Δυσκολο να τα βρω.Τα lambro δηλαδη δεν.....?Δεν μ' ενδιαφερει να'ναι οπωσδηποτε με α1 ή 34 γρ.Αν μπορισ να βρεισ του ρουμελιοτη τα ασπρα με α1×34 φυσηγγαρα πολυ καλύτερο απο lambro speciale.
Δυσκολο να τα βρω.Τα lambro δηλαδη δεν.....?Δεν μ' ενδιαφερει να'ναι οπωσδηποτε με α1 ή 34 γρ.Αν μπορισ να βρεισ του ρουμελιοτη τα ασπρα με α1×34 φυσηγγαρα πολυ καλύτερο απο lambro speciale.
εχω ριξει τα 9αρια με αρκετη υγρασια σε τσιχλες χειμωνα και μαμουσανε. για μεθαυριο που θα παω στο βουνο για φασσοπεριστερα εχω ενα κουτακι 6αρια μαζι μου. ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι. μονο σε νοτια με υγρασια μην τα ριξεις. οχι οτι εχουνε θεμα αλλα θα κανουνε πολυ μπαμ. ειναι απ τα αγαπημενα φυσιγγια. και με 6,50 ευρα που τα παιρνω δεν εχω παραπονοΚαποια αποψη για τα lambro a1 speciale 34 no6 για φασσες? κυριως σε υγρασια, γιατι με καλο καιρο ολα καλα ειναι.Κατι αλλο σε παρομοια τιμη[οικονομικα] με τα lambro?
Αλλοι μπαρουτι η α1speciale που εχουν τα λαμπρο και αλλοι μπαρουτι η α1 εχουν διαφορεσ.τωρα για φησηγγια με α1 στα 34γρ. Ξερω μονο του ρουμελιωτη και του ζωχιου απο Κέρκυρα?Δεν μ' ενδιαφερει να'ναι οπωσδηποτε με α1 ή 34 γρ.
Περιμενω εντυπωσεις απο τα φασσοπεριστερα.Ευχαριστω.Οταν λες "κανουν μπαμ",εννοεις πολυ θορυβο?Ρωταω γιατι σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω στα περαματα φασσας,και σε περιπτωση βροχης,υγρασιας(συνηθως χωρις ιδιαιτερο κρυο) μηπως και φαω καμμια φολα.εχω ριξει τα 9αρια με αρκετη υγρασια σε τσιχλες χειμωνα και μαμουσανε. για μεθαυριο που θα παω στο βουνο για φασσοπεριστερα εχω ενα κουτακι 6αρια μαζι μου. ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι. μονο σε νοτια με υγρασια μην τα ριξεις. οχι οτι εχουνε θεμα αλλα θα κανουνε πολυ μπαμ. ειναι απ τα αγαπημενα φυσιγγια. και με 6,50 ευρα που τα παιρνω δεν εχω παραπονο
Vendeta lamproΠεριμενω εντυπωσεις απο τα φασσοπεριστερα.Ευχαριστω.Οταν λες "κανουν μπαμ",εννοεις πολυ θορυβο?Ρωταω γιατι σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω στα περαματα φασσας,και σε περιπτωση βροχης,υγρασιας(συνηθως χωρις ιδιαιτερο κρυο) μηπως και φαω καμμια φολα.
Τώρα μου τα χάλασες,Νόμιζα ότι θα προτείνεις συνταγή ιδιογωμοτικης φωτοβολιδας..Lambro μπλε
Για οκτωβριανα περασματα τα εχεις δοκιμασει;πανε με αυτο τον καιρο;εχω ριξει τα 9αρια με αρκετη υγρασια σε τσιχλες χειμωνα και μαμουσανε. για μεθαυριο που θα παω στο βουνο για φασσοπεριστερα εχω ενα κουτακι 6αρια μαζι μου. ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι. μονο σε νοτια με υγρασια μην τα ριξεις. οχι οτι εχουνε θεμα αλλα θα κανουνε πολυ μπαμ. ειναι απ τα αγαπημενα φυσιγγια. και με 6,50 ευρα που τα παιρνω δεν εχω παραπονο
Ντουφεκιαραααααα!πως να μην πεσει η φασσα...
Με τι οπλο και συνηθως με τι καιρο αν επιτρεπεται?Vendeta lampro
Με καλο καιρο ομως, τι γινεται?Εχω ακουσει για αιματα.Εεεεε εμποριου ροτησε.το σηγκεκρημενο εχει μεσα sipeeeee δεν μασαει σε υγρασιες
το ψωμι τους. μην τα φοβασε αυτα τα φυσιγγια. ειναι απ τα πολυ καλα του λαμπρουΓια οκτωβριανα περασματα τα εχεις δοκιμασει;πανε με αυτο τον καιρο;
Μπραβοβρε Εβριπηδη..shake.το vendetta δεν θελω ουτε να το βλεπω. αλλωστε με c7 πολυ καλυτερο και πολυ πιο μαλακο το βεργινα. το μπλε θελει πολυ κρυο και υγρασια αλλιως ψαξτε να βρειτε τον ωμο σας.επισης αν θελετε φυσιγγι απιστευτο με c7 αλλα λιγο δυνατο καφε 7αρι το οποιο ειναι θανατος