Oντως στα super ranger σε fps εγραφε την ταχυτητα...1350fpsΤο είδα βρε ... για την μονάδα μέτρησης (m/sec) λέω ... αν ήταν αμερικάνικα θα έγραφαν λογικά fps.
Ας είναι καλά ο @ΣΤΕΛΙΟΣ για το tip
Oντως στα super ranger σε fps εγραφε την ταχυτητα...1350fpsΤο είδα βρε ... για την μονάδα μέτρησης (m/sec) λέω ... αν ήταν αμερικάνικα θα έγραφαν λογικά fps.
Για τα m/sec και το αν τα Winchester είναι ιταλικά ή αμερικάνικα, που έγραφε ο gvp9000 γράφω θέλει ψάξιμο.36Χ7.10 φυσίγγια πέφτουν,ας είναι αντρικά.
Έχεις δίκιο Βασίλη , αλλά είναι δυνατόν να γίνεται τόσο παραπλανητική παρουσίαση , πρέπει νάμαστε συνεχώς καχύποπτοι ; Τέλος πάντων , τάχει ρίξει κανείς αυτά ;Το είδα βρε ... για την μονάδα μέτρησης (m/sec) λέω ... αν ήταν αμερικάνικα θα έγραφαν λογικά fps.
Χαχα , πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή είχα περάσει από κει και μου είχε πει το ίδιο . Για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει , δεν το διαγράφει από την σελίδα του.....Το ranger, το έχει και στο site της win ,αλλά με άλλο κουτί, μια κοπελιά που ρώτησα στον καλκατζακο πριν κάνα δίμηνο, μου είπε ότι δεν υπηρχε
Στους πόσους πόντους γίνεται πραγματικότηςΤελικά οι θεωρίες συνομωσίας, ότι θα περιοριστεί η ιδιογόμωση λόγο του ότι οι ιδιογομωτές δεν θα βρίσκουν τις αγαπημένες τους πυρίτιδες, φαίνεται να κερδίζει πόντους.
Εμένα μου λες για βούτυρο....που έμεινα μόνο με τα κεφάλια στο κρεμασταρι.....από τότε το κατήργησα....μόνο τσέπηΤο τοπιαρικο τρυγόνι είναι μαλακό επειδή δεν κάνει μεγάλες διαδρομές από την βοσκή στην κούρνια η το νερό.
Το μυϊκό του συστημα είναι πολύ πιο αδύναμο σε σχέση με ταξιδεμενο πουλί.
Το #9,είναι υπεραρκετό για την καταβολή του!
Η σοβαρή αντίσταση που συναντά το σκαγι είναι το φτέρωμα οι ΜΥΕΣ και τα κόκκαλα.
Το λίπος είναι σα να τρυπαμε βούτυρο με μια οδοντογλυφίδα.
Συν το γεγονός ότι τα πουλιά είναι πιο βαριά και αργά.
Στα περάσματα πάμε σε λίγο πιο χοντρό,όχι επειδή δεν επαρκεί το#9 αλλά επειδή ,συνήθως,τα πουλιά πετούν πιο γρήγορα και χρειάζονται λίγο παραπάνω μενουσες ταχυτητες κι ενδεχομένως επιχειρούμε πιο μακρινές τουφεκιες.
Κεφάλι με φτερούγα μαζί.Εμένα μου λες για βούτυρο....που έμεινα μόνο με τα κεφάλια στο κρεμασταρι.....από τότε το κατήργησα....μόνο τσέπη
Άνοιγμα η γουσα, κρέμασμα από λαιμό και η πουλιαστρα ψηλά σε σκιά.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα έχεις πάνω σου και να πηγαινοέρχονται σαν καραμπαλικια.Κεφάλι με φτερούγα μαζί.
Τα λέω χρόνια!Άνοιγμα η γουσα, κρέμασμα από λαιμό και η πουλιαστρα ψηλά σε σκιά.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα έχεις πάνω σου και να πηγαινοέρχονται σαν καραμπαλικια.
9αρι , τσιχλα , κοτσυφι , ορτυκι , και πολλες φορες σε κυνηγι τσιχλας με 9αρι εχω παρει και μπεκατσα , φασσα , ακομα και λαγο στα 25 μετρα , αλλα κανονικα βαζω 8αρι σε μπεκατσα , 6αρι σε φασσα , και 5αρι , 4αρι σε λαγο για μακρια και κοντα
Τσιχλα Νο 10Τσιχλα Νο 9
Ορτυκι Νο 9
Περδικα Νο 6
Φασσα Νο 6
Τρυγονι Νο 8
Μπεκάτσα Νο 8 και Νο9
Παπιά όταν επιτρεπόταν τα μολύβια Νο4
Λαγος Νο5
Αλεπού Νο 4 αν και έχω πάρει πολλές με 5αρια
Αυτές είναι οι επιλογές μου και αποφευγω να βάζω διαφορετικό Νο σκαγιου για κοντά και μακριά.
Με lambro ρίχνεις εε?Τσιχλα Νο 10
Ορτυκι Νο 10
Περδικα Νο 7
Φασσα Νο 5
Τρυγονι Νο 7-
Μπεκάτσα Νο 10
Λαγό καβάλα Νο6- καρτέρι ανοιχτό Ν4
Πράσινα Ν3 μικρά Ν6
Τσιχλα Νο 9
Ορτυκι Νο 9
Περδικα Νο 6
Φασσα Νο 6
Τρυγονι Νο 8
Μπεκάτσα Νο 8 και Νο9
Λαγος Νο5
Αλεπού Νο 4 αν και έχω πάρει πολλές με 5αρια.
Αυτές είναι οι επιλογές μου και αποφευγω να βάζω διαφορετικό Νο σκαγιου για κοντά και μακριά.
Το πετροκουναβο τι θέλει?Τσιχλα Νο 10
Ορτυκι Νο 10
Περδικα Νο 7
Φασσα Νο 5
Τρυγονι Νο 7-
Μπεκάτσα Νο 10
Λαγό καβάλα Νο6- καρτέρι ανοιχτό Ν4
Πράσινα Ν3 μικρά Ν6
ποτε κρεμασταρι και πουλιαστρα να κρεμοντε και να σε ενοχλουν στο περπατημα , και να μλεκοντε απο βατια κλαδια και λιπα , παντα στο γυλεκο τον χειμωνα , και καλοκαιρι εχω σκαμπο , που ειναι συχρονος και σακιδιοΆνοιγμα η γουσα, κρέμασμα από λαιμό και η πουλιαστρα ψηλά σε σκιά.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα έχεις πάνω σου και να πηγαινοέρχονται σαν καραμπαλικια.
σωστα , με μονη διαφορα περδικα 7και 6 , με ποιο πολυ το 7αρι , και φασσα , που και που 5αρι , με ποιο πολυ το 6αριΤσιχλα Νο 9
Ορτυκι Νο 9
Περδικα Νο 6
Φασσα Νο 6
Τρυγονι Νο 8
Μπεκάτσα Νο 8 και Νο9
Λαγος Νο5
Αλεπού Νο 4 αν και έχω πάρει πολλές με 5αρια.