Φυσίγγια για την Φάσσα

Τσοκ με 3ρη έριχνα, το έχω για τα δραμια, ξεωρ αν σφυξω το τσοκ θα σφυξει και η τουφεκια απλώς ήθελα να βρω κάποιο να δουλέψει με το 3ρη για ντουφεκες γύρω στα 40 μετρα.. Όντως τι ρεμι πήγε καλύτερα αλλά ήταν αργό, η έτσι μου φάνηκε.. Τώρα θα τα δοκιμάσω ξανά κ μαζί τα φεντεραλ και κάτι Mary arm που είδα.
Μήπως σου φεύγει η τουφεκιά και βλέπεις μόνο ένα μέρος της? Δοκίμασε percorco

Εχω τσοκακια δόξα το θεό. Θα βαλω ένα 2ρη και θα ρηξω σε χαρτόνι το ρεμι νίτρο κ θα ανεβάσω τη δοκιμή με τη πρώτη ευκαιρία... Η τιμή δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς για λαγό τα θέλω περισσότερο οπότε 15 φυσίγγια το πολύ να ρηξω το χρονο
Για λαγό πάρε νιτρο 46 η 54 γρ. Ν2
Όπου τον δεις ρίξε.. με 2 άστρα τα 40 μέτρα είναι αστεία απόσταση με αυτό το φυσιγγι.
Τον σκοτώνει..εάν τον πετύχεις.. εγγυημένα..

δεν θα ξεχάσω μια μέρα πιτσιρικάδες εχει ενας φίλος μια es100 71 πόντους τσοκ 3 , και στην θαλαμη ρεμικτον νίτρο . πετάει μια κουρουνα τέρας σε ύψος που δεν σηκώνεις τουφέκι ούτε αν ο ρεμικτον είναι πεθερός σου. ρίχνει χωρίς να επομισει απλά κρατώντας το όπλο προς τα πάνω. με εμφανή χρόνο καθυστέρηση απο το μπαμ το πουλί κλονιζετε και αρχίζει και πέφτει πατσαβούρα.

δεν πίστευα στα μάτια μου .

Η μόνη λεπτομέρεια που δε θυμάμαι 100% είναι το νούμερο σκαγιων. πιστεύω 6αρι αντε βαριά 5αρι αφού μόνο πέρδικα κυνηγούσαμε.

με λίγα λόγια εκεί που σκοτώνει το νίτρο είναι αδύνατο να στείλουμε συστηματικά τα σκάγια στον στόχο.

Παιδια μη τα κανουμε ολα ισα και ομια μπωρει να λεω καμια ξινιλα αλλα τα φυσιγγια ρεμινγκτον ειναι μια κατηγωρια μονα τους και δε τα φτανει καποια αλλη εταιρια τελος
Για εμένα το percorso η το παλιό condor δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από Remington καλά και τα Remi αλλά για αλλά κλίματα

Παντός καιρού λέμε‼️
Καποια στιγμη πρεπει να γινει συγκρητικο Percosso και Rem long range ισως με το 42γρ ειναι αδικο. Πιστευω οτι οι διαφορες θα ειναι αμελητεες. Εκει που μπορει να υπερεχει το ρεμ ειναι ησταθεροτητα αλλα πολυ κοντα και παλι τα δυο.

Καποια στιγμη πρεπει να γινει συγκρητικο Percosso και Rem long range ισως με το 42γρ ειναι αδικο. Πιστευω οτι οι διαφορες θα ειναι αμελητεες. Εκει που μπορει να υπερεχει το ρεμ ειναι ησταθεροτητα αλλα πολυ κοντα και παλι τα δυο.
Η δοκιμή πρέπει να γίνει Rem 36 με percorso και αν θέλεις το 42 με το PM40 είμαι σίγουρος τα Ιταλικά θα βγουν νικητές

Η δοκιμή πρέπει να γίνει Rem 36 με percorso και αν θέλεις το 42 με το PM40 είμαι σίγουρος τα Ιταλικά θα βγουν νικητές
Εγω θα στοιχηματιζα μια η αλλη τα 36αρια. Semi δεν ριχνω δεν εχω αποψη. 10 φυσιγγια 2 τσοκ ιδιο οπλο 30-45 μετρα βολες και βλεπουμε. ισως το κανω καποια στιγμη

Back