Απλά ο Αμερικανός κάνει τα ίδια και καλύτερα με μπαφερ και αντιμόνιο. Ο Έλληνας παλεύει με τα γκάζια.Τα παλιά Ολύμπιους του κουτουμανου 40 γρ σκότωναν τα πάντα παντού αλλά αν δεν είχες σωστό κοντάκι πήγαινες για ντεπονακι
Απλά ο Αμερικανός κάνει τα ίδια και καλύτερα με μπαφερ και αντιμόνιο. Ο Έλληνας παλεύει με τα γκάζια.Τα παλιά Ολύμπιους του κουτουμανου 40 γρ σκότωναν τα πάντα παντού αλλά αν δεν είχες σωστό κοντάκι πήγαινες για ντεπονακι
Και πολυ καλα θα εκανες, τα ειχα δοκιμασει καποτε το 35.5 νο6 και percorso no6 και ηταν πανω κατω τα ιδια, πολλες φορες μαλιστα ηταν το percorso καλυτερο, ολες οι δοκιμες ηταν στα 51 μετρα..Εγω θα στοιχηματιζα μια η αλλη τα 36αρια. Semi δεν ριχνω δεν εχω αποψη. 10 φυσιγγια 2 τσοκ ιδιο οπλο 30-45 μετρα βολες και βλεπουμε. ισως το κανω καποια στιγμη
Ε καλα μην τρελαθούμε κιόλας με το μάρκετινγκ μιτραΣε σχέση με το pm40 ,όχι με το μιτρομανιουμμην μπερδέψουμε κοσμο
Είδες τη δοκιμή που έβαλα?Και πολυ καλα θα εκανες, τα ειχα δοκιμασει καποτε το 35.5 νο6 και percorso no6 και ηταν πανω κατω τα ιδια, πολλες φορες μαλιστα ηταν το percorso καλυτερο, ολες οι δοκιμες ηταν στα 51 μετρα..
Οσον αφορα το nitro magnum ναι δεν παιζεται, ειναι αλλη κατηγορα.
Οχι που ειναι?Είδες τη δοκιμή που έβαλα?
Καλό και αυτό, στα ίδια τα κατατασσω.Το Heavy Load 42 που έβγαζε σε κασετίνα των 10 ήταν πολύ καλύτερο.
Δεν ξέρω που είναι σου βάζω και με μια που έριξα σήμερα πρώτη κύλινδρος μαμά φυσίγγι skeet lambro series 2 32 μέτρα ή δεύτερη ίδιο φυσίγγι ίδια μέτρα με τσοκ briley κύλινδροΟχι που ειναι?
...τι είπες πάλι ρε κουμπάρε! !!!Βγάλε την πόρτα της τουαλέτας και ρίξε!
Ωραιες ειναι, οι αλλες που ελεγες παλι σε μπετονακι ειναι?Δεν ξέρω που είναι σου βάζω και με μια που έριξα σήμερα πρώτη κύλινδρος μαμά φυσίγγι skeet lambro series 2 32 μέτρα ή δεύτερη ίδιο φυσίγγι ίδια μέτρα με τσοκ briley κύλινδρο
Αυτη η πρώτη είναι δεν ξέρω που την έβαλα νομίζω το μαμά τσοκ είναι καλύτερο από το briley και το μαμά είχε περάσει και τις δύο μεριές του πλαστικού διαμπερές ενώ το briley είχε και μερικά κολλημένα στην πίσω πλευράΩραιες ειναι, οι αλλες που ελεγες παλι σε μπετονακι ειναι?
Όχι σε ΚαρδαράΩραιες ειναι, οι αλλες που ελεγες παλι σε μπετονακι ειναι?
Ναι έφταιγε το μπριλευΑυτη η πρώτη είναι δεν ξέρω που την έβαλα νομίζω το μαμά τσοκ είναι καλύτερο από το briley και το μαμά είχε περάσει και τις δύο μεριές του πλαστικού διαμπερές ενώ το briley είχε και μερικά κολλημένα στην πίσω πλευρά
Eγω είδα ότι το μάμα είχε περισσότερα και ποιο στρωτά σκάγια και πέρασαν όλα διαμπερές το briley είχε κολλημένα στην πίσω μεριάΝαι έφταιγε το μπριλευ
Ρουκετα!!Τα παλιά Ολύμπιους του κουτουμανου 40 γρ σκότωναν τα πάντα παντού αλλά αν δεν είχες σωστό κοντάκι πήγαινες για ντεπονακι
Εχω εναμιση κουτι .Θανατηφορα .Τα καινουργια τι λενε ; Τα διασπορας 40 γραμ. με τι μπαρουτι ειναι ;Ρουκετα!!
Τα καινουρια Νικο, δεν ξερω...τα διασπορας η Μ92s εχουν ή ΜΒ36...θα σε γελάσω...Εχω εναμιση κουτι .Θανατηφορα .Τα καινουργια τι λενε ; Τα διασπορας 40 γραμ. με τι μπαρουτι ειναι ;
Το RC διχνει πιο καλη κρούση, συμφωνα με τις οπές..Καλημέρα σας. Μέχρι να παραλάβω τα νίτρο σε 2ρι για λαγό έρηξα δύο εξαρια.. Το ένα Ρίο 36 γραμμάρια και το άλλο rc 35 γραμμάρια.. 25 μέτρα με 3εη τσοκ.. Περίπου 93 σκάγια το Ρίο και περίπου 97 το rc.. Τις θεωρείται Καλές; Εγώ όχι.. Υγρασία άνω του 80% και θερμοκρασία 13 βαθμοί..
Ναι περισσότερα σκάγια τον τρύπησαν σε αν αντιθέσει με το rio που μόνο 2-3 διαπέρασαν.. Η κατανομή και η συγκέντρωση όμως είναι που με αγχώνειΤο RC διχνει πιο καλη κρούση, συμφωνα με τις οπές..