D
DrV
Τα ισπανικά τα imperial ρίχνει ο Σάκης απ ότι θυμάμαι!Εχεις κατι συγγεκριμενο?
Τα ισπανικά τα imperial ρίχνει ο Σάκης απ ότι θυμάμαι!Εχεις κατι συγγεκριμενο?
Πηρα δυο κουτια πριν κανα δυμηνο γιατι ηταν το μονο 28 σε νο 7,5 που βρηκα στην αγορα. Δεν το εχω δοκιμασει. Ειχα γραψει σχετικα πως επανω λενε τραπ και στελιος ειχε απαντησει.Τα ισπανικά τα imperial ρίχνει ο Σάκης απ ότι θυμάμαι!
στην αγωρα αυτη την στιγμη πιστευω οτι λιγο πωλη ολητους βαλανε προσπαθια και βγαζουνε καλα και ποιοτικα φυσιγκια σε 28γρ μιας και ο κοσμος τα τελευτεα χρονια εχη δηξη μια συμπαθια πρως τα 28γρ ενα φυσιγκακι που μου αρεση ειναι τα lampro sporting 28γρ,,επισης τωρα τελευτεα δωκιμασα και τα soyper kil,n7,5 28grΕχεις κατι συγγεκριμενο?
.......... γιατι αλλιως θα την πληρωσουν ...... ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ..... παλιγιατι αλλιως θα την πληρωσουν τα χαρτονια παλι.
Πιστεύω ότι πήρες το 7,5 το lambro για τρυγονακια έτσι?Και εγω κένταυρο θα επερνα.. Αλλα πυρά τηλ. Χθες και μου ειπε. Θα αργήσει να γεμίσει γιατί ειναι ασύμφορα τα υλικα... Ετσι κατέληξα λαμπρό Σπόρτιγκ και υνο. Πριμα...
Δεν το. Σκεφτηκα... 8αρια νομιζω τα πηρα.. Τα βαραγα και περσυΠιστεύω ότι πήρες το 7,5 το lambro για τρυγονακια έτσι?
Σακη εδω ειναι συμφωνημενα τα πραγματα ωστε να μην εχεις αλλη επιλογη.
Rio game load 28 no8 και alectoris light 31 no 7,5 τα φετινα... Περιμενουμε να φτασουν