Φυσίγγια για τρυγόνι

Oντος κι εγω παιδια το clasicca το βρισκω λιγο βαρυ ως προς την ανακρουση...
παρολο που ειναι 32γραμ. κι εγω με καραμπινα αεριων το ριχνω,
και δεν ειναι να πεις οτι το εριχνα με ζεστη, και το χειμωνα αλλα και
τωρα στην εναρξη πρωινη ωρα πριν τις 8 παλι το λακτισμα του το εχει
σε σχεσει με αλλα 32αρια.

IMG_20170822_104040.jpg

Καλησπερα παιδια! Επειδη το rc32 δεν μου εκατσε καλα στην εναρξη, ειπα χθες να σφαξω ενα να δω την πυρίτιδα να μαθω και τι εχει μεσα..Ξερει κανεις αυτη η πυριτιδα πανω αριστερά τι ειναι? Γιατι κιτρινη πυριτιδα δεν εχει το σαιτ idiogomosi!..?η απο κατω ειναι απο ενα 3Α δεκαετιας που ειχα σε ντουλάπα χωριου! 8αρια και τα δυο με εμφανη διαφορα στο μεγεθος των σκαγιων! Τα πανω σκαγια ειναι 3α τα κατω rc...(αντιστροφα απο τις πυριτιδες)
Επιπλεον να σημειωσω οτι ενα τρυγονι επεσε ξερο σημερα με τα 3α σε καουμποικη τουφεκιά! Φυσιγγι 10 ετων σε χαρτοσυσκευασια που μυριζε υγρασια απο το σπιτι!

IMG_20170822_104040.jpg

Καλησπερα παιδια! Επειδη το rc32 δεν μου εκατσε καλα στην εναρξη, ειπα χθες να σφαξω ενα να δω την πυρίτιδα να μαθω και τι εχει μεσα..Ξερει κανεις αυτη η πυριτιδα πανω αριστερά τι ειναι? Γιατι κιτρινη πυριτιδα δεν εχει το σαιτ idiogomosi!..?η απο κατω ειναι απο ενα 3Α δεκαετιας που ειχα σε ντουλάπα χωριου! 8αρια και τα δυο με εμφανη διαφορα στο μεγεθος των σκαγιων! Τα πανω σκαγια ειναι 3α τα κατω rc...(αντιστροφα απο τις πυριτιδες)
Επιπλεον να σημειωσω οτι ενα τρυγονι επεσε ξερο σημερα με τα 3α σε καουμποικη τουφεκιά! Φυσιγγι 10 ετων σε χαρτοσυσκευασια που μυριζε υγρασια απο το σπιτι!

H κιτρινη πυριτιδα πανω αριστερα αν δεν κανω λαθος ειναι η JK6.
Μ' αυτη γεμιζονται τα RC32... Θεωρειται μια απο τις πιο καλες πυριτιδες
του εμποριου.
Τον χειμωνα που μας περασε τα χρησιμοποιουσα αρκετες φορες στην τσιχλα και μου αρεσαν
παρα πολυ, εκαναν τρομερη συγκεντρωση σε μακρινες αποστασης.
Το καλοκαιρι ομως δεν τα εχω δουλεψει να δω πως πανε.

jk6 δεν ειναι,καποια αλλη πρεπει να ειναι.παντως τοσα χρονια τα rc32 ποτε δεν ηταν σταθερα φυσιγγια ,παιζουν πολυ με τους καιρους ,ακομα και φανατικοι που ριχναν τα rc κατα καιρους εχουν φαει φολες και αυτο οφειλεται οτι δεν εχει σταθερα μια μπαρουτι να δουλευει με αυτη και παιζει με τις πιεσεις και της ταχυτητες.

Παντως δεν μου εκατσε καλα το φυσιγγι! Και βασικα η βολη σε χαρτονι (χοντρικα στα 30μετρα) με 3* σταθερο απο το baikal πλαγιο δειχνει οτι καλα εκανε και δεν μου πηγε καλα...
IMG_20170822_100457.jpg
Στεφανε οι τουφεκιες σου ειναι υπερβολικα ανοιχτες για 30 μετρα... Αν κ με αλλα φυσιγγια ειναι αντιστοιχα ανοιχτες, τοτε σφιξε οπωσδηποτε το τσοκ...

Back