6 και 5Ηταν και εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημένα μου περδικοφυσιγγα.
Τι νούμερο δουλεύεις στην φασσα?
Στο μπαικαλ αυστηρά έως 34γρ ,και αυτά σπάνια..μην τα βαλεις παντωε στο baikal γιατι θα το καταλαβει ο ωμος σου. ουτε με την 391 δεν τολμουσα να τα ριξω. μονο στη rem θα τα εβαζα
Τασο και ομως.. 28 gr σε συνθηκες παγωνιας με υγρασια και χιονοκαλυψη με εκαναν να αναθεωρησω. Ενα αξιοπρεπες φυσιγγι 34γρ ειναι οτι πρεπει για τη φασσα.ούτε και με ενα ελαφρύ σε ακραίες συνθήκες.Έτσι άπλα..
Αν βαλει Τασαρος στον "συντροφο" 28 γρμ θα παθει πλακα!!.what.Τασο και ομως.. 28 gr σε συνθηκες παγωνιας με υγρασια και χιονοκαλυψη με εκαναν να αναθεωρησω. Ενα αξιοπρεπες φυσιγγι 34γρ ειναι οτι πρεπει για τη φασσα.
.off αλλα 28 και συντροφος ταμαμΑν βαλει Τασαρος στον "συντροφο" 28 γρμ θα παθει πλακα!!.what.
Δεν προκειται να ξαναλλαξει φυσιγγι!
(Λεμε και καμια μ@λ@κια να περναει η ωρα!.violin.)
Μην την φοβάσαι την rc Ευριπο, ως επιτοπληστον γεμίζει με πυρίτιδες της B&P.εγω παλι δεν τα εμπιστευομαι γιατι η rc αλλαζει συνεχεια πυριτιδες στα φυσιγγια της με αποτελεσμα να μην ξερεις τι παιρνεις. γιατι δε πας σε κατι πιο δοκιμασμενο οπως το percorso?
Εσυ μην ακουσεις για "συντοφο",σπιθιζουν τα ματια σου!........off.off αλλα 28 και συντροφος ταμαμ
Εσυ μην ακουσεις για "συντοφο",σπιθιζουν τα ματια σου!........off
σωστοοοοοοοοςςςςςςςΟταν βλεπεις τις "ντακοτες"η ακους τα "ελικοπτερα",Ευρι,σιγα μην εχεις το μυαλο σου σε κλωτσηματα!Και με πυροβολο των 105 να'ριχνες....
Η καρδια δουλευει στα κοκκινα!!
Φυσικα και μπορεί να γίνει και αυτο,και υπάρχει και άλλο ένα σκοπευτικο στα ίδια γραμμάρια με αυτή την φημη..28 gr σε συνθηκες παγωνιας με υγρασια και χιονοκαλυψη με εκαναν να αναθεωρησω.
Και ποιος είπε ότι δεν το έχω κάνει??????????Αν βαλει Τασαρος στον "συντροφο" 28 γρμ θα παθει πλακα!!.what.
Ενω αν εφερναν θα εισουν...αμετακινητος!Και ποιος είπε ότι δεν το έχω κάνει??????????
Σε τσίχλα κ τρυγονι ήταν χάρος με δρεπάνι..(nsi Sporting και clever mirage)
Αλλά δυστυχώς πλέον δεν φέρνουν εδώ 28γρ γιατί μένουν στα ραφια,για γνωστούς λόγους...buy buy..off
Το οτι θα εμπλεκα με διάφορες μάρκες ειναι σίγουρο,ομως τα 28γρ με το μπαικαλακι και σε ορισμένα κυνηγια θα ηταν αχώριστοι φίλοι..Ενω αν εφερναν θα εισουν...αμετακινητος!
Αν μπορισ να βρεισ του ρουμελιοτη τα ασπρα με α1×34 φυσηγγαρα πολυ καλύτερο απο lambro speciale.Καποια αποψη για τα lambro a1 speciale 34 no6 για φασσες? κυριως σε υγρασια, γιατι με καλο καιρο ολα καλα ειναι.Κατι αλλο σε παρομοια τιμη[οικονομικα] με τα lambro?