Φυσίγγια για την Φάσσα

εγώ περσι με το extra 35gr μισόταπο σε Νο7 που κυνήγησα τις πέρδικες τις έκαιγε - φοβερή απόδοση και καθόλου κούτσουρο για 35γρ - μη με ρωτήσετε τί έχει μέσα δεν γνωρίζω δεν άνοιξα κανένα , 5 κουτάκια έκανα δώρο όταν ανέβηκα χωριό στον φίλο μου

γενικά ότι και να έχω ρίξε από bornaghi έμεινα ευχαριστημένος,πολύ προσεγμένα φυσίγγια μόνο που δεν είναι πάντα διαθέσιμα από την dispan

Πριν 3 μερες περιπου, και μπαινοντας στο site της nobel sport italia διαπιστωσα οτι το nobel speed το δειχνει με υψος παφυλα στον καλυκα 16mm[το ειχα ξαναδει και πριν 2-3 μηνες περιπου],ενω οσες φορες το εχω αγορασει ειναι 12mm[θα το ηθελα με 16mm]..xm.Προσπαθησα να στειλω email με ερωτημα στη nobel sport αλλα δυστυχως μου βγαζει συνεχεια error.Mηπως γνωριζει καποιος τι γινεται ή τυχον εχει επικοινωνησει ή κατι αλλο,γιατι δεν πιστευω οτι ενας τετοιος κολοσσος απλα εχει κανει λαθος.Θα μου πειτε τωρα, με τι ψιλοπραγματα ασχολεισε ....:)

Last edited:
Καλημέρα σας.Ποια η γνώμη σας για τα biturboτου lambro & τα gorilla; σε 38 γρ;;
Με αυτά που έριχνα δεν τα ξαναβρίσκω πλέον οπότε είμαι στο ψάξιμο
Θα ρίχνω με τη fabarm.
Όποια άλλη άποψη ασφαλώς είναι δεκτή!! :)

Θα ρίχνω με τη fabarm.
Καλημέρα, biturbo 36 gr και percorso έχω δοκιμάσει και είναι κορυφή!στο πολύ κρύο μπλε Lambro.

Το ύψος του μετάλλου στον κάλυκα δεν παίζει κανένα ρόλο όσον αφορά την αντοχή του.
Στην πραγματικότητα, η παράμετρος αντίστασης του κάλυκα που χρησιμοποιείται στα όπλα πιέσεων όταν μετρούν φυσίγγια λειοκάνου (με πλαστικό κάλυκα) είναι 0.

Θα ρίχνω με τη fabarm.
Τα biturbo τα ριχνω χρονια με Beneli και εναι εγγυηση.οπως και τα αντιστοιχα BP kai nobel sport

Παιδια θα θελα την αποψη σας για τα λαμπρο Α1 specialle 34γρ νουμερο 5...αξιζουν για φασσα;
Ωραια συγκέντρωση είδα στο πίνακα αλλά μου φάνηκαν λίγο αργά και ίσως σε κρύο υγρασία να είναι ψιλό αδυναμα

Τα 36 γραμμαρίων 6αρια του Κουτουμανου, με τι ειναι γεμισμένα παιδιά;
Τα έχει δοκιμάσει κανείς στην φασσα; Ειναι συγκεντρωτικά;
Με τι καιρό πηγαίνουν και με τι Τσόκ τα ρίχνετε;
Απέκτησα "φρέσκα" Briley Modified και Improved Modified και λέω να τα συνδυάσω με πρώτη ευκαιρία.
Λεω να ξεκινήσω με τα 3* για βολές μεχρι 30-35 μέτρα και αν πετάνε λίγο ψηλότερα να βάλω το 2*.
Πάσα βοήθεια πολύτιμη.
Υ/Γ : Με 1-2 ΨΙΛΟ- προϋποθέσεις : οτι θα πάω για κυνήγι και οτι οι κυρίες θα ειναι συνεπείς στο ραντεβού!!!!
Αλλιώς θα μείνουμε και φέτος στην ...θεωρία.

Last edited:
Tελικα καταφερα και επικοινωνησα χθες με την nobel sport italia και σημερα μου στειλαν απαντηση.what..Το speed ειναι πλεον με καλυκα 16mm,οτι υπαρχει σε 12mm ειναι στοκ.:)
Τωρα σε διαβασα μολις πηρα μερικα απο καλκατζακο ειναι δεκαεξαρης ο καλυκας. Πηρα σε 7 για τις κουρασμενες

Τωρα σε διαβασα μολις πηρα μερικα απο καλκατζακο ειναι δεκαεξαρης ο καλυκας. Πηρα σε 7 για τις κουρασμενες
Ξεχασα.Εκτος το speed,μου απαντησαν οτι 16mm θα ειναι και το classica.
Τι γνωμη εχεται για τα nsi speed 34;
Σε τσιχλες που το ριξα περυσι[2 κουτια] ηταν φωτια.:)

Αν δεν γεμιζα, η επηλογη μου θα ηταν Percorso di cacia se no 5kai 3 δαγκοτο.

Πάνε πολλά χρόνια , πάνω απο 18,που έριξα το ένα και μοναδικό 3άρι σε φάσσα. Η εικόνα μου εχει μείνει αξέχαστη.Όμως στα μέρη που κυνηγάω περισσότερο ,αυτά τα νούμερα τα οποία προορίζονται για πραγματικά μεγάλες αποστάσεις ,με οτι αυτο συνεπάγεται ,ειναι απαγορευτικά.
Και ειναι απαγορευτικά λόγω μορφολογίας της περιοχής.Τι να το κανω αν την βαρεσω ...πχ στα 70μ αφού δεν θα τη βρω ποτε.Με τοσο πυκνή βλάστηση ,αδιαπέραστη τις περισσότερες φορές και με την κλίση του εδάφους ,αντε γειά !

Back