Altair Lusso
Banned
Αυτό και μόνο το κάνει το.... καλύτερο φυσιγγι.αυτό το φυσιγγακι πράγματικα το αγαπώ!
Αυτό και μόνο το κάνει το.... καλύτερο φυσιγγι.αυτό το φυσιγγακι πράγματικα το αγαπώ!
Γιώργο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,τεράστιο θέμα η ψυχολογία και η εμπιστοσύνη σε ένα φυσίγγιο...ντουφεκας με άλλον αέρα!Αυτό και μόνο το κάνει το.... καλύτερο φυσιγγι
Παυλο το tordo με τι καιρους το εχεις δοκιμασει?το δουλευει καλα η Α5 ή γενικα δουλευει με ολα σου τα οπλα?Να πω και εγω την εμπειρία μου με τα classica μιας και τα εριξα πρωτη φορα φέτος
Είναι ενα φυσίγγι που αγαπαει τα ανοιχτα τσοκαρισματα απο lm και κάτω,,δεν λέω modified,,γιατι οπως και στην δικη μου περίπτωση που η Α5 βγάζει πολυ σφιχτη τουφεκια σε συνδυασμό 3* με το σφιχτό φυσιγγι και τα τρυγόνια να παιζουν ειδικα το πρωι σε αποστάσεις κατω απο 25 μέτρα με δυσκολεψε αρκετά
Ο τέλειος συνδυασμός ηρθε με το kicks skeet και classica και μεχρι τα 40 μέτρα τα εσκαγα στην κυριολεξία,,,μαλιστα σε ένα που έριξα κατω τον 30 μέτρων ( 23 25 το υπολογισα ) μου λεει ο φιλος εμεινε τιποτα ρε Παυλε
Ωραίο φυσιγγι μαλακό,,,δεν ειναι καθόλου ξερο οπως ακούγεται,,,αλλά λογο τιμης δεν θα το ξαναπάρω γιατί πάλι εριξα κάμποσα κουτια και ειναι ασύμφορο
Δεν μπορώ να πω οτι ειναι μια κατηγορια μονο του δεν μπορω να το πω σαν φυσιγγι εξειδικευμενο για το τρυγόνι απλα ενα καλο 32γρ συγκετρωτικο του θανατα με πολυ υψηλη τιμή
Για τα rocket junior ευτυχως που δεν τα πηρα....η υπολοιπη ομαδα εριχναν rocket και οι περισσότεροι ειπαν δεν τράβαγε ρο φυσίγγι
Για αλλη μια φορά το tordo 30 σταθηκε παλικάρι στη έναρξη και με εκανε μαγκα στα €5.60
Tordo 30 gr no 8.
Απαράδεχτο φυσεκι.
Κουφιο φυσίγγι, εξαιρετικα αργο σε συνθηκες κυνηγιου.
Απο εμενα χ
συμφωνω με τον παυλο απολυτα τολη. αυτο το φυσιγγι ειναι παρα πολυ καλο. απλα ειναι αρκετα συγκεντρωτικο. μηπως γι αυτο σου φανηκε καπως??Τολη τρια ειναι τα ενδεχόμενα
δεν το βρήκες,,,είχες αποτυχίες και σου χάλασε την ψυχολογία η δεν σου ταίριαξε,,,,δεν εξηγείται αλλιώς
Παύλο, θεωρείς το clasica μαλακό; .asking.Ωραίο φυσιγγι μαλακό,,,δεν ειναι καθόλου ξερο οπως ακούγεται,,,
μαλακο ειναι απλα στην πολυ υψηλη ζεστη γινεται σκληροΠαύλο, θεωρείς το clasica μαλακό; .asking.
Δεν εννοώ σκληρό από λάκτισμα αλλά από αίσθηση και συμπεριφορά. Εμένα γιατί ρε γαμώτο μου φαίνεται....μαχαιριά;
Μάλλον τα πολλά Κένταυρος μου έχουν αφήσει κουσούρια....
το εριχνα συνεχεια μεχρι φετος που εκτοξευθηκε η τιμη του γι αυτο στο λεω. οταν το ριχνεις με 35 βαθμους ε ναι χτυπαει ρε βικτωραΝταξει ρε συ, εναρξη το ριχναμε τοτε. Παρολο που ηταν αρκετα φτηνο και ανετα το ριχνες ολο το χρονο
Κάποιοι εδώ μέσα είναι πολύ ευαίσθητοι να πουμεha haaaκοπελι από σένα δεν το περίμενα αυτό!το εριχνα συνεχεια μεχρι φετος που εκτοξευθηκε η τιμη του γι αυτο στο λεω. οταν το ριχνεις με 35 βαθμους ε ναι χτυπαει ρε βικτωρα
Ποιο δικαννο;αν δεν αναφέρεσαι στον Βίκτωρα και εγώ με καραμπίνα πήγα!και μην ξεχνας οτι εσυ ριχνεις με δικανο. εμενα στο αυτογεμες δεν εχει λακτισμα καθολου