Φυσίγγια για την Φάσσα

λοιπον τωρα μπορω να σου πω αφοβα βαρα α1 παντου. τα περιστερια τα εκαψα με τη μπενελα. 4 αστρα μαμα ολη μερα. δουλεψαν το πρωι με το κρυο κι ελαχιστη υγρασια. και φυσικα δουλεψαν αψογα και στον καλο καιρο. απο τα 15-20 εως και τα 30-35 μετρα τα πουλια πραγματικα τα εκαιγα.τα χρησιμ. σε νο 6. εννοειται οτι απο δω και περα θα τα χρησ. και στη φασσα. εκπληκτικο φυσιγγι. ημουνα σιγουρος για το 9αρι.τωρα ειμαι και για το 6αρι και φυσικα ο συνδυασμος την επομενη φορα θα ειναι και με 7αρι.μου αρεσε πιο πολυ απ το βεργινα. μιλαω παντα για τα 34 γραμμαρια
κλεισε τσοκ Ευριπιδη , 4 αστρα παμε για μπεκατσα σε πυκνο φιλε , σε φασσα τουλαχιστον 2 αστρα

Απο τον ιστότοπο της λαμπρο

Το καφέ Ηλία ειναι 33γρ με s4 απο νο1 εως νο6 σκάγια και c7 από νο7 εως ν9

Αντιθέτως το μπλε ειναι για πιο κρύα στα 36γρ με sipe απο νο1εως νο6 και c7 από νο7 έως νο8

Για τα δικα μου γουστα και τις προτιμήσεις αν το μπλε ειχε την s4 δεν θα έριχνα άλλο φυσιγγι
Το lambro μπλε ειναι 34gr και καλο σε υγρασιες .:)

Καλησπέρα στην παρέα! Φέτος στις φασσες λέω να δοκιμάσω τα 36αρια του Μητσακου τα έχει δοκιμάσει κάποιος? Γνωρίζει κανείς τα υλικά που χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο φυσίγγι? Η τιμή είναι στα 7.90 αρκετά χαμηλή για 36αρια ελληνικά!

Καλησπέρα στην παρέα! Φέτος στις φασσες λέω να δοκιμάσω τα 36αρια του Μητσακου τα έχει δοκιμάσει κάποιος? Γνωρίζει κανείς τα υλικά που χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο φυσίγγι? Η τιμή είναι στα 7.90 αρκετά χαμηλή για 36αρια ελληνικά!
Εχεις λινκ να δουμε με τι ειναι γεμισμενα;

κλεισε τσοκ Ευριπιδη , 4 αστρα παμε για μπεκατσα σε πυκνο φιλε , σε φασσα τουλαχιστον 2 αστρα
Ειναι αναλογως το μερος που ειναι το καρτερι.Κι εγω χρησιμοποιω το 4αρι σε φασσες σε ορισμενα μερη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Τωρα αν περασει και καμμια στο θεο,αστη να περασει, οι αλλες ομως θα φανε χωμα.

Back