Ευχαριστω! Τα εχει δοκιμασει κανεις;
Εχεις δοκιμασει και αλλα φυσιγγια απο την σειρα club; τα 36αρια ειναι σταθερα;Club 36 γραμμάρια,χειμώνα καλοκαίρι και πάντα με εξαιρετικά και σταθερά αποτελέσματα!
Ειναι παρα πολυ σταθερα τα 36γραμμαρια οπως επισης και τα 32 γραμμαρια που τα χρησιμοποιω για τσιχλοκοτσυφαΕχεις δοκιμασει και αλλα φυσιγγια απο την σειρα club; τα 36αρια ειναι σταθερα;
Τα διασπορας τα ειχα δοκιμασει σε απογευματινο στα παπια,δεν με αφησαν ευχαριστημενο,χωρις καθαρα σκοτωματα και λιγο σφιχτο σε σχεση με αλλα διασποραςΑν και βγαίνουμε .off ενώ χρησιμοποιούσα για χρόνια τα club 32 διασποράς για πολλά χρόνια, φυσίγγια της συγκεκριμένης εταιρίας δεν θα ξαναπάρω μετά από αυτό που έκαναν. Ένιωσα να με κοροϊδεύουν...
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-27#post-38040
Όπως έγραψα στο post που έβαλα link, μετά την αλλαγή είδα τραυματισμένα πουλιά σε όλες σχεδόν τις τουφεκιές. Αυτό βέβαια βέβαια μπορεί να είναι σύμπτωση και να μπορεί να ευθύνομαι εγώ και όχι η αλλαγή στα φυσίγγια. Αυτό όμως που θέλω εγώ προσωπικά είναι ότι από τη στιγμή που εμπιστεύομαι ένα φυσίγγι πάνω από 10 χρόνια δεν θέλω να αλλάξουν τα υλικά του ακόμη κι αν είναι το ίδιο βλητικά. Επαναλαμβάνω είναι προσωπική άποψη και δεν προτρέπω να το κάνουν άλλοι. Πες ότι είναι ένα χούι μου...Γιατί ένιωσες να σε κοροϊδεύουν;
Στις δοκιμές είχαν διαφορά ως προς την βλητική απόδοση;
θα σε γελασω ..κοντα στο 10 πιστευωΤολη
Πολύ παραστατική δοκιμή.
Ευχαριστούμε.
Τιμή ;
Τολι το brain TM τη συσφιξη ειναι;Σημερα δοκιμη Σχιστο με τα sigma 3 international 36grm No4 , εξαρχης να πω οτι τα 2,2 πυριτιδα με τρομαξε και ακουγεται πολυ.... ΑΛΛΑ ... ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΛΑΚΟ" για τη γομωση του και πολυ γρηγορο!
εριξα εναντιων των Lambro A1 34grm No5 που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ειναι πιο μαλακο και θα εκανε και καλυτερη συγκεντρωση-κατανομη λογο εποχης ... ΑΜ ΔΕ!!! σε σκαγια λογικα σχεδον τα ιδια πρεπει να χουν το 5αρι 34γρμ με το 4αρι 35,5 ... αλλα ρε παιδια το sigma Κεντησε και ηταν εμφανες πιο γρηγορο και "ελιωνε" ποιο πολυ τα σκαγια στο πινακα, που σημαινει δυναμη κρουσης!
Δηλαδη σε κρυο ποσο καλυτερο θα ειναι ????? Επισης σε 5-6 για φασσα ...ρε παιδια θα γαμει το φυσιγγι! Εχω ριξει αρκετα βαρια φυσιγγια σε παπια ...εεεε αυτα μου αρεσαν , αν ηταν αχυρο , βαρια κλπ κλπ ...ο πρωτος που θα το ελεγε θα ημουν!
**** Η πλακα ειναι οτι ηταν παρεα ενας κυριος , σκοπευτης - ιδιογομωτης ...οταν ακουγε τα ΜΠΑΜ ...μου λεει, ρε παιδι μου τι ριχνεις 1,90 εχεις βαλει μεσα, ΟΧΙ του λεω 2,2 .... επαθε πλακα!! Ελα του λεω να ριξεις ενα με το vinci μου. εριξε ...εκει ΕΠΑΘΕ ΠΙΟ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ... δεν πιστευε με τιποτα οτι ηταν 2,2 και ομως ειχε αριστη κατανομη (ειναι η τελευταια φωτο IMG_20161007_11210 ) και απο ταχυτητα turbo!
τωρα τι μαγκιες κανει ο κατασκευαστης ΔΕΝ ξερω ...το μονο που ξερω ειναι οτι το φυσιγγι γαμαει! εχω 5-6 περισευμα , οποιος θελει για να πειστει του τα δινω Σχιστο.
οι παρακατω 4 βολες ειναι στα 37μ, η Πρωτη με Carlson IM Και οι αλλες 3 με Brain TM
..... και εδω ...το πιο "εποχιακο" lambro A1 34 grm No5
Το ειδα σαν ενα καλο κυνηγετικο τσοκ που θα σου δωσει και ποιο κοντα αλλα εχει και δρομο μπροστα του για κανα ποιο μακρινο...Γρηγορη , πρωτα απ ολα , πως σου φανηκε το φυσιγγι? το ΤΜ ειναι κλειστο 3* αλλα ΟΧΙ ΙΜ ποιο ανοικτο απο ΙΜ
Και το φυσιγγι φαινεται καλο,σε θηραμα το δοκιμασες;Το ειδα σαν ενα καλο κυνηγετικο τσοκ που θα σου δωσει και ποιο κοντα αλλα εχει και δρομο μπροστα του για κανα ποιο μακρινο...
ειχα παει χθες στο Αττικο παρκο αλλα δεν με αφησανΚαι το φυσιγγι φαινεται καλο,σε θηραμα το δοκιμασες;
Ναι αλλα σκεψου οτι ηταν ΕΜΦΑΝΩΣ ποιο αργο ... και ειναι μαλάκο και αρα ποιο συγκεντρωτικο .... αν ειχαμε σημερα 0 βαθμους .... τα θα βλεπαμε λες ...Ενα κλασμενο Α1 και το sigma θα κενταγεΤόλη εγώ ξεχώρισα την τελευταία τουφεκιά με το A1 και τσοκ το TM...
Σε όποιο μέρος του πίνακα και να μπει είτε φάσσα είτε παπί καθάρισε.
... τωρα τι μαγκιες κανει ο κατασκευαστης ΔΕΝ ξερω ...