Θα σφαξω ενα μετα .να δουμεΤα καινουρια Νικο, δεν ξερω...τα διασπορας η Μ92s εχουν ή ΜΒ36...θα σε γελάσω...
Θα σφαξω ενα μετα .να δουμεΤα καινουρια Νικο, δεν ξερω...τα διασπορας η Μ92s εχουν ή ΜΒ36...θα σε γελάσω...
Ένα μπλε pigeon κάπως έτσι.. 36 ΓραμμάριαΠοιό Ρίο είναι?
Ναι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ πουθενά αλλούΤζαμπα θα τα καψουνε τα ρεμ ειναι πολλυ μπροστα αστο δε φτανοντε
Άλλαξε όπλοΝαι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ πουθενά αλλού
Δεν χρειάζεται τα όπλα μου δεν διαλέγουν φυσιγγια απλά νομίζω το συγκεκριμένο είναι για αλλά κλίματα τόσο απλά δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανάΆλλαξε όπλο
40 μαστόροι κ 60 μαθητάδες αυτό ριχναν ,αυτό κ το γιοφύρι της ΆρταςΔεν χρειάζεται τα όπλα μου δεν διαλέγουν φυσιγγια απλά νομίζω το συγκεκριμένο είναι για αλλά κλίματα τόσο απλά δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά
Ουτε καν τα διαφιμιζουνε εδω και χρονιαΝαι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ πουθενά αλλού
53gr τα παρακάτω.Εχω τσοκακια δόξα το θεό. Θα βαλω ένα 2ρη και θα ρηξω σε χαρτόνι το ρεμι νίτρο κ θα ανεβάσω τη δοκιμή με τη πρώτη ευκαιρία... Η τιμή δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς για λαγό τα θέλω περισσότερο οπότε 15 φυσίγγια το πολύ να ρηξω το χρονο
Χαχα όχι φίλε μου εντάξει. Για λίγες εξόδους που θα κάνω αξίζει αρκεί να με καλύψουν στα γούστα μου
Ναι με 3ρη.. Πριν λίγο ανέβασα και κάτι 6ρια πάλι με 3ρη στα 25 μέτρα όμως.
Πιο μαζεμενη τουφεκια Μπιλ το percorso αρα πιο πολλα μετρα ακομα, το nitromag βεβαια οπως εχουμε πει πολλες φορες, ειναι αλλη κατηγορια.View attachment 59995
View attachment 59996
Θέλουν να φάνε ψωμιά ακόμα οι μακαρονάδες.
Και τα 2 σκοτώνουν όμως άνετα λαγό.
Τα τσοκ τα είδες ... Mod με full ;Πιο μαζεμενη τουφεκια Μπιλ το percorso αρα πιο πολλα μετρα ακομα, το nitromag βεβαια οπως εχουμε πει πολλες φορες, ειναι αλλη κατηγορια.
Οχι δεν ειδα τσοκ, κι αυτα που ειδα πολλα ειναι...τωρα γυρισα απο τσιπουρα.Τα τσοκ τα είδες ... Mod με full ;
Ναι ρε συ αλλά δεν ξέρουμε που θα τουφεκίσουμε.
Τα nitro οι λαγάδες τα βάζουν τελευταία.
Οχι δεν ειδα τσοκ, κι αυτα που ειδα πολλα ειναι...τωρα γυρισα απο τσιπουρα.
Τα 6άρια αμερικάνικα είναι 5,5 ιταλικά.Ειχα δοκιμασει πιο παλια rem 35.5 no6 και percorso και δεν ειχα δει διαφορες, εκτος κι αν εχει πιο χοντρα σκαγια το rem.
Φοβερες ντουφεκες.. Το νούμερο 6 στα 53 γραμμάρια πόσα σκάγια έχει μέσα;53gr τα παρακάτω.
Τα 40μ είναι αστεία απόσταση για λαγό με αυτά τα φυσίγγια.
Τα πουλάνε και σε ότι ποσότητα θες οι περισσότεροι.
Σε νορμάλ αποστάσεις είναι εξωφρενικά σφιχτά.
View attachment 59992
View attachment 59994
420 σκάγια περίπου #5,5 ιταλικό ή #6 αμερικάνικο.Φοβερες ντουφεκες.. Το νούμερο 6 στα 53 γραμμάρια πόσα σκάγια έχει μέσα;
Όχι απλά ρώτησα γιατί σκέφτηκα πως θα χει καμία 500ρα μέσα χαχαχα... Για λαγό τα θέλω για φάσα έχω τα rc και κάτι nsi και μερικά condor.420 σκάγια περίπου #5,5 ιταλικό ή #6 αμερικάνικο.
Υπερβολή το βρίσκω.
Πάρε 2 και ρίξε για να δεις πως πάνε.
#6 δεν έχω.
Για φάσσες τα θες ή για λαγό ;
Ακριβώς....Ναι ρε συ αλλά δεν ξέρουμε που θα τουφεκίσουμε.
Τα nitro οι λαγάδες τα βάζουν τελευταία.