Ναι αυτα που εχουν 440 μετρα στα κρυα και τα 380 μετρα στο καλοκαιρι αχαχαχαχΔεν το ρίχνετε την κατάλληλη ώρα.
Διαλέγει ώρες το percorso.
Αυτό είναι το μυστικό
Μήπως διαλέγει κ χαρτιά ρεΔεν το ρίχνετε την κατάλληλη ώρα.
Αυτό είναι το μυστικό
την τεκνα μεσα στα σκαγια ειναι επιτιδες για να καινε και στη πορεια προς το στοχοΔεν το ρίχνετε την κατάλληλη ώρα.
Αυτό είναι το μυστικό
θα σου φτιαξω μια κουτα με αλατι να στην δωσω παιδι μου ,αλλα θελω αλφα καρτερια!Αυτο με τα φυσιγγια δωρο παιδες μου εχει συμβει πολλες φορες γτβοταν βλεπω κανα ξενο στο βουνο αν μου αρεσει η φατσα του και δεν ειναι κανας ξινος το διορθωνω λιγο στο που να κατσει να δει καμια φασσουλα και με το ανταποδιδουν φευγοντας να νε καλα τα παιδια που το εκτιμουν μερικοι
Τροχιοδεικτικά τα ριμάδια ...Αυτο με την τεκνα μεσα στα σκαγια ειναι επιτιδες για να καινε και στη πορεια προς το στοχο
Χοντρο βαλε για πλυντιρια πιατων αχαχαχαχ δραμιαθα σου φτιαξω μια κουτα με αλατι να στην δωσω παιδι μου ,αλλα θελω αλφα καρτερια!
Βρε σωβαρα τα αμερικανικα ειναι οι τιμες ειναι κομικοτραγικες αχαχαχαχαΤο περκορσο είναι μόνο για ορτύκια και άμα έχει υγρασία πάει το ξεπουπουλιασμα γόνατο ρε παιδιά ας μιλήσουμε για κάνα σοβαρό αμερικάνικο φυσίγγι.
Κατσ κατ ισι ρειιι.... Αιντ...Σούπερ κατσιάμαγικό σε πενταρι
Και τα τρια ειναι αριστα , το καθενα για τη δουλεια του.παντου τουφεκαω,αλλα πιο πολυ μου αρεσει το palombe ,super caccia και το pm40 ,to percoso εγω πρωσοπικα δεν το βρηκα τοσο σταθερο.
Όταν θα ρίξεις και μερικά NS και RC έλα να τα ξαναπούμεΧωριατης ειμαι και γω να ξερεις αλλα τα αμερικανικά φυσεκια δε τα φτανουν οι Ευρωπαίοι ρεμινγκτον σκαγια γουιντσεστερ δραμια στα υπολοιπα καντε οτι θελετε
Θα συνεχίσει με τεκναΗ ταχύτητα από μόνη της δεν λέει τίποτα.
Το percorso είναι πολύ καλό φυσίγγι και το λένε όλοι όσοι το ρίχνουν.
Με την Α0 δεν ξέρω αν φτιάξει ή αν χαλάσει.
Κι εγώ που πήρα ένα κουτί από αυτά να τα δοκιμάσω έτσι είναι όλα. Δεν τα έχω ρίξει ακόμα στο κυνήγι αλλά η εικόνα είναι αποθαρρυντικη.Για πες μου τι βλεπεις και δεν ειναι πρωτη φοραView attachment 60238View attachment 60239View attachment 60240
Και μιλαμε για νεο προιον ετσι τρεις φασσες τουφεκισα σκασανε στο πουπουλο βια 30 μετρα και δρομο ας φανε και τα κουναβια ρε παιδι μου αλλα τα υπολοιπα θα πανε για παγανα καθε φορα τα ιδια και με τα speed ξανα basieri απο εμπορικαΚι εγώ που πήρα ένα κουτί από αυτά να τα δοκιμάσω έτσι είναι όλα. Δεν τα έχω ρίξει ακόμα στο κυνήγι αλλά η εικόνα είναι αποθαρρυντικη.
Πού εισουνα ρε παιδί μου σήμερα και άργησες! Είχες πάει για τσιχλακια με τα σκιτακια?Όταν θα ρίξεις και μερικά NS και RC έλα να τα ξαναπούμε