Φυσίγγια για την Φάσσα

ακουστε λοιπον ο συνδυασμος ο πρωινος για τα φασσοπεριστερα. πρωτο feltro 7αρι.2ο καφε 6αρι 3ο α1 6αρι.μολις στρωσει λιγο α1 6αρι και μετα βεργινα 7αρια η 206 formula 7αρια.για δυσκολες συνθηκες αν υπαρξουν υπαρχουν παντα μερικα percorso και α1 36.αν ο καιρος ειναι καλος υπαρχουν και χαμηλοτεφα γραμμαρια. οπως καταλαβαινετε θα φορτωθω σαν το γαιδαρο
.RESPECT..RESPECT.
Feltro 7αρι πρωτο... μονο για αυτο εισαι δυναμη

Περιμενω εντυπωσεις απο τα φασσοπεριστερα.Ευχαριστω.Οταν λες "κανουν μπαμ",εννοεις πολυ θορυβο?Ρωταω γιατι σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω στα περαματα φασσας,και σε περιπτωση βροχης,υγρασιας(συνηθως χωρις ιδιαιτερο κρυο) μηπως και φαω καμμια φολα.
λοιπον τωρα μπορω να σου πω αφοβα βαρα α1 παντου. τα περιστερια τα εκαψα με τη μπενελα. 4 αστρα μαμα ολη μερα. δουλεψαν το πρωι με το κρυο κι ελαχιστη υγρασια. και φυσικα δουλεψαν αψογα και στον καλο καιρο. απο τα 15-20 εως και τα 30-35 μετρα τα πουλια πραγματικα τα εκαιγα.τα χρησιμ. σε νο 6. εννοειται οτι απο δω και περα θα τα χρησ. και στη φασσα. εκπληκτικο φυσιγγι. ημουνα σιγουρος για το 9αρι.τωρα ειμαι και για το 6αρι και φυσικα ο συνδυασμος την επομενη φορα θα ειναι και με 7αρι.μου αρεσε πιο πολυ απ το βεργινα. μιλαω παντα για τα 34 γραμμαρια

λοιπον τωρα μπορω να σου πω αφοβα βαρα α1 παντου. τα περιστερια τα εκαψα με τη μπενελα. 4 αστρα μαμα ολη μερα. δουλεψαν το πρωι με το κρυο κι ελαχιστη υγρασια. και φυσικα δουλεψαν αψογα και στον καλο καιρο. απο τα 15-20 εως και τα 30-35 μετρα τα πουλια πραγματικα τα εκαιγα.τα χρησιμ. σε νο 6. εννοειται οτι απο δω και περα θα τα χρησ. και στη φασσα. εκπληκτικο φυσιγγι. ημουνα σιγουρος για το 9αρι.τωρα ειμαι και για το 6αρι και φυσικα ο συνδυασμος την επομενη φορα θα ειναι και με 7αρι.μου αρεσε πιο πολυ απ το βεργινα. μιλαω παντα για τα 34 γραμμαρια
Benelli+lambro=λιωσιμο φασσας:)Ερχονται!!!

Το lambro feltro 34 9αρι το δοκιμασα περυσι πρωτα σε χαρτονι.Δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα οι κατανομες του με 5 και 4 τσοκ σε 25 m αν θυμαμαι καλα.Σε κυνηγι μπεκατσας με σκυλο φερμας παντως,2 μπεκατσες που χτυπησα με τα feltro,ειχα ακαριαιες καταβολες και χωρις ιχνος αιματος.Τα πουλια ηταν λες και δεν ειχαν τουφεκιστει.

Εγω θα παραμείνω σταθερός σε δυο επιλογές.Στα percorso caccia και Labro μπλε.
Τώρα στην αρχή ,αλλα και αργότερα ,θα ρίξω και μερικά Lambro καφέ που πήρα πέρυσι μετα απο πολλά χρόνια .Μένω να δοκιμάσω μια και τα πήρα πέρυσι, τα ΜΒ 36.
Τα πουλιά είναι λίγα πια στα μέρη μου και δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω για να δοκιμάσω πολλά φυσίγγια.

Απο τον ιστότοπο της λαμπρο

Το καφέ Ηλία ειναι 33γρ με s4 απο νο1 εως νο6 σκάγια και c7 από νο7 εως ν9

Αντιθέτως το μπλε ειναι για πιο κρύα στα 36γρ με sipe απο νο1εως νο6 και c7 από νο7 έως νο8

Για τα δικα μου γουστα και τις προτιμήσεις αν το μπλε ειχε την s4 δεν θα έριχνα άλλο φυσιγγι

Παυλο εμενα μου αρεσουν πολυ τα φυσιγγια με c7,αγαπαω πολυ τα c7 τα μαυρα και τα nsi classica,επομενως λεω να τα δοκιμασω τα καφε στις φασσες του οκτωβρη!
Ηλία ωραίο φυσίγγι με C7 και συγκεντρωτικό είναι το 34άρι της Nobelsport.;)

Ηλία ωραίο φυσίγγι με C7 και συγκεντρωτικό είναι το 34άρι της Nobelsport.;)
Μου το λεει ο φιλος απο το κυνηγομαγαζο που παω,και σε φοβερη τιμη,φθηνοτερο και απο το classica,πρεπει να τα δοκιμασω φετος.τα εχεις δουλεψει;

Μου το λεει ο φιλος απο το κυνηγομαγαζο που παω,και σε φοβερη τιμη,φθηνοτερο και απο το classica,πρεπει να τα δοκιμασω φετος.τα εχεις δουλεψει;
Ναι Ηλία τα ρίχνω στις τσαρτσάρες σε 8-7 και παλαιότερα τα είχα ρίξει και στο παπί σε 6άρι.

Στο πέρασμα της φάσσας δεν το έχω ρίξει γιατί προτιμάω 36 γραμμάρια.
Τον χειμώνα τα ρίχνω συνήθως.
Αλλά δεν έχουν θέμα από καιρό.

• Like
Reactions: zas
Back