το ρεμι νίτρο κ θα ανεβάσω τη δοκιμή με τη πρώτη ευκαιρία... Η τιμή δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς για λαγό τα θέλω περισσότερο οπότε 15 φυσίγγια το πολύ να ρηξω το χρονο
Με m92s.Με τέκνα είναι το Όσκαρ?
Για εμένα το percorso η το παλιό condor δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από Remington καλά και τα Remi αλλά για αλλά κλίματαΠαιδια μη τα κανουμε ολα ισα και ομια μπωρει να λεω καμια ξινιλα αλλα τα φυσιγγια ρεμινγκτον ειναι μια κατηγωρια μονα τους και δε τα φτανει καποια αλλη εταιρια τελος
Παντός καιρού λέμεΓια εμένα το percorso η το παλιό condor δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από Remington καλά και τα Remi αλλά για αλλά κλίματα
Καποια στιγμη πρεπει να γινει συγκρητικο Percosso και Rem long range ισως με το 42γρ ειναι αδικο. Πιστευω οτι οι διαφορες θα ειναι αμελητεες. Εκει που μπορει να υπερεχει το ρεμ ειναι ησταθεροτητα αλλα πολυ κοντα και παλι τα δυο.Παντός καιρού λέμε
Η δοκιμή πρέπει να γίνει Rem 36 με percorso και αν θέλεις το 42 με το PM40 είμαι σίγουρος τα Ιταλικά θα βγουν νικητέςΚαποια στιγμη πρεπει να γινει συγκρητικο Percosso και Rem long range ισως με το 42γρ ειναι αδικο. Πιστευω οτι οι διαφορες θα ειναι αμελητεες. Εκει που μπορει να υπερεχει το ρεμ ειναι ησταθεροτητα αλλα πολυ κοντα και παλι τα δυο.
Τα έχω δοκιμάσει διεξοδικά τα pm40 ,πολλά σκαλιά πίσω....ως τα 40 μέτρα χμΗ δοκιμή πρέπει να γίνει Rem 36 με percorso και αν θέλεις το 42 με το PM40 είμαι σίγουρος τα Ιταλικά θα βγουν νικητές
Το Heavy Load 42 που έβγαζε σε κασετίνα των 10 ήταν πολύ καλύτερο.Τα έχω δοκιμάσει διεξοδικά τα pm40 ,πολλά σκαλιά πίσω....ως τα 40 μέτρα χμ
Εγω θα στοιχηματιζα μια η αλλη τα 36αρια. Semi δεν ριχνω δεν εχω αποψη. 10 φυσιγγια 2 τσοκ ιδιο οπλο 30-45 μετρα βολες και βλεπουμε. ισως το κανω καποια στιγμηΗ δοκιμή πρέπει να γίνει Rem 36 με percorso και αν θέλεις το 42 με το PM40 είμαι σίγουρος τα Ιταλικά θα βγουν νικητές
Σε σχέση με το pm40 ,όχι με το μιτρομανιουμμην μπερδέψουμε κοσμοΤο Heavy Load 42 που έβγαζε σε κασετίνα των 10 ήταν πολύ καλύτερο.
Ναι βρε. Δεν βάζω στο στόμα μου το Μήτρου ΜανιουμΣε σχέση με το pm40 ,όχι με το μιτρομανιουμμην μπερδέψουμε κοσμο