Φυσίγγια για την Φάσσα

Παιδια μη τα κανουμε ολα ισα και ομια μπωρει να λεω καμια ξινιλα αλλα τα φυσιγγια ρεμινγκτον ειναι μια κατηγωρια μονα τους και δε τα φτανει καποια αλλη εταιρια τελος
Συμφωνώ εν ολίγοις
Αλλά έλα πέστο σ'αυτούς που χάσαν γουρούνια από ελλατωματικά φυσίγγια
Τώρα που την αγόρασε η VISTA (CCI - federal ) ας ελπίσουμε ότι θα ξανα - στρωσει η ποιότητα

*https://en.wikipedia.org/wiki/Vista_Outdoor

Νιτρο ....2αρια...για λαγο;....προσεχε Γιαννη μη ριχνεις 3ευρα σε καθε τουφεκια και γυρνας αδειος....και μετα θα φταιει η benelli, το τσοκ, ο αναδρομος ερμης ,ο γειτονας που ειδες το πρωι μπροστα σου πριν πας στο βουνο... 🤣 🤣
τα 53 γρ 2αρια Φ3,75 έχουν περίπου τόσα σκάγια όσα τα 4αρια Φ3,25 στα 32 γρ
η λογική των μαγκνουμ γομώσεων είναι: βάζω 2 νούμερα πιο χοντρό σκάγι για να κερδίσω απόσταση λόγω μάζας
δεν έχει νοημα να βάλω ψιλό σκάγι ή κανονικό σε μαγκνουμ γομωση, δεν θα μΕ προσφέρει κάτι παραπάνω

View attachment 59995
View attachment 59996

Θέλουν να φάνε ψωμιά ακόμα οι μακαρονάδες.
Και τα 2 σκοτώνουν όμως άνετα λαγό.
Το percorso μου αρέσει καλύτερα και λόγο ταχύτητας και επειδή είναι πιο μαλακό βγαίνει ξεκάθαρα νικητής για εμένα

Αν τα είχες ρίξει σε θήραμα θα ήξερες ότι το percorso είναι σε όλα μπροστά από το Remi το 36
Για στειλε μια φοτογραφια με θυραματα που χτυπισες με περκορσο ρε φιλε μου εσυ γτ ετσι που τα λες σε κοβω μεγαλο κυνηγαρα το μονο που ειναι μπροστα το περκορσο ειναι σε ταχυτητες

Για στειλε μια φοτογραφια με θυραματα που χτυπισες με περκορσο ρε φιλε μου εσυ γτ ετσι που τα λες σε κοβω μεγαλο κυνηγαρα το μονο που ειναι μπροστα το περκορσο ειναι σε ταχυτητες
Kαι σε συγκέντρωση και σε διάτρηση τα Αμερικάνα ήταν μια φορά που δεν υπήρχαν πολλά και οι χωριάτες ενθουσιαζοταν από το made in Amerca

Attachments

• IMG_20200919_090253.jpg
    IMG_20200919_090253.jpg
    225,4 KB · Προβολές: 95
Το percorso μου αρέσει καλύτερα και λόγο ταχύτητας και επειδή είναι πιο μαλακό βγαίνει ξεκάθαρα νικητής για εμένα
Η ταχύτητα από μόνη της δεν λέει τίποτα.
Το percorso είναι πολύ καλό φυσίγγι και το λένε όλοι όσοι το ρίχνουν.
Με την Α0 δεν ξέρω αν φτιάξει ή αν χαλάσει.

Kαι σε συγκέντρωση και σε διάτρηση τα Αμερικάνα ήταν μια φορά που δεν υπήρχαν πολλά και οι χωριάτες ενθουσιαζοταν από το made in Amerca

Από συγκέντρωση είναι τα ίδια περίπου #4 αμερικάνικο express - #3 ιταλικό Percorso
1668437144062.png

Εσύ (αν θες) θα κάνεις την δοκιμή του "τενεκέ" στα 40m με τα 2 παραπάνω φυσίγγια να δούμε διάτρηση.

Χωριατης ειμαι και γω να ξερεις αλλα τα αμερικανικά φυσεκια δε τα φτανουν οι Ευρωπαίοι ρεμινγκτον σκαγια γουιντσεστερ δραμια στα υπολοιπα καντε οτι θελετε

Back