αυτα τα 750bar με 440 στα 39....κατι δεν μου παει.xm....λοιπον ερχοντε και τα Long range ...... (ακους Γιωργη) , sigma 3 , 39 γρμ με Buffer , 440 αρχικη, 750bar ΜΟΝΟ!!!! με tecna
Μαλλον ξέρει κόλπα ....με κανονάκι οι πιέσεις .....τι να σε πω , οταν δοκιμασω θα σε πω. Αλλά κάτι πατέντες κάνει.αυτα τα 750bar με 440 στα 39....κατι δεν μου παει.xm.
Και εγω ειμαι μαζορετα στο ΝΒΑ....μην κοιτας που ηρθα για το μπασιμο τις τσιχλαςΜαλλον ξέρει κόλπα ....με κανονάκι οι πιέσεις .....τι να σε πω , οταν δοκιμασω θα σε πω. Αλλά κάτι πατέντες κάνει.
Πάντως το 36 είναι πύραυλος...και μαλακό σχετικά...οπότε κάτι κόλπα σίγουρα ταχεί
okkkk , γνωμη σου .... αλλα αν δεν δοκιμασεις κατι δε μπορει να εχεις αποψη ...σωστα? και το 36αρι με τα 2,20 .... ειπατε τα οσα , οσοι ομως το ριξαμε Σχιστο, αλλαξαμε γνωμη ...ειδικα σε ανακρουση!Και εγω ειμαι μαζορετα στο ΝΒΑ....μην κοιτας που ηρθα για το μπασιμο τις τσιχλας
Οπως ακριβως το ειπες γνωμη μου...παντως φυσιγγι 39γρ ειναι δυσκολο να βγαλει 440 με μονο 750bar.xm.και με τοσα bar να δουλεψει καλα και στις παγωνιες.xm.αν μπορεις ανοιξε ενα να δουμε τη εχει μεσαokkkk , γνωμη σου .... αλλα αν δεν δοκιμασεις κατι δε μπορει να εχεις αποψη ...σωστα? και το 36αρι με τα 2,20 .... ειπατε τα οσα , οσοι ομως το ριξαμε Σχιστο, αλλαξαμε γνωμη ...ειδικα σε ανακρουση!
Δεν ξερω τη εχει κανει...το tekna 2,05&39 δουλευει γιατι δεν πιστευω να εχει 2,50γρ εκτος αν εχει κανει αυτο που νομιζω οποτε παω πασο...τις ταχυτητες τις πιστευω τα bar μου φαινονται πολυ λιγα...εκτος και αν μετραει στο V0Γρήγορη εσύ γεμίζει κιόλας....εγώ όχι. Ο άνθρωπος μου είπε επ ακριβώς
"Το φυσιγγι έχει tecna 2,50 39+buffer ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να το αντιγράψουν, θα έχουμε ατύχημα" μετρημένο στο κανονάκι του και στο ταχογραφο του.
Τώρα αν είσαι μάγκας ιδιογομωτης .... Πες μας και εσύ τι κάνει .xm.
Τώρα αν είσαι μάγκας ιδιογομωτης .... Πες μας και εσύ τι κάνει .xm.
2,50gr τεκνα....μπραβο στο τσακαλι...για αυτο το λογο σου ειπε μην προσπαθησει να το αντιγραψει κανεις και εχει τρεχαματα...Ελα βρε πες το μυστικο...όχι Γρήγορη 2,50, τώρα τα 440 αν είναι v0 ή V1-2 ,θα σε γελασω
Τολι δοκιμασε να ριξεις ενα με κανονικο τσοκ συσφυξης 2αστρα στην ιδια αποσταση να δεις που θα βγαλει μεγαλυτερη συγκετροση σε σχεση με οποιοδηποτε τσοκ φρενου....Δοκιμή των Sigma 3 39γρμ+baffer πλαστικο ηταν σε πολυ ψιλη σκονη. Απόσταση 50 μέτρα με anaconda long range με το remington V3. 3αρια νούμερο (βρήκα μέσα και 4-5 ψιλά Νο 9 ή 10). Πυρίτιδα 2,50 γρμ , λακτισμα ...ειχε αλλα οχι κατι τρομερο ομως, σαν semi . ο συγκεντρωτηρας ηταν μια ταπα και ενα ξεχωριστο ψιλο πλαστικο σαν Tube. Ειχε 21 βαθμους και δοκιμασα σε χαρτονι 1,2 χ 1,2 , καπου στα 120 σκαγια ειχε ολο το χαρτονι (λογικα σκαρτα 200 πρεπει να εχει μεσα) η ταχυτητα ηταν καλη για 39αρι ο κατασκευαστης μου πε V1.5 440M/s , ισως δε μπορω να το κρινω , παντως ηταν γρηγορα, η συγκεντρωση ομως (εριξα 1 μονο φυσιγγι οποτε δεν ειναι ασφαλες πορισμα) δε μου πολυ αρεσε, ναι μεν ειναι 3αρια, αλλα το κεντρο ειχε κενα , οκ το πρασινο θα επεφτε αλλα μιλαμε για φυσιγγι που ειναι για +50μετρα , ισως με κρυο να ειναι καλυτερα
Αν πω ποια ειναι το μοναδικο σιγουρο ειναι που θα κανω λαθος...με οποιοδηποτε τσοκ εκτος φρενατου θα ακουση καλυτερα η ντουφεκια λογο βυσματοςΓρηγορη εχω 1* μαμα , και στο vinci to 1* , 2* και Carlson ΙΜ , γιατι πιστευεις οτι το ανακοντα το χαλα???
Τελικα τι πυριτιδα ειναι?
Τόλη από τα λίγα που γνωρίζω, (τον γνωρίζει ο συνκυνηγός μου Γιώργος που έχει πάει αρκετές φορές από εκεί) έχει κι αυτός τα μυστικά του...
Φυγε 15 μετρα πισω.....ειναι λιγα τα 35 για 3αρια,,,,,βαλε και ποιο μεγαλο χαρτιΓρηγόρη βολη στα 35 μετρα με ΙΜ CARLSON - Vinci , sigma 3 , 39grm No 3
Σε βρεγμενο καταλογο περασε σχεδον 250 σελιδες ..στα 230 περιπου ειχαν σταματησει τα περισσοτερα και καποια εφθασαν μεχρι 256 σελιδα.
125-130 σκαγια περιπου μετρησα αλλα το χαρτονι ηταν 72*60 ποντους ... οποτε λιγοτερο απο κυκλο 76 ποντων .... οποτε θεωρητικα αν ηταν 76αρι το χαρτι μιλαμε για 75% σχεδον απο 2* (65% περιπου ηταν στο 60*72 χαρτονι) ...σαν νουμερα ειναι καλα , αλλα θα ηθελα λιγο ακομη καλυτερη κατανομη στο κεντρο