Πήρα σήμερα μια δεκάδα B&P F2 Long Range σε νούμερο 5 για τα μπασίματα.
Τα είχα ρίξει στο παρελθόν και μου άρεσαν πολύ.
Αυτα ριχνω στο λαγο σε 4αρι...ενας που πηρα σχετικα αμεσα καταβολη!Πήρα σήμερα μια δεκάδα B&P F2 Long Range σε νούμερο 5 για τα μπασίματα.
Αρι τα τα mb extra b&p τα 35αρια τα εχεις ριξει;Πιο παλια που δεν γεμιζα κ ασχολιομουν περισσοτερο μαζι τους, απο τον καμπο μεχρι το βουνο κ απο Οκτωβρη μεχρι Φλεβαρη τους εριχνα τα RC 35 Serie Oro σε 5αρια, 6αρια και 7αρια... Απο τα ωραιοτερα φυσιγγια που εχω ριξει κ απροβληματιστα παντου...
Για καποιο λογο εγω με τα F2 Long Range δεν τα βρηκαμε....
για τον οκτωβρη θα σου προτεινα να δοκιμασεις και A1 speciale 34 γρ. νο 6Για την φασσα τα σκεφτομουν να τα δοκιμασω τωρα τον οκτωβρη αλλα μαλλον παλι σε c7 μαυρο θα καταληξω!
Ας έρθουν και ναναι μπόλικες και θα τις κανονίσουμε με οτι έχουμε.
Δεν αναφέρθηκα σε δράμια ΚύριοςΕκτός από δράμια συνάδελφε, πρόσεχε τι λες, ξέρω που μένεις...
Δεν αναφέρθηκα σε δράμια Κύριος
Τα F2 36 αποτι εχω δει και μου εχει πει φιλος που τα δουλευει απο 3 μεχρι 6 νουμερο θελουν κρυο και υγρασιες λογο που ειναι δυνατουτσικαΠιο παλια που δεν γεμιζα κ ασχολιομουν περισσοτερο μαζι τους, απο τον καμπο μεχρι το βουνο κ απο Οκτωβρη μεχρι Φλεβαρη τους εριχνα τα RC 35 Serie Oro σε 5αρια, 6αρια και 7αρια... Απο τα ωραιοτερα φυσιγγια που εχω ριξει κ απροβληματιστα παντου...
Για καποιο λογο εγω με τα F2 Long Range δεν τα βρηκαμε....
Φυσλιγγια για στόλισμα αν με ρωτάς!!Ποιος έχει άποψη - εντυπώσεις γι αυτά;
Κάν΄ το πιο λιανά ρε μάγκα... .lazy.Φυσλιγγια για στόλισμα αν με ρωτάς!!
Δεν έχω ιδέα για την απόδοσή τους αλλά γουστάρω τρελά την εξωτερική τους εμφάνιση!Κάν΄ το πιο λιανά ρε μάγκα... .lazy.
Δεν έχω ιδέα για την απόδοσή τους αλλά γουστάρω τρελά την εξωτερική τους εμφάνιση!
Πράγματι πανέμορφα! Και εγώ εντυπωσιάστηκα από την εμφάνιση.Και δωράκι στην κοπελιά σου να τα κανεις δεν θα σου πει όχι..
Ωραίες παραστάσεις ανευ φόντου και πολύ όμορφα για το χριστουγεννιάτικο δέντροΠοιος έχει άποψη - εντυπώσεις γι αυτά;