Να πας για επιβλαβη που ειναι ερκεταπως θα το βαλεις στο οπλο σου αν δεν το δοκιμασεις...με.pop.ειχα παει χθες στο Αττικο παρκο αλλα δεν με αφησαν
Να πας για επιβλαβη που ειναι ερκεταπως θα το βαλεις στο οπλο σου αν δεν το δοκιμασεις...με.pop.ειχα παει χθες στο Αττικο παρκο αλλα δεν με αφησαν
Λοιπον μόλις μιλησα με τον κατασκευαστή €9 ειναι τα 36αρια και λίγο παραπανω τα 39αρια .....όλα με 430 αρχικη....που καταλαβαίνουμε τι κάνει στο παπι ..φασσα!!!Τολη
Πολύ παραστατική δοκιμή.
Ευχαριστούμε.
Τιμή ;
Αλλοι ειναι δυσαρεστημενοι κι αλλοι πινουν νερο στο ονονομα του...Από τα λίγα που ξέρω και εδώ στην περιοχή μου οι απόψεις για τον συγκεκριμένο κατασκευαστή είναι διφορούμενες. Πάντως είναι αλήθεια ότι έχει κανονάκι. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ φυσίγγιά του...
.pop.Μάλλον δεν με κατάλαβες. Δεν αναφέρομαι στα έξοδα. Θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους ντόπιους πρώτα. Να μάθουμε την άποψη της τοπικής κοινωνίας από κυνηγητικα στέκια.
Στείλε μου με π.μ. ποιος σου τα σύστησε και θα κάνω και γω κάποια τηλέφωνα απόψε.Γιωργη και εμένα ντόπιοι μου το σύστησαν.
Όπως σε όλες τις εταιρείες όμως. Μακάρι να ήμουν εδω φέτος και Ρουμανια αυτά θα επερνα.Αλλοι ειναι δυσαρεστημενοι κι αλλοι πινουν νερο στο ονονομα του...
Εγω εχω χρησιμοποιησει χιλιαδες φυσιγγια απο 32 γραμμαρια διασπορας για ορτυκια μεχρι 45 γραμμαρια μαγκνουμ μιας και ειναι γειτονικος παραγωγος..Οτι και αν χρησιμοποιησα ηταν ακρως φονικο και αποτελεσματικο αλλα στα 39 γραμμαρια δεν μου αρεσε οπτικα το υψος του μεταλου,μου φανηκε μικρο για 39γραμ και ετυχε στην ιδια παραγγελια να υπαρχουν φυσιγγια με καλυκα fiocchi και αλλα με nobelsport..στην πραξη παντως θεριζαν!Μάλλον δεν με κατάλαβες. Δεν αναφέρομαι στα έξοδα. Θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους ντόπιους πρώτα. Να μάθουμε την άποψη της τοπικής κοινωνίας από κυνηγητικα στέκια.
Πλακέ σκάγια?32 γραμμαρια διασπορας
Δεν το προσεξα ποτε αυτο τασο!νομιζω ηταν σε χακι καλυκαΠλακέ σκάγια?
Για πες μας φίλε μου γενικά στην περιοχή σου σχόλια για τα φυσίγγια ...παπιού φασσας, ας αφήσουμε τα δράμια εξω. Εγώ με αυτά που εριξα και τα σκοπευτικά εβγαλα θετική εικόνα. Στα παπιοφυσιγγα εν σχεση με ανταγωνιστικα που έχεις εσύ ή ή παρέα σου ριξει, τι εβγαλες από τη σύγκριση?Εγω εχω χρησιμοποιησει χιλιαδες φυσιγγια απο 32 γραμμαρια διασπορας για ορτυκια μεχρι 45 γραμμαρια μαγκνουμ μιας και ειναι γειτονικος παραγωγος..Οτι και αν χρησιμοποιησα ηταν ακρως φονικο και αποτελεσματικο αλλα στα 39 γραμμαρια δεν μου αρεσε οπτικα το υψος του μεταλου,μου φανηκε μικρο για 39γραμ και ετυχε στην ιδια παραγγελια να υπαρχουν φυσιγγια με καλυκα fiocchi και αλλα με nobelsport..στην πραξη παντως θεριζαν!
Νικο πηγαινεις για υδροβια; Αν ναι σε ποιο μερος;Εγω εχω χρησιμοποιησει χιλιαδες φυσιγγια απο 32 γραμμαρια διασπορας για ορτυκια μεχρι 45 γραμμαρια μαγκνουμ μιας και ειναι γειτονικος παραγωγος..Οτι και αν χρησιμοποιησα ηταν ακρως φονικο και αποτελεσματικο αλλα στα 39 γραμμαρια δεν μου αρεσε οπτικα το υψος του μεταλου,μου φανηκε μικρο για 39γραμ και ετυχε στην ιδια παραγγελια να υπαρχουν φυσιγγια με καλυκα fiocchi και αλλα με nobelsport..στην πραξη παντως θεριζαν!
Οχι τα νιτρο δεν τα εχω ριξει,(εχω ριξει τα 45γραμ με καλα αποτελεσματα αλλα φοβερη ανακρουση)ειναι πολυ αξιολογα φυσιγγια και ο κατασκευαστης ειναι πολυ ψαγμενος..Για πες μας φίλε μου γενικά στην περιοχή σου σχόλια για τα φυσίγγια ...παπιού φασσας, ας αφήσουμε τα δράμια εξω. Εγώ με αυτά που εριξα και τα σκοπευτικά εβγαλα θετική εικόνα. Στα παπιοφυσιγγα εν σχεση με ανταγωνιστικα που έχεις εσύ ή ή παρέα σου ριξει, τι εβγαλες από τη σύγκριση?
Τα νιτρο ταχείς ρίξει;;
Σάλπη και ίμερο Χρήστο..Νικο πηγαινεις για υδροβια; Αν ναι σε ποιο μερος;
Moλυβδινα επιτρεπονται σε περιοχες που δεν εχουν χαρακτηριστει βιοτοποι. Πχ καμπους και βουνα που τυχαινει να περνανε παπια. Σε λιμνες, βαλτους, ποταμια μονο ατσαλινα.Οι γομώσεις που αναφέρετε σε 39 και 36 και 44 γρ αφορούν μολυβδινα σκάγια να φανταστώ;
Τελικά που επιτρέπονται τα μολυβδινα και που όχι στο κυνήγι των υδρόβιων;
Ευχαριστώ.
Οι γομώσεις που αναφέρετε σε 39 και 36 και 44 γρ αφορούν μολυβδινα σκάγια να φανταστώ;
Τελικά που επιτρέπονται τα μολυβδινα και που όχι στο κυνήγι των υδρόβιων;
Ευχαριστώ.